گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 15 شهریور، 2013 همش دارم شکستِ تصورِ چـهره ی دوستان میخورم عب نداره...وقتی حضوری ببینیشون میفمی شکست تصور ذهنی چیه من تو رو نبتا سبزه مومشکی هیکل متوسط رو به پر با قد 168اینا تصور میکنم با همون تیپی که تو تاپیک جوراب ها... نوشتی...تیپت خیلی خوبه من از اون قرمزه خیلی خوشم میاد 1
asal sadra 3752 ارسال شده در 15 شهریور، 2013 خسته نباشی ی نگاهی ب اواتار خودت بندازسفیدِ سفید که نه..معمولی+صورتی ...موهامم لخته اما نه مشکی خرماییه..البته همین که خوشگل تصورم میکنی خوبه خدایش حواسم به اواتارم نبود ولی سواستفاده نکن من تازه تغییر دادم بقیه ایتمای خانومه چی عکسشو پیدا نکردم خب حالا رد کن بیاد 1
asal sadra 3752 ارسال شده در 15 شهریور، 2013 عب نداره...وقتی حضوری ببینیشون میفمی شکست تصور ذهنی چیهمن تو رو نبتا سبزه مومشکی هیکل متوسط رو به پر با قد 168اینا تصور میکنم با همون تیپی که تو تاپیک جوراب ها... نوشتی...تیپت خیلی خوبه من از اون قرمزه خیلی خوشم میاد ای جان سحر بیا اون نی نی اینجا بزار 1
Strelitzia 17128 ارسال شده در 15 شهریور، 2013 عب نداره...وقتی حضوری ببینیشون میفمی شکست تصور ذهنی چیهمن تو رو نبتا سبزه مومشکی هیکل متوسط رو به پر با قد 168اینا تصور میکنم با همون تیپی که تو تاپیک جوراب ها... نوشتی...تیپت خیلی خوبه من از اون قرمزه خیلی خوشم میاد چشم، ابرو ، مو، همه مشکی پوستم فکر کنم سفید باشه قد 1.70 تیپمم مثل همون دختر مانتو قرمزه ست امروزا ولی رنگ مانتوم زردِ کثیفه 2
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 15 شهریور، 2013 چشم، ابرو ، مو، همه مشکی پوستم فکر کنم سفید باشه قد 1.70 تیپمم مثل همون دختر مانتو قرمزه ست امروزا ولی رنگ مانتوم زردِ کثیفه حال کردی قدرت تصورومیخای شاهینتم تصورکنم؟ 2
Strelitzia 17128 ارسال شده در 15 شهریور، 2013 حال کردی قدرت تصورومیخای شاهینتم تصورکنم؟ تصور کن اگه حتی، تصور کردنش سخته شاهینی رو که سحر با اون خوشبخته خوشبخته... 3
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 15 شهریور، 2013 اومممم سخته قدش کمتر از 10 سانت از تو بلندتره و مو و چشمش و پوستش از تو روشن تره..لاغرم هست 2
asal sadra 3752 ارسال شده در 15 شهریور، 2013 بذارم عسل؟ اره ژیگر بذار خیلی باحال :hapydancsmil: حال کردی قدرت تصورومیخای شاهینتم تصورکنم؟ اورین دخترم اون عکس مادررو نداری به جای من بذاری اینجا تصور من باشه بعدم شاهین سحر اینارو هم تصور کن من ببینم چه جور تصور میکنی پ.ن: ماشالله دخترای انجمن همه تال ان که چه وضیه 2
Strelitzia 17128 ارسال شده در 15 شهریور، 2013 اومممم سختهقدش کمتر از 10 سانت از تو بلندتره و مو و چشمش و پوستش از تو روشن تره..لاغرم هست سبزا همه درستن فقط پوستش 2درجه از من تیره تره نکنه شاهین منو دیدی؟؟؟ 2
asal sadra 3752 ارسال شده در 15 شهریور، 2013 اومممم سختهقدش کمتر از 10 سانت از تو بلندتره و مو و چشمش و پوستش از تو روشن تره..لاغرم هست مینا این سحرناز خودش انقد سفیده که کسی ازش روشنتر نمیشه 2
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 15 شهریور، 2013 اره ژیگر بذار خیلی باحال :hapydancsmil: اورین دخترم اون عکس مادررو نداری به جای من بذاری اینجا تصور من باشه بعدم شاهین سحر اینارو هم تصور کن من ببینم چه جور تصور میکنی پ.ن: ماشالله دخترای انجمن همه تال ان که چه وضیه تو البوم عکسم هست دیجه خودت بذارش پستتو ویرایش کن سبزا همه درستنفقط پوستش 2درجه از من تیره تره نکنه شاهین منو دیدی؟؟؟ واقعا!!! اخ چ حالی میده :hapydancsmil: 2
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 15 شهریور، 2013 مینا این سحرناز خودش انقد سفیده که کسی ازش روشنتر نمیشه وا!!شما همه کجا همدیگه رو میبیند! خب عکساتونو به منم نشون بدین...دلم میخاد:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2
asal sadra 3752 ارسال شده در 15 شهریور، 2013 مینا این عکسه مادر نه اون یکی که صورتش معلوم بود اونی که یه پسر بامزه مو و چشم مشکی بغلش بود تو از این یکی خیلی خوشکلتری 2
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 15 شهریور، 2013 مینا این عکسه مادر نه اون یکی که صورتش معلوم بود اونی که یه پسر بامزه مو و چشم مشکی بغلش بود تو از این یکی خیلی خوشکلتری فمیدم کجا عکس همو دیدین..منم سحرو دیدممم یادم نمیادش کدومومیگیمیتونی بیشتر توضیح بدی؟ 2
asal sadra 3752 ارسال شده در 15 شهریور، 2013 فمیدم کجا عکس همو دیدین..منم سحرو دیدمممیادم نمیادش کدومومیگیمیتونی بیشتر توضیح بدی؟ عه دیدی بزار فکر کنم اصن تو اون عکسو گذاشته بودی عایا من پارانوید شدم عایا این تصور من بوده ایا این عکس ساختگی و جعلی بوده 2
asal sadra 3752 ارسال شده در 15 شهریور، 2013 نی نی گیامه ای جان جلل الخالق ....................................................................... اینم عسکه مینا گنجشک 2
Strelitzia 17128 ارسال شده در 15 شهریور، 2013 ای جان جلل الخالق....................................................................... اینم عسکه مینا گنجشک مینا گنجشک این شکلیه؟ 3
asal sadra 3752 ارسال شده در 15 شهریور، 2013 مینا گنجشک این شکلیه؟ ایهین فقط روشنتره تازه من به این میگفتم سفید 4
ارسال های توصیه شده