نسترن 2411 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۱ نه متاسفانه درست نیست میوه هاش شبیه گل قاصد هست از همون خانواده هم هست اما اون نیست یه کم بیتشر بفکرین:gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
نسترن 2411 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۱ مثل اینکه هیچکی نتونست اسم این گیاه خوکشل رو بگه فک کنم باید خودم بگم: گل شنگ (Tragopogon) از خانواده آفتابگردان (Asteraceae) هست 3 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۱ اینم سوال بعدی: درختچه استبرق.... امتیاز دفعه قبلی رو هم حساب کن... 4 لینک به دیدگاه
نسترن 2411 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۱ درختچه استبرق....امتیاز دفعه قبلی رو هم حساب کن... آفلین درسته :hapydancsmil: به روی چشم امتیازا حساب میشه 4 لینک به دیدگاه
نسترن 2411 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۱ بدین ترتیب امتیاز شرکت کنندگان این مسابقه تا الان اعلام می شود: hasti خانم:2 آتروس:4 sahar@shahin جان:4 ژارسین جون:1 و خودم:2:hapydancsmil: بجنبید دیگه پس کی یکی ده امتیازی میشه بهش جایزه بدیم 5 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۱ اگه عکسام تکراری بود بهم بگید که عوضشون کنم. این چیه گل گلیهای من؟؟ 5 لینک به دیدگاه
نسترن 2411 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۱ نه تکراری نیست عزیز لاله واژگون یا Firitilaria ایت از خانواده آلالگان ببخشین مثل اینکه اشتباهی شد میخواستم بگم عسک بعدی رو هستی جون بذاره گفتم سحر ولی ممنون 5 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۱ نه تکراری نیست عزیز لاله واژگون یا Firitilaria ایت از خانواده آلالگان ببخشین مثل اینکه اشتباهی شد میخواستم بگم عسک بعدی رو هستی جون بذاره گفتم سحر ولی ممنون درسته گل من:hapydancsmil: میگم چرا یهو اسم منو آوردی 4 لینک به دیدگاه
ژارسین 4579 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۱ انگور خرس نام لاتین: Arctostaphylos UVA-ursi تیره اریکاسه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 5 لینک به دیدگاه
نسترن 2411 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۱ انگور خرسنام لاتین: Arctostaphylos UVA-ursi تیره اریکاسه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نه متاسفانه درست نیست بیشتر بفکرین 4 لینک به دیدگاه
نسترن 2411 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۱ یه راهنمایی این گیاه رو قبلا خودم تو تالار زیست شناسی معرفیش کردم حالا بگین دیگه 4 لینک به دیدگاه
نسترن 2411 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۱ درخت استرکنین: نه ماسفانه بازم درست نیست اصلا درخت نیست این گیاه به صورت درختچه است 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۱ این گیاه از خانواده استبرق (Asclepidaceae) میباشد 4 لینک به دیدگاه
نسترن 2411 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۱ این گیاه از خانواده استبرق (Asclepidaceae) میباشد نه خیر یه راهنمایی دیگه: این گیاه از خانواده Asparagaceae می باشد 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۱ نه خیر یه راهنمایی دیگه: این گیاه از خانواده Asparagaceae می باشد Asparagaceae Juss. Asparagaceae-Asparagoideae of APG III آیا درسته ؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
نسترن 2411 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۱ نه خیر بازم درست نیست یه راهنمایی دیگه: این گیاه ساقه های برگ مانند داره که آنها را کلادود می نامند و این برگهایی که شما در تصویر می بینید که رویشان میوه تشکیل شده در حقیقت ساقه هستند نه برگ حالا دیگه باید بگید 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده