آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۱ دوستای گلم سلام هر وقت اینجا التماس دعا خواستم دعام مستجاب شد:hapydancsmil: واسه همینه دوباره اومدم دست به دامن دوستای خوش قلب و مهربونم شم دوستای عزیزم مهربونای من بازم محتاج دعاتونم گرفتاری هست که ایشالا با دعای شما حل و برطرف شه از همه عزیزانم خیلی خیلی تشکر و سپاسگذاری میکنم عجرتون با خدا 17 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۱ ان شالله که برطرف میشه و آرامش جای اون رو میگیره .... شما هم مارو دعا کن 8 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۱ ان شاالله برطرف بشه هر چه زودتر 7 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۱ برطرف میشه ایشالا البته تایپیکت جاش اینجا نیست 8 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۱ ایشالا که مشکل همه بچه های انجمن مخصوصا فاطمه جان حل بشه 6 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۱ خدایا خودت همه چی رو بهتر میدونی ....پس بهترین رو بهمون عطا کن.... 4 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۱ ایشالا که مشکلت کل شه و هیچ وقت هیچ مشکلی نداشته باشی دیگه خواهررری ... منم خیلی واست دعا میکنم 3 لینک به دیدگاه
gojefarangi 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ ایشالا مشکلتون حل شده باشه تا حالا 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده