saeid_ms 2536 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۱ بنابر اهمیت آموزش رویت در ایران بین معماران عزیز اینبار آموزش رویت 2013 را از شرکت video2brain که به تازگی منتشر شده قرار داده ایم امیدوارم این امر باعث گسترش استفاده از رویت بین معماران ایران گردد توضیحات : Learning Autodesk Revit Architecture 2013 Learn the Essentials of Autodesk’s BIM Software Revit Architecture is a powerful, complex piece of Building Information Modeling (BIM) software — but there’s no reason why it needs to be difficult to learn. In this course veteran trainer and author Eric Wing takes you step by step through the process of building a five-story, multiple-use office building. You will learn how to create a model, use different views, work with the Revit tools, and add dimensions and annotations. Then you’ll delve into details like floors, roofs, ceilings, stairs, walls, and structural items like grids, columns, and foundations. You’ll end up with a complete, realistic design — and the skills you need to start creating your own. Trainer: Eric Wing Publication date: Oct 15, 2012 $79.99 Download Link :-- برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Mirror :- برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
saeid_ms 2536 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۱ From Uploaded.net برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
hamid meysam 39 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۱ با عرض سلام وخسته نباشید؟هرکاری میکنم دانلود نمیشه؟لطف کنید ترتیبی اتخاذ کنید تا بتونم دانلودش کنم.ممنون. 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۱ با عرض سلام وخسته نباشید؟هرکاری میکنم دانلود نمیشه؟لطف کنید ترتیبی اتخاذ کنید تا بتونم دانلودش کنم.ممنون. سلام. من لینک سری اول رو چک کردم مشکلی نداشت. 2 لینک به دیدگاه
saeid_ms 2536 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۱ From Uploaded.net برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دوست من اینا کار میکنن لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده