hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۱ مواد لازم برای تهیه چیپس قارچ: قارچ درشت یا معمولی – نیم کیلو خامه – ۲ قاشق غذاخوری نمک – نصف قاشق چایخوری تخم مرغ – ۲ عدد آرد – ۱۰۰ گرم فلفل – به مقدار لازم آرد سوخاری – ۱ لیوان پنیر پیتزای رنده شده – ۲ قاشق غذاخوری روغن مخصوص سرخ کردنی – به مقدار لازم طرز تهیه چیپس قارچ: پایه های سفت قارچ را کوتاه می کنیم. قارچ ها را با دقت تمیز می کنیم. سیاهی آنها را می گیریم و به آنها نمک زده و در آرد می غلتانیم. تخم مرغ ها را با نمک و فلفل و خامه می زنیم. سپس قارچ ها را در مایه ی تخم مرغ فرو می کنیم. آرد سوخاری را با پنیر پیتزا مخلوط می کنیم. بعد قارچ ها را در آرد سوخاری و پنیر می غلتانیم و کمی فشار می دهیم تا آرد سوخاری و پنیر را به خود بگیرد. روغن را در یک ظرف نسبتاً گود ریخته و روی حرارت داغ می کنیم. قارچ ها را یکی پس از دیگری در روغن داغ سرخ می کنیم، طوری که ترد شود. فقط دقت کنید که قارچ ها نسوزند. سپس چیپس های قارچ (قارچ سرخ شده) را در یک توری می گذاریم تا روغن اضافی آنها جدا شود. 7 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ من خیلی درست میکنم ، همه هم دوست دارن البته بدون پنیر پیتزا باید با پنیر هم امتحانش کنم ، خیلی خوشمزه تر میشه 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده