Yekta.M 15459 ارسال شده در 5 خرداد، 2013 من عکس دقیقا خودتونو از کجا بیارم ؟ فرضیه دیگه ، شبیه اره بازم ندیده خوب حدس زدی:hapydancsmil:10امتیاز دیگه هم میگیری بااون امتیازای قبلی کلن خنثی میشه حالا بنظرم تو این شلکی هستی دقت ک فرمودید عکس علاوه بر چهره بیانگر حالات و رفتارت هم هست مهربون .باارامش و صبوری.... امتیاز بده 4
آریودخت 43941 مالک ارسال شده در 5 خرداد، 2013 اره بازم ندیده خوب حدس زدی:hapydancsmil:10امتیاز دیگه هم میگیری بااون امتیازای قبلی کلن خنثی میشه حالا بنظرم تو این شلکی هستی دقت ک فرمودید عکس علاوه بر چهره بیانگر حالات و رفتارت هم هست مهربون .باارامش و صبوری.... امتیاز بده شباهت ظاهر 200 امتیاز منفی من شبیه آواتارم هستم چیگر ارامش 50 امتیاز مثبت ، صبوری 30 امتیاز منفی 5
Yekta.M 15459 ارسال شده در 5 خرداد، 2013 مـــجازی هســتـیـــم... امـــا...دلــمــان مـــجــازی نیست میــشـکـنـد... حــواسـت بــه تایـــپ کــردنــت باشـــد!!! خیلی از امضات خوشم اومد واقعا قشنگه... ربطی به تاپیک نداشت ولی جا داشت اینجا بهش اشاره کنم 5
.Apameh 25173 ارسال شده در 8 خرداد، 2013 این شکلی رنگ چشاش 1درجه پررنگ تر بشه درسته ابرو هم تقریبا شبیه رنگ موهامم همینه تقریبا اما بقیش نه اصلا 4
ارسال های توصیه شده