behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۱ سلام بچه ها امیدوارم روزگار بر وفق مرادتون باشه .... چند تا سوال در مورد دانشگاه آزاد داشتم گفتم اینجا بپرسم .. اول اینکه من به شدت تمام محتاج سیلابس ( سر فصل دروس ) رشته ی جغرافیا و برنامه ریزی روستایی و جغرافیا و برنامه ریزی شهری در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد هستم .. لطفاً اگه هر کس میدونه جدیدترینش رو در اختیارم بزاره که خیلی محتاجم ... دوم اینکه توی دانشگاه آزاد میشه توی یه رشته تغییر گرایش داد یا نه ؟؟؟ اگه آره شرایطش چه جوریه ؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۱ سلام دوست عزیز راستش قسمت اول سوالتون رو نمیدونم اما قسمت دوم رو میتونید تغییر گرایش بدید.. که البته فکر میکنم زمانِ کنکور میتونین تغییر بدید گرایشتون لینک به دیدگاه
behe 2545 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۱ ممنون دوست عزیز بابت راهنمایت ولی منظورتون از موقع کنکور نفهمیدم !!! میشه بیشتر توضیح بدید؟؟؟ البته بگم من توی تکمیل ظرفیت اسمم توی رشته ی برنامه ریزی روستایی در اومده میخام بدونم میتونم تغییر گرایش بدم برم برنامه ریزی شهری؟؟؟ اصلاً همچین چیزی توی دانشگاه آزاد امکانش هست ؟؟؟ ممنون میشم هر کس که میدونه فوراً بهم جواب بده !!! لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۱ فک کنم میتونی بشرطی که رشته ای پایین تر از اونی که انتخاب کردی باشه به رتبه کنکورتم بستگی داره( فک کنم معدلم تاثیر داره، منظورم معدل دانشگاته ) لینک به دیدگاه
behe 2545 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۱ ممنونم دوست عزیز ولی من نمیخام تغییر رشته بدما میخام گرایشمو تغییر بدم !!! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده