majid733 1154 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۱ 1_برنامه ای بنویسید که nرا از ورودی خوانده و n جمله از سری فیبوناتچی را چاپ کند. --------------------- 2_برنامه ای بنویسید که 10 عدد را از ورودی خوانده و مغلوب آنها را به ترتیب چاپ کند. --------------------- 3_برنامه ای بنویسید که تا موقعی که کلید Fفشرده نشود بطور متوالی کاراکتر را از ورودی دریافت کند و بشمرد. (همه به زبان c) ممنون میشم اگه جواب اینا رو بهم بگید....:ws3: دیدم جای این تایپیک خالیه ، گفتم پرش کنم!! لینک به دیدگاه
majid733 1154 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ بچه ها یه وقت خسته نشید اینقدر جواب دادید خیلی ممنون..... :4564: لینک به دیدگاه
majid733 1154 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ اینجا این همه مهندس داره یعنی خیچ کدوم بلد نیستید؟؟؟ پس برای چه مهندس شدید؟؟؟ لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ 1. سرچ در گوگل اینم نتیجش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دومی : مغلوب چیه؟ برای سومی کد c یادم نمیاد ولی روند این جوریه ورودی کاربر روگرفته میشه و در یک متغیر ریخته میشه یک counter میزاریم با مقدار دهی یک while که اگه این ورودی که گرفتیم برابر f نبود counter ++ بشه و گرنه بیاد مثلا تعداد کاراکتر ها که همون counter هست نشون بده . 2 لینک به دیدگاه
AQT789 188 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۱ اینم جواب 3ت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این لینک هم برای جواب سوال 2 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام البته فقط برای یه عدده که فک نمیکنم کاری داشته باشه دست کاریش کنی نمونه های دیگه هم خواستی سرچ کن reverse number 2 لینک به دیدگاه
sara12 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۲ خسته نباشید.میشه تو نوشتن این کد بهم کمک کنید.من با آرایه ها مشکل دارم.زبان c :icon_pf (34): با استفاده از مفهوم اشارگرها,یک آرابه 5 عنصری را مرتب کرده و میانگین این 5 عنصر را در خروجی چاپ کنید. ممنونم لینک به دیدگاه
majid733 1154 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بچه ها سلام .... لطفا اگه جواب این مسئله رو اگه بلدید دریغ نکنید و منو دنبال نخود سیاه نفرستید../ ممنون برنامه ای بنویسید که تا موقعی که یک عدد متقارن را از ورودی بگیرد و تعداد دفعات ورود عدد را بشمارد و آن را چاپ کرده و سپس خارج شود. بازم ممنون از کسانی که منو در حل این مسئله یاری میکنند.. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده