mim-shimi 25686 ارسال شده در 8 دی، 2012 حفاری (جزوه اول) حفاری (جزوه دوم) حفاری (جزوه سوم) حفاری (جزوه چهارم) پسورد: www.noandishaan.com
mim-shimi 25686 مالک ارسال شده در 8 دی، 2012 جزوه نمودار گیری دکتر امین شهیدی » پسورد : www.noandishaan.com » برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام
a.namdar 5908 ارسال شده در 25 تیر، 2013 man nemitunam joze modiriat pasmand havi arcenic ro begiram. irad az mane ya na? va hafari 1 ta 4 1
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 17 فروردین، 2019 جزوه مهندسی حفاری پیشرفته دانشگاه تهران که توسط دکتر علی نخعی تهیه شده رو در 5 قسمت از لینک داده شده می تونید دانلود کنید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2019 جزوه خواص سنگ احسان شیخی که در 9 بخش تهیه شده رو به صورت PDF از لینک زیر می تونید دانلود کنید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2019 جزوه سنگ شناسی رسوبی دانشگاه امیرکبیر که توسط دکتر ربانی در سال 1387 ویژه دانشجویان مهندسی نفت تهیه شده است را در 183 صفحه به صورت PDF از لینک زیر می توانید دانلود کنید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2019 جزوه چاه آزمایی دانشگاه صنعتی شریف که توسط دکتر جمشیدی تهیه شده است را به صورت PDF دست نویس در 60 صفحه از لینک زیر می تونید دانلود کنید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2019 جزوه خواص سیالات مخزن دانشگاه صنعت نفت که توسط دکتر هلالی زاده تهیه شده است را به صورت PDF دست نویس در 105 صفحه از لینک زیر می تونید دانلود کنید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 19 خرداد، 2019 جزوه کامل سیستم گردش گل حفاری را به زبان فارسی با فرمت PDF در 87 صفحه از لینک زیر می تونید دانلود کنید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 19 خرداد، 2019 جزوه اصول مهندسی حفاری مهندس مرادی که در سال 1391 تهیه شده است رو با فرمت PDF در 112 صفحه از لینک زیر می تونید دانلود کنید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام
سینا درخشنده 0 ارسال شده در 6 مهر، 2022 من جزوه مناسب برای تولید روغن خوراکی و صنعتی می خوام برای پایان نامه ام مهندس شما دارید جزوه شو؟! من از نیرونماد حراسان خواستم که برم برای کاراموزی ولی قبول نکردن توی خط تولید روغن زیتون برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام از سایتشو پیدا کردم میخوام بدونم چجوری میشه که بتونم پایان نامه با کارموزی مو یکی کنم؟!
ارسال های توصیه شده