Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۱ مینای خودمونه/ گله. من توصیف کنم؟ فکر کنم یه کمی توپول موپولی. قدت متوسطه. چشات مشکی. موها مشکی. تیپ اسپرت. 5 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۱ مینای خودمونه/ گله. من توصیف کنم؟فکر کنم یه کمی توپول موپولی. قدت متوسطه. چشات مشکی. موها مشکی. تیپ اسپرت. ای جاننننننننننننننننم به غیر از توپول موپولی بقیشو درست گفتی خو عکسمم بزااااااار 5 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۱ Mini jooooooooooon چه گوگووریییییم 6 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۱ ای جاننننننننننننننننمبه غیر از توپول موپولی بقیشو درست گفتی خو عکسمم بزااااااار عهههههههههه؟ چه دقیق:hapydancsmil: اخه عکس شبیه حرفام ندارم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 7 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۱ سارا: یه دختر خیلی خوشگل که ارامش داره. مهربون. قد بلند. موها روشن چشم عسلی، خیلی خوشتیپ امین: اخمو، مهربون. قد 180 اینطورا، تیپ هنری، و فکر میکنم چشم ، ابرو مشکی باشه هادی ناصح: خیلی اقا. تیپ مردونه( کت وشلواری) قد .180 مهربون. همیشه خندون 10 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۱ سارا: یه دختر خیلی خوشگل که ارامش داره.مهربون. قد بلند. موها روشن چشم عسلی، خیلی خوشتیپ امین: اخمو، مهربون. قد 180 اینطورا، تیپ هنری، و فکر میکنم چشم ، ابرو مشکی باشه هادی ناصح: خیلی اقا. تیپ مردونه( کت وشلواری) قد .180 مهربون. همیشه خندون اخمو؟ قدم 176 تیپ هنری؟ نه بابا چشم وابروم درسته 6 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۱ اخمو؟قدم 176 تیپ هنری؟ نه بابا چشم وابروم درسته اره دیگه اخمو اره احساس میکنم ازینایی هستی که همیشه سازشون تو دستشونه 7 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۱ اره دیگه اخمواره احساس میکنم ازینایی هستی که همیشه سازشون تو دستشونه من اخمو نیستم خودم خیلی دوستدارم ساز بزنم ولی گیرم نمیاد اگه مدیر بودی من را می دیدی 5 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۱ حالا داداش مهدی( yaghot sefid) فکر کنم یکمی توپوله. قدش بلنده. چشاش قهوه ایه. دلش مهربونه. عینکیه. سحر و شاهین: سحر قد بلند. چشم ابرو قهوه ای. دی نازک. فکر کنم توام عینکی هستی سحری. نه؟ 5 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۱ من اخمو نیستمخودم خیلی دوستدارم ساز بزنم ولی گیرم نمیاد اگه مدیر بودی من را می دیدی عهههههههههههه؟ ولی اخموییا جدی مدیرا همو دیدن؟ منم دوست دارم ساز بزنم 5 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۱ عهههههههههههه؟ ولی اخموییاجدی مدیرا همو دیدن؟ منم دوست دارم ساز بزنم بعضیاشون البته من را مدیرا فکر کنم دیگه همه دیدن منم ساز دوستدارم 4 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۱ بعضیاشون البته من را مدیرا فکر کنم دیگه همه دیدن منم ساز دوستدارم اهان. برو بگو منم مدیر کنن 4 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۱ سارا: یه دختر خیلی خوشگل که ارامش داره.مهربون. قد بلند. موها روشن چشم عسلی، خیلی خوشتیپ امین: اخمو، مهربون. قد 180 اینطورا، تیپ هنری، و فکر میکنم چشم ، ابرو مشکی باشه هادی ناصح: خیلی اقا. تیپ مردونه( کت وشلواری) قد .180 مهربون. همیشه خندون خیلی خانومم بچه ها میگن تیپم هم رسمیه هم اسپرت بستگی به جاش داره قدم هم 175 هست تقریبا مهربونم هستم فکر کنم 6 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۱ اهان. برو بگو منم مدیر کنن نه نمیشه دیگه تموم شد اتفاقا دیشب از عکسم بهره برداری کردم 4 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۱ خیلی خانومم بچه ها میگنتیپم هم رسمیه هم اسپرت بستگی به جاش داره قدم هم 175 هست تقریبا مهربونم هستم فکر کنم عهههههههههههه؟ که اینطور. اگه جمعه میومدم دیگه نیازی به حدس نبوده نه نمیشه دیگه تموم شد اتفاقا دیشب از عکسم بهره برداری کردم عهههههههههه؟ پس ادرس فیس بوکتو بگو. بدو 4 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۱ عهههههههههه؟ پس ادرس فیس بوکتو بگو. بدو 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده