B-neshan 691 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۱ سلام همانطور که احتمالا میدونید، نرم افزار هایی مقل PVTi کارشون مدل کردن خواص سیالات هستش. به طور خاص سیالات نفتی.. این برنامه زیر مجموعه گروه اکلیپس هست. اگر دوستان پایه باشن. میتونیم این برنامه رو کم کم با هم یاد بگیریم. من برای شروع یه چیزایی بلدم، استارت که بزنیم کم کم راه میوفتیم. . . . موافقین اعلام حضور کردن بعد از چند روز شروعش میکنیم. 2 لینک به دیدگاه
meedoonam 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۱ سلام. B-neshan جان، من باید شروع به یادگیری اکلیپس کنم.ممنون میشم با هم شروع کنیم. 2 لینک به دیدگاه
B-neshan 691 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۱ سلام.B-neshan جان، من باید شروع به یادگیری اکلیپس کنم.ممنون میشم با هم شروع کنیم. سلام. کار خوبی میکنی. من E100 یه مقدار بلدم. البته مدل کردن مخازن شکافدار رو بلد نیستم .. اما در کل یه چیزایی بلدم. اگه چیزی واسه خوندن و شروع کردن نداری بگو تا برات آپلود کنم. بعد شروع کن و سوالی داشتی بگو . در حد توانم کمک میکنم. 1 لینک به دیدگاه
محمد صاحبکار 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۱ خیلیییییی عالیه منم موافقم.. من دوره اش رو دانشگاه ثبت نام کردم به حدنصاب نرسید تشکیل نشد 2 لینک به دیدگاه
mehdi_20shz 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۱ چه کار خوبی.....ممنون از شما که به فکر دوستان هستین... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده