ALIREZA_2010 113 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۱ سلام. یه سوال در مورد مکانیک سیالات داشتم. س: پتانسیل سرعت را که در آن k مقدار ثابتی است مورد بررسی قرار دهید و خطوط پتانسیل را در صفحه ی xy رسم کنید.همچنین نقاط سکون را یافته و خطوط جریان عمود بر آن را به کمک چشم رسم کنید. این جریان چه چیزی را نشان می دهد. من خودم بررسی کردم جریان رو. هم غیر چرخشی است و هم تراکم ناپذیر. نقاط سکونش هم بدست آوردم. حالا توی رسمش موندم. سوال اصلیم اینه چطوری رسمش کنم؟ آیا این چیزی که خودم رسم کردم درسته؟ خطوط آبی => بیانگر پتانسیل سرعت خطوط نارنجی => بیانگر stream line 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۱ سلام.یه سوال در مورد مکانیک سیالات داشتم. س: پتانسیل سرعت را که در آن k مقدار ثابتی است مورد بررسی قرار دهید و خطوط پتانسیل را در صفحه ی xy رسم کنید.همچنین نقاط سکون را یافته و خطوط جریان عمود بر آن را به کمک چشم رسم کنید. این جریان چه چیزی را نشان می دهد. من خودم بررسی کردم جریان رو. هم غیر چرخشی است و هم تراکم ناپذیر. نقاط سکونش هم بدست آوردم. حالا توی رسمش موندم. سوال اصلیم اینه چطوری رسمش کنم؟ آیا این چیزی که خودم رسم کردم درسته؟ خطوط آبی => بیانگر پتانسیل سرعت خطوط نارنجی => بیانگر stream line دوستت عزیز لطفا راه حل عددی خودتون رو هم قرار بدید 3 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۱ تابع پتانسیل هذلولی هست و بر تابع جریان سرعت عمود تابع جریان درسته 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده