h.shafiee 3194 مالک ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2013 چقد عالی خیلی محبت میکنینمن رفتم نرم افزار اموزشیشو بخرم اما نداشتن شرکت خاص نرم افزاری نمیشناسین؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7
h.shafiee 3194 مالک ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2013 دانلود نرم افزار Sketchup برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7
faaarnaz 5345 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2013 خودم یادت میدم. دارم فیلمش رو درست میکنم میزارم تو انجمن دانلود کنید و لذتش رو ببرید. دوست عزیز امکانش هس که یه آموزشی هم در مورد پلاگین Vray بذارین؟ من میخام باهاش از فایل اسکچاپم رندر بگیرم اما یه کم پیچیده به نظر میرسه! ازش سر در نمیارم 6
h.shafiee 3194 مالک ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2013 دوست عزیز امکانش هس که یه آموزشی هم در مورد پلاگین Vray بذارین؟ من میخام باهاش از فایل اسکچاپم رندر بگیرم اما یه کم پیچیده به نظر میرسه! ازش سر در نمیارم چشم حتما. 8
*lotus* 20275 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2013 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دانلود نرم افزار Sketchup برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اولی آموزشه دومیه نرم افزار نصب؟ 3
h.shafiee 3194 مالک ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2013 اولی آموزشه دومیه نرم افزار نصب؟ جفتشون نصب هستش . آموزش رو خودم در خدمت هستم. 5
*lotus* 20275 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2013 جفتشون نصب هستش . آموزش رو خودم در خدمت هستم. هر دو تا پست لینکاشو باید بنصبم؟ ممنون 4
h.shafiee 3194 مالک ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2013 هر دو تا پست لینکاشو باید بنصبم؟ممنون خیر هر کدوم رو که دانلود کردید بنصبید. 4
nader22 221 ارسال شده در 9 شهریور، 2013 سلام دوست عزیز چقدر خوب می شد اگه تنظیمات برای نور پردازی رو بصورت مفهومی اموزش میدادین(یعنی چطور میشه به اشیا نور داد یا صفحه نور ایجاد کرد و کلا توضیحاتی در مورد گزینه های وی ری) اگه اینکارو انجام بدین واقعا لطف بزرگی کردین چون من به غیر از رندر گرفتن با وی ری دیگه هیچ تسلطی بهش ندارم 4
ارسال های توصیه شده