Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۱ بله هر کسی حق داره مسیر خودش رو خودش انتخاب کنه ، و مسئله اینه که ارزش و شخصیت دختر ایرانی اینقدر بالاهس که تو این مسیر قدم نذاره آره خب اینو موافقم که هرکس خودش ارزش و شخصیتشو با راهی که میره انتخاب میکنه... حتی یه دختر ایرانی دختر ایرانی و غیر ایرانی نداره... ما انقدر هرجا میرسیم میگیم ما ایرانیا که یادمون میره خیلی وقته اینا همش شده حرف... شاید نظر ِ منه ولی اینکه آدم بگه یه دختر شخصیتش انقدر بالا هست که تو هر مسیری قدم نذاره... خیلی بهتر ه به همون نسبت که یه پسر شخصیتش انقدر بالا هست که انقدر نگاه های شهوانی و این چنین مسائلی رو بزرگ نکنه... 5 لینک به دیدگاه
mahtab 399 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۱ همین میلیارد ها انسان که که در سراسر کره خاکی زندگی میکنن ، در قلب اروپا در آمریکا همگی براساس پوشش و ظاهرشون شناخته میشن ، گروه های پانک و راک و هوی متال و شیطان پرست ها بر اساس نوع پوشش و ظاهرشون شناخته میشن ، چون نوع تفکرشون خودشو در قالب ظاهرشون بروز میده ، کدوم فرد متشخص آمریکایی و اروپایی چه مرد و چه زن با پوشش های زننده میشه دید، این مورد که بسیاری هستند که در قالب پوشش مناسب بسیاری از موارد خلاف عفت رو انجام میدن غیر قابل کتمانه چه بسا همین فشار های سی و سه سال گذشته منجر به این قضیه شده ، اگر قبلا زنی با چادر دیده می شد کاملا بهش اعتقاد داشت و اگر هم کسی با ظاهر نامناسب بود طرز فکرش همون بود و این دو دسته کاملا شناخته می شدن ، ولی در حاضر اون فرد چادری صددرصد انسان سالمی نیست ولی اون کسی که برهنه هست تکلیفش مشخصه نمیشه گفت نه این ذهنش قدیسه هس ولی خب ظاهرش اینطوریه ، خودتون رو گول نزنید ، چطور میشه گفت ذهن یک دختر عفیفه ولی خب بدن نمایی هم میکنه ، در ابتدای عرایضم هم گفتم هیچ اصراری و اجباری بر این که کی چی بپوشه نیس بلکه مسئله اینجاست که من به عنوان یک مرد که با همه نوع پسری مراوده داشتم از شهر های مختلف از اقوام مختلف با رفتار های مختلف چه مذهبی چه غیر مذهبی چه مسلمان چه غیر مسلمان و همه اونها در یک نکته مشترک بودن وقتی دختریو با سرووضع آنچنانی میدیدن میگفتن عجب.... ، اگه کسی دوس داره با همین دید بهش نگاه بشه و ابزار شهوت رانی قرار بگیره خب میله خودشه به کسی هم ربطی نداره ولی باید بدونه که به چه دیدی بهش نگاه میشه و به چه قصدی،اگر قصد من هم توهین می بود بجای .... عین عبارت رو بکار میبردم و چه بسا توهین ها و تمسخر هایی که از طرف همین دختر ها نسبت به یک دختر چادری روا شده. اینکه تفکر و اندیشه هر فردی نوع پوشش رو نشون میده ، درصدی درسته ، اما از این دیدگاه هم نگاه کنیم که لزومن دختری که با تاپ و شلوارک و یا آرایش و مدل موهای فشن و ... تو جامعه دیده میشه ممکنه با پوشش سلیقه ای برخورد کنه ، نگرش به پوشش براش مهم نباشه و صرفن دنبال مد نمونه اش در میان مردها هم بسیار زیاده ، یه نمونه که همه تازگی باهاش روبرو بودیم جناب بابک فردوسی مدیر ناسا با موهای بسیار جالبشه آیا بابک فردوسی شده نماد بی سوادی و شیطان پرستی ؟ یعنی تیپ دانشمندی نداره پس دانشمند نیست ؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام به نظر من چند سال دیگه فشن ها و دیدگاههای پوششی آوانگارد جای پوشش های سنتی زشت و تعریف شده رو میگیره مگر در جوامع عقب مانده من خودم سبکهای مدرن و شیک رو توی پوشش خیلی دوست دارم ، اگر هیکل زیبایی درون یک لباس زیبا قرار بگیره به نظرم شهوترانی و بی عفتی و ... نیست نگاه کنیم به برندهای معروف که لباسهای زیبا و سبک پیشرو تولید و طراحی میکنن ، چه ایرادی داره من به عنوان یک خانم تحصیلکرده از کت و دامن فلان طراح معروف استفاده کنم و برم سر کار ؟ حتمن باید تعریف شده باشه ؟؟؟؟؟؟؟ حتا اگر یه طراحی از طرح های لباس های سنتی و 3000 ساله هم ایده بگیره و طراحی شیکی داشته باشه خیلی خیلی خوب و زیباست همونطور که همه ساله چندین مدل لونجوری هم توی کار طراحان هست 5 لینک به دیدگاه
mahtab 399 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۱ بحث نگاه شهوتران و اینکه عوام اینو میگن که دختره این مدلی اومده بیرون حقشه هر بلایی سرش بیاد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! فقط جنبه شعاری و نمادین داره از همه این ها گذشته من خودم سبکهای شیک و مدرن رو بسیار میپسندم ، چه برای دانشگاه رفتن و چه برای سر کار رفتن و چه برای هر جایی که طراحی شده :w16::w16::w16::w16::w16::w16::w16::w16::w16::w16::w16::w16::w16::w16::w16::w16::w16::w16::w16::w16::w16: 1 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۱ به کجا چنین شتابان ؟ واقعن چقدر زیبا و قانع کننده بحث میکنید! اووووففففف چقدر برای رد منطق من دلیل آوردین! خسته نباشین! ما میریم جلو, چه خوب ک اگه شتابان باشه! :) شما چرا پسکی میری؟!! 5 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۱ نیاز جنسیو کسی کتمان کرد؟ براورده کردن هر نیازی قانون و روش خودشو داره اگه هرکی بخواد به هر شیوه ای عمل کنه پس فرق انسان با حیوان کجاست؟ عفت رو شما تعریف کن ما هم بدونیم این سوال شما یک بحث دیگه هست. چه ربطی به موضوع و جواب من داره. که البته برای اون هم جواب دارم. ولی بحث سر این بود که ایرانیان از گذشته دارای عفت بودند و هم جواب شما را دادم . از موضوع منحرف نشو 2 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۱ من به پوشش کاری ندارم. مشکل من نگاه ابزارگونه به خانمهاست. وگرنه افکار و اعتقادات هرکس مربوط به خودشه. ما نمیتونیم کسی رو عوض کنیم. 5 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۱ من به پوشش کاری ندارم. مشکل من نگاه ابزارگونه به خانمهاست. وگرنه افکار و اعتقادات هرکس مربوط به خودشه. ما نمیتونیم کسی رو عوض کنیم. قبلا هم گفتم حجاب خودتو حفظ کن تا نشون بدی که وسیله نیستی. 5 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۱ قبلا هم گفتم حجاب خودتو حفظ کن تا نشون بدی که وسیله نیستی. حجاب خودش یکی از بزرگترین علت های نگاه ابزاری به زن 6 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۱ دختر ایرانی در طی قرون و اعصار مختلف نماد چه بوده؟ غیر از عفت؟ غیر از پاکدامنی؟ غیر از حیا؟ صحبت من ربطی به مسائل مذهبی نداره ، صحبت من از روح پاک دختر ایرانیه ، چی شده که برهنگی شده نماد روشن فکری ؟ اون پاکی و حیا کجا رفته؟واقعا برهنگی نشانه چی میتونه باشه؟ جز سرکوب کردن فطرت پاک ؟ فرقی انسان با حیوان پس کجاست ؟ اگر قصدت جلب توجه بله جلب توجه میکنی برای یک مدت کوتاه ،توجه مردان هیز و شهوت پرست رو جلب میکنی، اگر این راضیت میکنه پس برهنه باش ، ارزش خودت رو پایین بیار در سطح ..... :icon_gol::icon_gol: جدای دین و اسلام و ... واقعا ارزش انسانی چی میشه پس؟ باید من به عنوان یه دختر فقط از نظر ظاهر و قیافه و جاذبه های جنسیم توجه همرو جلب کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:icon_pf (34): من که اینو یه توهین میدونم.من جنبه های دیگه ای هم دارم. من توانایی های دیگه ای هم دارم. منم میتونم از نظر تحصیلات و اطلاعات و اخلاق و رفتارهای خوب توجه همرو جلب کنم. اصلا حرفم اسلام نیست. حرفم انسان بودنه.توجه به همه ی جنبه های وجودی و توانایی های یه انسان. به نظرم باید روی افکارمون کار کنیم. ما دخترا باید کاری کنیم که کسی نتونه ما رو فقط یه ابزار برای نیازهای خودش بدونه.ما باید ارزش خودمونو حفظ کنیم. با تشکر از استارتر 6 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۱ قبلا هم گفتم حجاب خودتو حفظ کن تا نشون بدی که وسیله نیستی. خوب این درست. اما این نگاه همیشه هست. چون واسه مردم زن همیشه یه ابزار بوده. به خاطر باورهای غلطشون....... 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۱ این سوال شما یک بحث دیگه هست. چه ربطی به موضوع و جواب من داره. که البته برای اون هم جواب دارم. ولی بحث سر این بود که ایرانیان از گذشته دارای عفت بودند و هم جواب شما را دادم . از موضوع منحرف نشو من منحرف نشدم تو منحرف شدی عزیزم، من که مرجع موثق معرفی کردم ، اصلا همه کتابارو بذاریم کنار فقط کافی جریان فداکاری آریوبرزن و خواهرش یوتاب رو بخونی که در جریان حمله اسکندر چه جانفشانی کردن ، عامل این فداکاری چیه ؟ من مطلب رو با این دید شروع کردم که اون روحیه در دختر ایرانی امروز هست یا خیر ؟ آیا تمام زوایای شخصیتی و اخلاقی یک دختر در اندام و نوع لباسش خلاصه میشه ؟ آیا برای اثبات خودش فقط زیبایی های ظاهریشو داره ؟ آیا برای جلب توجه فقط به شوهای خیابانی رو آورده؟ من از سرکوب نیاز جنسی حرف زدم که میگی همه ما نیاز جنسی داریم؟ و موند جواب من عفت از دیدگاه تو چیه؟ واقعن چقدر زیبا و قانع کننده بحث میکنید! اووووففففف چقدر برای رد منطق من دلیل آوردین! خسته نباشین! ما میریم جلو, چه خوب ک اگه شتابان باشه! :) شما چرا پسکی میری؟!! من جواب قانع کننده میتونم بدم ولی برای کسی که عقلش رو با تعصبات به زنجیر نکشیده باشه ، من آدم متعصبی نیستم و داعیه دین و مذهب رو هم ندارم ، بلکه از جهت خصایا و ویژگی های انسانی سوالی طرح کردم ، مسلما در یک جامعه همه نوع افرادی وجود دارند بعضی ها مورد سوء استفاده قرار گرفتن رو ترجیح میدن و حتی خود خدا هم این ها رو به خودشون واگذار کرده من که عددی نیستم. بحث نگاه شهوتران و اینکه عوام اینو میگن که دختره این مدلی اومده بیرون حقشه هر بلایی سرش بیاد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! فقط جنبه شعاری و نمادین داره از همه این ها گذشته من خودم سبکهای شیک و مدرن رو بسیار میپسندم ، چه برای دانشگاه رفتن و چه برای سر کار رفتن و چه برای هر جایی که طراحی شده :w16::w16::w16::w16::w16::w16::w16::w16::w16::w16::w16::w16::w16::w16::w16::w16::w16::w16::w16::w16::w16: کسی گفته شیک نباش؟ اصلا شیک بودن یعنی چی ؟ به نظر خودت اون خانم غربی که با کت و دامن میاد بیرون شیکه یا اونی که با دو تیکه لباس میاد بیرون؟ بحث شعار هم نیس این یه واقعیته عوام و خواص نداره ، دوستی دارم استاد دانشگاهه و جزء نخبه ها ، چند وقت پیش قرار ملاقاتی با هم تو پارک داشتیم در حال صحبت بودیم که خانمی با وضعیت نابسامان از جلومون رد شد دوستم حرفی زد که من به عنوان یک پسر صورتم سرخ شد از خجالت ، عزیز من دیدگاه جامعه اینه متاسفانه و اینها واقعیات جامعه ماست کسی هم نگفته شیک نپوشید کیسه تنتون کنید فقط مسئله اینجاست که پوست بدن لباس نیست. واقعا حرف جالبیه.ممنوووووووووووون :icon_gol::icon_gol:جدای دین و اسلام و ... واقعا ارزش انسانی چی میشه پس؟ باید من به عنوان یه دختر فقط از نظر ظاهر و قیافه و جاذبه های جنسیم توجه همرو جلب کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:icon_pf (34): من که اینو یه توهین میدونم.من جنبه های دیگه ای هم دارم. من توانایی های دیگه ای هم دارم. منم میتونم از نظر تحصیلات و اطلاعات و اخلاق و رفتارهای خوب توجه همرو جلب کنم. اصلا حرفم اسلام نیست. حرفم انسان بودنه.توجه به همه ی جنبه های وجودی و توانایی های یه انسان. به نظرم باید روی افکارمون کار کنیم. ما دخترا باید کاری کنیم که کسی نتونه ما رو فقط یه ابزار برای نیازهای خودش بدونه.ما باید ارزش خودمونو حفظ کنیم. با تشکر از استارتر با تشکر از ویکتوریا، این موضوع بحثه ، دیدگاه انسانی ، فارغ از مذهب و تعصبات . حجاب خودش یکی از بزرگترین علت های نگاه ابزاری به زن اینم یه نظریه هس و جای بحث داره اگه موضوع رو باز کنی ممنون میشم . قبلا هم گفتم حجاب خودتو حفظ کن تا نشون بدی که وسیله نیستی. ممنون از فرنوش عزیز ، من بجای کلمه حجاب پوشش رو ترجیح میدم چون حجاب چادر رو به ذهن متبادر میکنه در حالی که پوشش هم برای مرد تعریف شده هم برای زن. من به پوشش کاری ندارم. مشکل من نگاه ابزارگونه به خانمهاست. وگرنه افکار و اعتقادات هرکس مربوط به خودشه. ما نمیتونیم کسی رو عوض کنیم. نگاه ابزار گونه منشا داره که باید واکاوی بشه من به یکی از این موارد اشاره کردم سوء استفاده از زیبایی های ظاهری زن که خود زنان خودآگاه یا ناخودآگاه ممکنه وسیله قرار بگیرن. 6 لینک به دیدگاه
mahtab 399 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۱ کسی گفته شیک نباش؟ اصلا شیک بودن یعنی چی ؟ به نظر خودت اون خانم غربی که با کت و دامن میاد بیرون شیکه یا اونی که با دو تیکه لباس میاد بیرون؟ بحث شعار هم نیس این یه واقعیته عوام و خواص نداره ، دوستی دارم استاد دانشگاهه و جزء نخبه ها ، چند وقت پیش قرار ملاقاتی با هم تو پارک داشتیم در حال صحبت بودیم که خانمی با وضعیت نابسامان از جلومون رد شد دوستم حرفی زد که من به عنوان یک پسر صورتم سرخ شد از خجالت ، عزیز من دیدگاه جامعه اینه متاسفانه و اینها واقعیات جامعه ماست کسی هم نگفته شیک نپوشید کیسه تنتون کنید فقط مسئله اینجاست که پوست بدن لباس نیست. ببین دوست عزیز مشکل جایی پیش میاد که ما میخواهیم طرز فکر خودمونو با مته کاری بکنیم تو مغز دیگران دلیل نمیشه که دوست شما جز نخبگان و ... باشه و این طرز فکر رو داشته باشه همه نخبگان همینجوری باشن ، همسر خود من هم جز نخبگان و رتبه های تاپ کنکور بوده بهترین مدارج علمی رو هم طی کرده ، راستش من اصلن تا حالا ندیدم در مورد کسی با هر پوششی نظر بده ، با اینکه خودش یه سری چهارچوبهایی رو داره اما به اندیشه همه احترام میذاره و من هم این رفتارشو تحسین میکنم ، به نظر من آزادی ما تا جایی که آزادی دیگران رو سلب نکنه آزادیه وگرنه میشه دیکتاتوری ، خوب اون دختر خانم و خانم دوست داره از اون مد دو تکه پیروی کنه ف در ضمن اصلن هم اینجوری نیست که اونور دنیا همه به کسانی که لباس و کت و دامن پوشیده میپوشن دید خوبی دارن ، اصلن کسی به این چیزها فکر نمی کنه 3 لینک به دیدگاه
mahtab 399 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۱ به نظر من نگاه جامعه بالاخره باید تغییر پیدا کنه یه روزی همین مردم با شنیدن اینکه زنان باید حق رای داشته باشن کفن به تن کردن و مثل بی عقل ها ریختن تو خیابون و جالبه کسی که خودش این طرز فکر رو به مردم القا میکرد تو خانواده خودش جور دیگه ای رفتار میکرد. !!! :icon_razz: دختر ها و عروس های خودش با نام فامیلی غیر از پدرشون تو دانشگاه درس خوندن و استاد هم شدن مردم ما خیلی خیلی دورو هستن نگران تغییر 180 درجه ایشون نباش 1 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۱ نمیدونم بحث اینجا تموم شده یا نه. ولی میخواستم یه چیزی بگم. فکر آدما با هم فرق داره،آدما نظرات مختلفی راجع به مسائل مختلف زندگی دارن.ولی گاهی بعضی از این نظرات خنده دارن. همه ی عقاید و نظرات محترمن چون از مغز یه انسان نشات گرفتن به شرطی که به اخلاق و شان انسانی لطمه نزنن. موضوع شیک پوشی بحث پیچیده ای نیست.نظرات مختلفه ولی بحث ساده ایه. یه مدت فکر میکنیم با یه نوع پوشش شیکیم ولی بعدا به اون طرز پوشش میخندیم. به نظرم شیک پوشی اینه که وقتی بعدا هم بهش فکر میکنیم خندمون نگیره.جدای بحث رنگ و بعضی از مدها.یا بدتر از اون از خودمون خجالت نکشیم که چرا اینجوری لباس پوشیدیم. یه خانم حتی با یه پوشش درست هم میتونه شیک باشه،بهترین و گرون ترین و رو مدترین و زیباترین لباسها از بهترین برندها رو بپوشه ولی با رعایت شان یه انسان. شیک بودن این نیست که هرچیزی که مد شد بدون چون و چرا استفاده کنیم تا خودمونو پایین بیاریم. یه خانم شیک اول توجه میکنه ببینه این طرز پوشش شخصیت اونو پایین نمیاره؟با این پوشش چجور آدمی به نظر میاد؟یه خانم عاقل و شیک نمیخواد ازش استفاده ی ابزاری بشه.میخواد به خاطر همه ی جنبه های وجودیش مورد توجه و احترام قرار بگیره نه فقط به خاطر یه سری مسائل.یه خانم شیک در نظر میگیره که محل کار و دانشگاه یه نوع پوششو میطلبه در عین شیک بودن و مهمونی یه نوع دیگه از پوششو(مثل اینکه مهمونی معمولی یه نوع لباس و آرایش میطلبه و عروسی نوع دیگه ای) یه خانم عاقل میخواد تمام توانایی هاش مورد توجه قرار بگیره و اگه کسی بهش احترام میذاره و یا بهش ابراز احساسات میکنه فقط به خاطر منافع خودش نباشه. و این احساس واقعی و پاک باشه. موضوع حجاب نیست.موضوع دین نیست. موضوع اینه که خانم محترم شما دوست داری ازت استفاده ی ابزاری بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دلت میخواد وقتی بهت نگاه میکنن چی بگن؟بگن چقد شیک و متینه یا اینکه عجب.... خوب تو کدومو میخوای؟نگو مردا خودشونو جمع کنن و نگن و نگاه نکنن. حرفت درسته هااااااااا.آقایونم باید درست باشن،پاک باشن،فکر نکنن،نبینن،خیره نشن،متلک نگن،سواستفاده نکنن. کی منکره اینه که آقایونم پوشش دارن،آقایونم باید درست رفتار کنن؟؟؟؟؟؟؟ ولی به نظرت این حرف باعث میشه من خانم بد لباس بپوشم و شرایطو فراهم کنم تا یه عده اینجوری باهام برخورد کنن؟؟؟؟؟؟ اینها همش دو طرفست دقیقا به همین دلیله که منم باید در عین شیک بودن و زیبا بودن رعایت کنم تا در موردم درست فکر بشه. 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۱ خیلی متین و سنجیده بود واقعا تشکر، آدم به وجد میاد میبینه چنین تفکراتی هنوز وجود داره ، بحث تموم نشده بود ولی متاسفانه برخی دوستان خیلی متعصبانه با موضوع برخورد میکنن و سعی دارن حواشی رو پررنگ و متن رو کم رنگ کنن بنابراین نخواستم جواب بدم ، ترجیح دادم اگه کسی مطلب رو خوند و از دریچه عقل به موضوع نگاه کرد نه از دریچه احساس و تعصب ، خودش نظرشو بذاره ، از طرفی بعضی بی محابا قشر خانم هایی که چادری هستن مورد انواع اهانت ها قرار دادن که باعث دلخوری بعضی از دوستان شد، که من صمیمانه ازشون پوزش می طلبم. 2 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۱ خیلی متین و سنجیده بود واقعا تشکر، آدم به وجد میاد میبینه چنین تفکراتی هنوز وجود داره ، بحث تموم نشده بود ولی متاسفانه برخی دوستان خیلی متعصبانه با موضوع برخورد میکنن و سعی دارن حواشی رو پررنگ و متن رو کم رنگ کنن بنابراین نخواستم جواب بدم ، ترجیح دادم اگه کسی مطلب رو خوند و از دریچه عقل به موضوع نگاه کرد نه از دریچه احساس و تعصب ، خودش نظرشو بذاره ، از طرفی بعضی بی محابا قشر خانم هایی که چادری هستن مورد انواع اهانت ها قرار دادن که باعث دلخوری بعضی از دوستان شد، که من صمیمانه ازشون پوزش می طلبم. خواهش میکنم.من از توجه شما ممنونم. من وقت نکردم کل مطالبو بخونم.ولی به نظرم دور از شان یه انسانه که بخواد با قشری از جامعه که فکر نمیکنم تعدادشون اندک باشه این طوری برخورد کنه. قبلا هم چنین رفتارهایی توی بحثها دیدم. به نظرم یه انسان شریف وقتی میتونه خودشو متمدن و تحصیل کرده بدونه که اول به همه ی افراد احترام بذاره. جالبه بگم که من خانم های چادری زیادی دیدم که خیلی شیکتر،زیباتر،متین تر و تحصیل کرده تر از افراد بی حجاب اطرافشون بودن. 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۱ خواهش میکنم.من از توجه شما ممنونم.من وقت نکردم کل مطالبو بخونم.ولی به نظرم دور از شان یه انسانه که بخواد با قشری از جامعه که فکر نمیکنم تعدادشون اندک باشه این طوری برخورد کنه. قبلا هم چنین رفتارهایی توی بحثها دیدم. به نظرم یه انسان شریف وقتی میتونه خودشو متمدن و تحصیل کرده بدونه که اول به همه ی افراد احترام بذاره. جالبه بگم که من خانم های چادری زیادی دیدم که خیلی شیکتر،زیباتر،متین تر و تحصیل کرده تر از افراد بی حجاب اطرافشون بودن. مشکل ما اینه همه مسائل رو با هم قاطی میکنیم ، بی عدالتی های جامعه رو ربطش میدیم به مذهب ، عملکرد نامناسب مسئولین کشور رو ربط میدیم به ائمه ، و بسیاری دیگر از این موارد ، در حالی که هر موضوعی باید در حیطه خودش مورد نقد قرار بگیره ، مسئله پوشش علاوه بر بعد مذهبی بعد انسانی هم داره و منظور من بعد انسانی این مسئله است کما اینکه اشاره کردم کت و دامن یا تیشرت و جین نوعی پوشش هست ولی متاسفانه باز همه چیز به هم ربط داده شد جز موضوع اصلی 2 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۱ مشکل ما اینه همه مسائل رو با هم قاطی میکنیم ، بی عدالتی های جامعه رو ربطش میدیم به مذهب ، عملکرد نامناسب مسئولین کشور رو ربط میدیم به ائمه ، و بسیاری دیگر از این موارد ، در حالی که هر موضوعی باید در حیطه خودش مورد نقد قرار بگیره ، مسئله پوشش علاوه بر بعد مذهبی بعد انسانی هم داره و منظور من بعد انسانی این مسئله است کما اینکه اشاره کردم کت و دامن یا تیشرت و جین نوعی پوشش هست ولی متاسفانه باز همه چیز به هم ربط داده شد جز موضوع اصلی دقیقا موضوع همینه.همینم باعث میشه که هیچ وقت موفق نشیم. ما عادت کردیم حتی تو بحثهای خانوادگیم اینجوری عمل کنیم و تمام مسائلو با هم قاطی کنیم چه برسه به موضوعاتی مثل دین و سیاست و رفتار مسئولین و پوشش. باید بتونیم تمام مسائلو تفکیک کنیم و در موردشون بحث کنیم. اگه کاربرایی که تو گفتگوها شرکت میکنن اینجوری عمل کنن هم بحثها یه نتیجه ای خواهند داشت و هم اینکه به قشری از جامعه توهین نمیشه. و جالب اینه که من تا به حال تو این بحثها ندیدم که خانمی که طرفدار حجاب یا دین یا پوشش درسته به کسایی که مخالف این موضوعاتن توهین کنه ولی برعکس این موضوعو خیلی دیدم. فقط بیان میشه که احترام بذاریم به تمام عقاید تا همه ی آزادی هایی که میخوانو پیدا کنن ولی به راحتی به قشری از جامعه توهین میکنن. 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۱ این خیلی باحال بود بابا منورالفکر چقدر بامزه! چقدر احمدی نژاد فرهنگ ساز بوده نمیدونستیم! جواب احمقانه با لبخند ملیح اگه نمیخوای کسی تو بحثت شرکت کنه افکارت رو واسه خودت نگه داری سنگین تری جواب اینم که فرنوش به خوبی داده ، از کوزه همان برون تراود که دراوست الان این جواب پست من بود یا اشتباه نوشتی؟ 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۱ چقدر بامزه!چقدر احمدی نژاد فرهنگ ساز بوده نمیدونستیم! جواب احمقانه با لبخند ملیح اگه نمیخوای کسی تو بحثت شرکت کنه افکارت رو واسه خودت نگه داری سنگین تری الان این جواب پست من بود یا اشتباه نوشتی؟ اون لبخند ملیح نبود فقط کنترل عصبانیت بود نه بخاطر نظر و نه بخاطر خودم فقط بخاطر رنجیده خاطر شده یکی از خواهر های خوبم که حرفت به شدت ناراحتش کرده بود ، نه اون از کوزه.... جواب شما نبود 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده