رفتن به مطلب

سریال های کره ای صدا و سیما

Astraea

ارسال های توصیه شده

درود...:icon_gol:

واقعا میخوام ببینم این سریالای کره ای تلویزیون بیننده داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اصلا در مورد چیه؟؟؟محتوا داره؟؟؟؟:JC_thinking:

چرا صدا سیما پول و وقت ملتو تلف میکنه این سریالای nقسمتی رو میزاره.تازه شبکه های استانی هم تکرارشو میزارن بعد حداکثر یک ماه!!!:ws27:

5-6ساله هرشب هرچی تلویزیونو روشن میکنم داره فیلم کره ای نشون میده!!!!!!!!!!!:ws44:

واقعا چی توی این سریالا هست که اینقدر صدا سیما بهشون علاقه داره؟؟؟:4564:

• Like 3
لینک به دیدگاه

برای من که جذابیت دارن، البته من همینطوری نگاه میکنم، به غیر از جومونگ که خیلی جدی دنبال میکردم :w58: بقیه رو همینطوری سرگرم کننده میبینم.

از نظر اخلاقی میتونه جالب باشه، که خانم هاش حجاب مو ندارند ولی مومنین دو آتشه هم تحریک نمیشن.

کره ای ها پیامبری نداشتند و ندارند، اما احترام به پدر و مادر و دستگیری از محرومین رو در باورهاشون دارند.

خیلی نکته توش نهفته هست، البته اگر مخاطبش خیلی بابصیرت نباشه. :sigh:

• Like 2
لینک به دیدگاه

آخ جوووووووون.....توی خبرا خوندم که پخش سریال کره‌ای «دونگ‌یی» 10 آبان‌ ماه تمام می‌شود.:hapydancsmil:

حالم بهم خورد از این چشم بادامیا که همش میگن بانوی من...عالیجناب..با این تعجبا و گریه های آبکیشون...

هرجا میریم مهمونی ملت صاحبخونه رو رها میکنند میرن دونگ یی ببینند....:w000:

• Like 1
لینک به دیدگاه
برای من که جذابیت دارن، البته من همینطوری نگاه میکنم، به غیر از جومونگ که خیلی جدی دنبال میکردم :w58: بقیه رو همینطوری سرگرم کننده میبینم.

از نظر اخلاقی میتونه جالب باشه، که خانم هاش حجاب مو ندارند ولی مومنین دو آتشه هم تحریک نمیشن.

کره ای ها پیامبری نداشتند و ندارند، اما احترام به پدر و مادر و دستگیری از محرومین رو در باورهاشون دارند.

خیلی نکته توش نهفته هست، البته اگر مخاطبش خیلی بابصیرت نباشه. :sigh:

w58.gif

w58.gif

w58.gif

w58.gif

اسی برو کانون هواداران سریالهای کره ای:http://koreandramha.mihanbb.com/index.php

یعینی 4تا سرورم سرورم گفتن خیلی اخلاقیه...واقعا بی کیفیت تر از این سریالا نیست...به نظرم این سریالا 100% از لحاظ فرهنگی مخربند....دیدی خیلی از دختر و پسر بچه ها روی کیفاشون عکسای بازیگرای قهرمان کره ایه و خوب زندگینامشونو بلدن یا حتی آرایش مو و ابرو مثل کره ای ها شده؟؟؟؟

شاید نسبت به سریالهای مضحک خودمون ولی یادمه بچه که بودم چه سریالای غربی قشنگی میزاشت...قصه های جزیره...در برابر آینده...:sigh:

• Like 1
لینک به دیدگاه

یعینی 4تا سرورم سرورم گفتن خیلی اخلاقیه...واقعا بی کیفیت تر از این سریالا نیست...به نظرم این سریالا 100% از لحاظ فرهنگی مخربند....دیدی خیلی از دختر و پسر بچه ها روی کیفاشون عکسای بازیگرای قهرمان کره ایه و خوب زندگینامشونو بلدن یا حتی آرایش مو و ابرو مثل کره ای ها شده؟؟؟؟

شاید نسبت به سریالهای مضحک خودمون ولی یادمه بچه که بودم چه سریالای غربی قشنگی میزاشت...قصه های جزیره...در برابر آینده...:sigh:

آموزنده بودن یا نبودن یک فیلم یا سریال رو سطح شعور مخاطبش تعیین میکنه.

یادمه توی برره، سیامک انصاری برای برره ای ها فیلم آلفرد هیچکاک گذاشتن همه رفتن بیرون.

بعدا اومد فیلم اموزش مسواک گذاشت و همه خوشحال شدن و گفتند این فیلم به ما درس زندگی وداد.

سریال های کره ای به فرهنگ سنتی و ولایت پذیر مسلمانان خیلی نزدیکه.

امپراطورها یک چیزی تو مایه های قدیس های شیعه هستند که جلوشون تعظیم میکنند و.....

روابط جنسی خاصی هم توش نیست، نهایتا یک بوسیدن و... هست که اونم سانسور میشه.

• Like 2
لینک به دیدگاه
آموزنده بودن یا نبودن یک فیلم یا سریال رو سطح شعور مخاطبش تعیین میکنه.

یادمه توی برره، سیامک انصاری برای برره ای ها فیلم آلفرد هیچکاک گذاشتن همه رفتن بیرون.

بعدا اومد فیلم اموزش مسواک گذاشت و همه خوشحال شدن و گفتند این فیلم به ما درس زندگی وداد.

سریال های کره ای به فرهنگ سنتی و ولایت پذیر مسلمانان خیلی نزدیکه.

امپراطورها یک چیزی تو مایه های قدیس های شیعه هستند که جلوشون تعظیم میکنند و.....

روابط جنسی خاصی هم توش نیست، نهایتا یک بوسیدن و... هست که اونم سانسور میشه.

شاید هرکس با دیدگاه خاص خودش یک سریال رو برسی کنه و خوشش بیاد یا نیاد اما اینکه ناگهانی موج فرهنگی و تبلیغ همه چیز از یه کشور بیاد اصلا صحیح نیست..حالا چه سوریه باشه ( سریالای سوری چند سال پیش رو یادته...زکیه!!!!:ws37:) چه کانادا باشه چه کره!!!!!سریالای غربی خانوادگی هم خیلی پر طرفدار و جذاب و آموزنده بودند ...اما حالا شده فقط سریالایی که آدما مطیع و توسری خورند....بقول خنده بازار میرن کره میگن یه گونی سریال کره ای بدید برا ملت پخش کنیم...:banel_smiley_4:این سریالها کاملا عامه پسندند و برای سرگرمی و هیچ بازده مناسب و اثرگذاری فرهنگی هم ندارند....البته خوب بازم به مخاطب برمیگرده...

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...