viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۱ درود دوستان. من میخوام یه مقاله انگلیسی رو پاورپوینتش درست کنم. کسی میدونه چطور اینکارو کنم؟ منظورم اینه که چطور یه مقاله پنج صفحه ای رو خلاصه کنم و البته ترتیبشون هم مهمه. نمیدونم چطور بگم Ws37 3 لینک به دیدگاه
majid733 1154 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۱ اگه میخوای بده من واست یه نمونه درست کنم تا ببینی خوشت میاد یا نه.. 3 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۱ اگه میخوای بده من واست یه نمونه درست کنم تا ببینی خوشت میاد یا نه.. مهندس یه هفته اس درگیرم یه فایل PDF رو ویرایش کنم که زمینه اش سفید بشه کلیه نوشته هاشم مشکی که بتونم پرینت بگیرم سه چهارتا نرم افزار ادیتور هم نصب کردم ولی ظاهرا من بلد نیستم فکر کنم مشکل منم بتونی حل کنی قربون دستت بعد از حل مشکل ویویان عزیز یه کمکی هم به من بکن:icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۱ اگه میخوای بده من واست یه نمونه درست کنم تا ببینی خوشت میاد یا نه.. سپاس دوست عزیز. متاسفانه فردا ساعت 8 ارائه دارم :( 3 لینک به دیدگاه
majid733 1154 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۱ سپاس دوست عزیز. متاسفانه فردا ساعت 8 ارائه دارم :( هر وقت مشکلی دارید زودتر مطرخ کنید تا رسیدگی بشه..... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده