mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۱ حفاری (جزوه اول) حفاری (جزوه دوم) حفاری (جزوه سوم) حفاری (جزوه چهارم) پسورد: www.noandishaan.com لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۱ جزوه نمودار گیری دکتر امین شهیدی » پسورد : www.noandishaan.com » برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ جزوه حفاری 1 دکتر هاشمی پسورد: www.noandishaan.com لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۲ man nemitunam joze modiriat pasmand havi arcenic ro begiram. irad az mane ya na? va hafari 1 ta 4 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۷ جزوه مهندسی حفاری پیشرفته دانشگاه تهران که توسط دکتر علی نخعی تهیه شده رو در 5 قسمت از لینک داده شده می تونید دانلود کنید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۷ جزوه خواص سنگ احسان شیخی که در 9 بخش تهیه شده رو به صورت PDF از لینک زیر می تونید دانلود کنید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۷ جزوه سنگ شناسی رسوبی دانشگاه امیرکبیر که توسط دکتر ربانی در سال 1387 ویژه دانشجویان مهندسی نفت تهیه شده است را در 183 صفحه به صورت PDF از لینک زیر می توانید دانلود کنید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۷ جزوه چاه آزمایی دانشگاه صنعتی شریف که توسط دکتر جمشیدی تهیه شده است را به صورت PDF دست نویس در 60 صفحه از لینک زیر می تونید دانلود کنید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۷ جزوه خواص سیالات مخزن دانشگاه صنعت نفت که توسط دکتر هلالی زاده تهیه شده است را به صورت PDF دست نویس در 105 صفحه از لینک زیر می تونید دانلود کنید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۷ جزوه کامل سیستم گردش گل حفاری را به زبان فارسی با فرمت PDF در 87 صفحه از لینک زیر می تونید دانلود کنید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۷ جزوه اصول مهندسی حفاری مهندس مرادی که در سال 1391 تهیه شده است رو با فرمت PDF در 112 صفحه از لینک زیر می تونید دانلود کنید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
سینا درخشنده 0 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۴۰۱ من جزوه مناسب برای تولید روغن خوراکی و صنعتی می خوام برای پایان نامه ام مهندس شما دارید جزوه شو؟! من از نیرونماد حراسان خواستم که برم برای کاراموزی ولی قبول نکردن توی خط تولید روغن زیتون برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام از سایتشو پیدا کردم میخوام بدونم چجوری میشه که بتونم پایان نامه با کارموزی مو یکی کنم؟! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده