آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۱ خودت فقط حاجی مثل اینکه اکسل ایرانی بودنت ثمر داده گر صبر کنی ز غوره حلوا سازی 1 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۱ خودت فقط حاجی مثل اینکه اکسل ایرانی بودنت ثمر داده هر چی نباشه ، استاد و راهنما ی ما شما بودید بچه ها هم وقت ندارن وگرنه حل میکردن اگر میخواهید تمدید کنید ،پست اول رو پس ویرایش کنید و تاریخ جدید را بزنید که بچه ها هم بدونن تا کی وقت دارن شاید شرکت کردند 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۱ هر چی نباشه ، استاد و راهنما ی ما شما بودیدبچه ها هم وقت ندارن وگرنه حل میکردن اگر میخواهید تمدید کنید ،پست اول رو پس ویرایش کنید و تاریخ جدید را بزنید که بچه ها هم بدونن تا کی وقت دارن شاید شرکت کردند :jawdrop: 2 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۱ :jawdrop: چیه خب ایشون اون سایتو معرفی کردن و به سوالتم جواب دادن دیگه 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۱ چیه خب ایشون اون سایتو معرفی کردن و به سوالتم جواب دادن دیگه کدوم سایت اینجا بوی تبعیض میاد 2 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۱ کدوم سایتاینجا بوی تبعیض میاد من اقای وطن پرست رو از باشگاه مهندسان میشناسم، توی امضای ایشون توی باشگاه (سایت اکسل ایران )رو معرفی کرده بودند و من از اونجا با اکسل بیشتر اشنا شدم توی پست41 هم که خودتون ازش نقل قول گرفتید 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۱ من اقای وطن پرست رو از باشگاه مهندسان میشناسم، توی امضای ایشون توی باشگاه (سایت اکسل ایران )رو معرفی کرده بودند و من از اونجا با اکسل بیشتر اشنا شدم اها پس منم رفتم ، :th_running1: راستی کیا اونجاس؟ 2 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۱ اها پس منم رفتم ، :th_running1:راستی کیا اونجاس؟ در کل سایت خیلی خوبیه و کمک خوبیه برای یادگیری اکسل 3 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۱ درخواست تمدید.... کسی نمیخواد شرکت کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۱ درخواست تمدید.... کسی نمیخواد شرکت کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میخواد اما خوب یکم سخته:icon_pf (34): بین خودمون باشه هستی به یه نفرم سپردم کمکم کنه اما هنوز ازش خبری نیس تمدید کنید لطفا 2 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۱ آره واقعا سخته ها یه کمی... مهدی یه کلاس آموزشی بذار... 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۱ نتایج رو اعلام کنید دیگه... تمدید شد تا 08/04 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۱ سلام ببخشید پا برهنه پریدم وسط یه کمک میخواستم تقویم سال 91 رو با فرمت excel یا word میخوام نیازه شدید کسی هست کمک کنه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۱ سلام ببخشید پا برهنه پریدم وسط یه کمک میخواستم تقویم سال 91 رو با فرمت excel یا word میخوام نیازه شدید کسی هست کمک کنه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 انواع مختلفشو داریم چی میخوای حالا ؟ 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۱ انواع مختلفشو داریم چی میخوای حالا ؟ یه چیز باشه روز های هفته + نشون بده امروز چندمه فقط همین من قانع ام 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۱ یه چیز باشه روز های هفته + نشون بده امروز چندمه فقط همین من قانع ام فایل پیوست خدمت شما برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۱ فایل پیوست خدمت شما دستت درد نکنه:hapydancsmil: این نمیشه توش کار هامو بنویسم میخوام ساعت کارکرد بزنم که فلان روز انقد کارکرد بوده تو این نمیشه 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۱ دستت درد نکنه:hapydancsmil: این نمیشه توش کار هامو بنویسم میخوام ساعت کارکرد بزنم که فلان روز انقد کارکرد بوده تو این نمیشه باید از ActiveX استفاده کنی اگه از ocx استفاده کنی مشکل حله یه خوبش mbcalendar نصب کنی دیگه راحتی 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۱ باید از ActiveX استفاده کنی اگه از ocx استفاده کنی مشکل حله یه خوبش mbcalendar نصب کنی دیگه راحتی من بی سوادددد ام اینا که گفتی خوردنیه :5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده