soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۲ نکنه خودتی آخه من علم غیب دارم ، تشخیص میدم کی چه شکلیه شوخی کردم ، همینجوری گفتم ، به فائزه هم همین رو گفتم یعنی الان منم بپرسم میگی هم شکا اواتارمم ایا؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۲ نکنه آرامی عکس خودته یخروده روش کار کردی شده اواتارت؟ نه الهه جون ....کاش قد این خانوم خوشگل بودم....... 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۲ نه الهه جون ....کاش قد این خانوم خوشگل بودم....... هستی 2 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۲ در کار خیر حاجت هیچ استخاره نیسبوگو باوشـــــــــــه الایو؟؟ من خیلی دوس دارم تو رو ببینم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۲ من بگم آرام؟؟؟ سحریییییی!!!!!!!. اصلا یه تصویر بذار بینم....... 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۲ باوشـــــــــــه الایو؟؟ من خیلی دوس دارم تو رو ببینم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 خو بیا مسنجر ببین 3 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۲ نکنه خودتی آخه من علم غیب دارم ، تشخیص میدم کی چه شکلیه شوخی کردم ، همینجوری گفتم ، به فائزه هم همین رو گفتم خب گویا علم غیبت خوب کار میکنه 2 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۲ سحریییییی!!!!!!!. اصلا یه تصویر بذار بینم....... عکس؟؟؟ همین آواتار خودت بچه ها گول نخورید کُـپ آواتارشه آرام 2 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۲ عکس؟؟؟همین آواتار خودت بچه ها گول نخورید کُـپ آواتارشه آرام خیلی نامردی سحری...... چرا بچه ها رو گول میزنی؟ بچه ها بیاین بگین دیگه نکنه دلتون امپول میخواد؟ 5 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۲ خیلی نامردی سحری...... چرا بچه ها رو گول میزنی؟ بچه ها بیاین بگین دیگه نکنه دلتون امپول میخواد؟ اصن یادم نبود که عکس تو ندیدم بچه ها به صف..... 3 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۲ اصن یادم نبود که عکس تو ندیدم بچه ها به صف..... قربون دخملی...... سحری پیش خودم جایزه داری 4 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۲ آرام........من دیدمت خب تصورت سخته اما در کل آرام ناز و خوشگله :hapydancsmil: 7 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۲ بچه ها منم تصور کنید مینا من تو رو ندیدم واقعا ندیدم چرا ندیدم چه شلکی هسی ینی ورجیل عکس قشنگی گذاشته 2 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۲ بچه ها منم تصور کنید عزیزم شما این شکلی ملیــــح و نـــاز میباشی 3 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۲ ورجیل خیلی باحال بود مینا من تو رو ندیدم واقعا ندیدم چرا ندیدم چه شلکی هسی ینی ورجیل عکس قشنگی گذاشتهوا!!واقعا نیدی؟ینی تو عکس منو ندیدی!حالا تصورتو بگو تا پرده از چهره گشایم عزیزم شما این شکلی ملیــــح و نـــاز میباشی وای چقد نازم تو تصورت میدونی خیلی ملیحما ()اما کاملا متضاده این عکسه ام. 3 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۲ ورجیل خیلی باحال بودوا!!واقعا نیدی؟ینی تو عکس منو ندیدی! حالا تصورتو بگو تا پرده از چهره گشایم وای چقد نازم تو تصورت میدونی خیلی ملیحما ()اما کاملا متضاده این عکسه ام. من تصویر ذهنی خاااک وچوکم قبلا یه تصویر ذهنی داشتم الان یادم نمیاد باید از اول یه تصویر بسازم :icon_pf (34): تقصیر توئه .. اواتار غیر انسانی که میزارین ادم ذهنش منحرف میشه به سمت کنجشک اخ یادم اومد شکل اون دختر که نینی تو بغلش بود قبلا تو پروفت بود هسی همون خوشکله یه جمله مادر دارم بالاش بود سفید با موهای لخت مشکی 2 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۲ وای چقد نازم تو تصورت میدونی خیلی ملیحما ()اما کاملا متضاده این عکسه ام. همش دارم شکستِ تصورِ چـهره ی دوستان میخورم 1 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۲ من تصویر ذهنی خاااک وچوکم قبلا یه تصویر ذهنی داشتم الان یادم نمیاد باید از اول یه تصویر بسازم :icon_pf (34): تقصیر توئه .. اواتار غیر انسانی که میزارین ادم ذهنش منحرف میشه به سمت کنجشک اخ یادم اومد شکل اون دختر که نینی تو بغلش بود قبلا تو پروفت بود هسی همون خوشکله یه جمله مادر دارم بالاش بود سفید با موهای لخت مشکی خسته نباشی ی نگاهی ب اواتار خودت بندازسفیدِ سفید که نه..معمولی+صورتی ...موهامم لخته اما نه مشکی خرماییه..البته همین که خوشگل تصورم میکنی خوبه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده