hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ از ایرانی و سابقه تاریخی بگذریم...حجاب در ادیان مختلف هم جایگاه بسیار والایی داشته در ادیان زرتشت ،مسیحیت ،یهود و ... هم رعایت حجاب الزامی بوده.... علاوه بر این در غرب هم میتونیم درباره پوشش زنان جوامع در گذشته به موارد زیر برسیم: در اصول اخلاقى تلمود و آيين يهود چنين آمده است: "اگر زنى به نقض قانون يهود ميپرداخت، چنانکه مثلاً بيآن که چيزى بر سرش داشت و در ميان مردم ميرفت و يا با هر سنخى از مردان درد دل ميکرد يا صدايش در خانه آن قدر بلند بود که همسايگانشان ميتوانستند سخنان او را بشنوند، در آن صورت مرد حق داشت بدون پرداخت مهريه او را طلاق دهد پوشش زن در يونان و روم باستان زنان يوناني در دورههاي گذشته، صورت و اندام شان را تا روي پا مي پوشاندند. اين پوشش که شفاف و بسيار زيبا بود، در جزاير کورس و امرجوس و ديگر جزاير ساخته ميشد. زنان فنيقي نيز داراي پوششي سرخ بودند. سخن درباره حجاب، در لابلاي کلمات قديمي ترين مولفين يوناني نيز به چشم مي خورد، حتي "بنيلوب" (همسر پادشاه عوليس فرمانرواي ايتاک) نيز با حجاب بوده است. زنان شهر "ثيب" داراي حجاب خاصي بودهاند، بدين صورت که حتي صورت شان را نيز با تکه مي پوشاندند. اين تکه داراي دو منفذ بود که جلوي چشمان قرار مي گرفت تا بتوانند ببينند. نقشهايي که بر جاي مانده، حکايت ميکند که زنان سر را ميپوشانده، ولي صورتهاي شان باز بوده است، و وقتي به بازار ميرفتند، بر آنان واجب بوده است که صورتهايشان را بپوشانند، خواه باکره و خواه داراي همسر باشند زنان رومانيا از حجاب شديدتري برخوردار بودهاند، به طوري که وقتي از خانه خارج ميشدند، با چادري بلند تمام بدن را تا روي پاها ميپوشاندند و چيزي از برآمدگيهاي بدن مشخص نميشد. مردم اروپاي شمالي نخستين سدههاي ميلادي مردان پيراهن کوتاه، و زنان پيراهن بلند بر تن ميکردند، زنان دو پيراهن روي هم ميپوشيدند، که زيرين آستين بلند و از پارچه پشمي بود و کار زيرپوش را ميکرد، دومي بلند و راسته، و دنبالهدار با آستينهاي بلند و گشاد؛ روي آنها شنلي داشتند که در جلو يا روي يک شانه بسته ميشد و روسري که سر و شانه را ميپوشاند. انگلستان قرون ميانه در اوايل اين دوران مردان و زنان انگليسي همچنان سه لباس اصلي، استولا، يا لباس زير، بلياد يا لباس رو، و پالا يا شنل، که همگي همان پوشاک اصلي يوناني - رومي بود، مي پوشيدند، مردان باشلق سادهاي بر سر ميگذاشتند، در حالي که زنان موي خود را زير روسري، يا هدريل از جنس پارچه کتان پنهان ميساختند. اين روسري ، دايره، مربع يا مستطيل بوده و مانند روسري چانهپوش ايرانيان و رميها، ضمن پوشاندن سر، به دور گردن پيچيده ميشد. تاج را، در صورت استفاده، روي اين روسري قرار ميدادند در زمان شکسپير زن حق نداشت که روي صحنه بيايد، نقش زنان را پسران بازي مي کردند و گاهي تماشاگر عهد اليزابت پسري را در صحنه مي ديد که در نقش زني بازي مي کند که با جامه پسر يا مردي در آمده است جامههاي بلند زنان، که از پارچههاي لطيف ساخته شده داراي طرح پيچيدهاي بودند، ساق پاها را ميپوشاندند[6]، پوشيدن جورابهاي ابريشمي به وسيله ملکه مرسوم شد و زنها دامنها را روي زمين ميکشيدند.[7] زنان تا سال 1550 پوشش عجيبي براي سرشان به کار ميبردند، که مانند شيرواني شيب دار بود و تمام مو را ميپوشاند، گيبل هود، يا کنل و يا پدي منتال نام داشت. شنلهاي زنانه بلندي که جلو آن باز بود، و نيز رداهاي بزرگ و گشاد با آستينهاي پف دار، عرضه گرديد؛ چنانچه گويند ماسک مخمل سياه ويژه زناني بود که داراي مرتبه اجتماعي برتري بودند و به هنگام پياده روي يا سواري به کار مي رفت. انگليس قرن 19 زنان انگليسي محافظه کار براي اينکه اندامشان از زير پيراهن نمايان نشود، چندين زير دامني از پارچه کتان و ململ با حاشيه هاي توردوزي مي پوشيدند. روي پيراهنهاي يقه باز خود، يقه اي متشکل از چندين رديف تور چين دار يا بتسي يادگار ملکه اليزابت مي پوشيدند. قد دامن ويژه ي روز يا شب تا مچ پا و يا اندکي بالاتر از زمين بود از سال1796 تقاضا براي پارچه فلانل انگليسي، به منظور تهيه شال و روسري روبه ازدياد گذاشت؛ ويژگي پوشاک اين دوره، وجود بالاپوشي گشاد يا ردينگوت از پارچه ي ضخيم بود و اختصاص لباسهاي متفاوت براي موفقيتهاي متفاوت بود، هنگام بازي گلف، بلوز کوتاه، دامن و شنل گلف، و يا کت نور فولک مي پوشيدند. فرانسه قرن 20 کت و دامن پوشيدن در خيابان اختصاص يافت، از همان سال به بعد دامنها کوتاه تر شد تا به زانو رسيد. و اين امري بي سابقه در تاريخ پوشاک به شمار ميرفت. در اين دهه طرح لباسها چنان بود که اندام صاف و بدون برجستگي مينمود. زنان سوار کار شلواري ميپوشيدند بلند تا مچ پا که تا زانو گشاد و از زانو به پايين تنگ بود و به درون چکمه فرو ميرفت. 5 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ همه دخترا زیر سوال برده نشدن ولی جامعه داره به سمتی میره که دخترای نجیب به گروه اقلیت دارن تبدیل میشن دقیقا! این رو هم قبول ندارم که یکی دلش پاکه و ظاهرش اینطوریه.این جمله ها فقط برای تبرعه کردن خودشونه. برهنگی هم لخت مادر زاد نیست.کسی که اندامش رو به هر صورت در معرض نمایش میزاره برهنه هست لازم نیست دوتیکه بپوشه و امثال اینا نمونه های مدرنش با تلفن و نت هم هستن که واقعا از اینکه مثال میزنم خودمم خجالت میکشم! امام علی میگه جامعه ای که بخواد اصلاح بشه اول باید مرد هاش اصلاح بشن. دوستمون میگه یه سری از دخترا به دلیل هم رنگ نبودن دارن تو اقلیت قرار میگیرن.کاملا درسته ولی از کجا نشات میگیره؟!از خود مردهای جامعه. وقتی پسری برای ازدواج میگه دختری که دوست پسر نداشته نمیپسنده چون ممکنه موش آزمایشگاهی بشه این یعنی چی؟! تو پوشش هم همینه.مردها استقبال میکنن از این وضعیت.شما یه بوتیک شیک رو نظر بگیرین با فروشنده آقا -ترجیحا مرد جوان-دوتا خانم وارد میشن یکی حدودا محجبه و نه چادری با ظاهر معمولی یکی با وضعیت بسیار خیره کننده....90 درصد به خانم معمولی هیچ توجی نمیشه حتی گوش نمیده که چه جنسی رو برای خرید در نظر داره!!!!! ..........................حرفا زیاده 4 لینک به دیدگاه
mahboobeyeshab 1399 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ اینجا بحث فمینیسم نیس ، لطفا بحث های فمینیستی رو پیش نکشید ، اینجا بحث فطرت انسانه ، که مرد و زن نمیشناسه ، برهنگی همانقدر که برای یک زن زشته برای یک مرد هم زشته ، سوال اینجاست دختری که پوشش شامل دو تیکه پارچه میشه به دنبال چیه ؟ آیا ارزشش رو در بدنش خلاصه کرده یا نه ارزش والاتری هم داره؟ نه نمیخوام به اون جهت بکشمش ولی خواه ناخواه این بحث رو در دل خودش داره! چون استارتر این مبحث یه اقا هست! اول اینکه اگه مغزش سالم باشه همون دو تا تکه پارچه ناچیز هم اکتفا میکنه.... در ثانی شما کجا دیدین خانم با دوتا تکه پارچه خودش رو بپوشونه!!!! بهتر میدونم سوال اسی رو جواب بدین و پوشش مناسب یک دختر نجیب رو بگید که بدونیم منظورتون چی هست! بعد میگم ارزش چی هست و دنبال چی هست! 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ دقیقا!این رو هم قبول ندارم که یکی دلش پاکه و ظاهرش اینطوریه.این جمله ها فقط برای تبرعه کردن خودشونه. برهنگی هم لخت مادر زاد نیست.کسی که اندامش رو به هر صورت در معرض نمایش میزاره برهنه هست لازم نیست دوتیکه بپوشه و امثال اینا نمونه های مدرنش با تلفن و نت هم هستن که واقعا از اینکه مثال میزنم خودمم خجالت میکشم! امام علی میگه جامعه ای که بخواد اصلاح بشه اول باید مرد هاش اصلاح بشن. دوستمون میگه یه سری از دخترا به دلیل هم رنگ نبودن دارن تو اقلیت قرار میگیرن.کاملا درسته ولی از کجا نشات میگیره؟!از خود مردهای جامعه. وقتی پسری برای ازدواج میگه دختری که دوست پسر نداشته نمیپسنده چون ممکنه موش آزمایشگاهی بشه این یعنی چی؟! تو پوشش هم همینه.مردها استقبال میکنن از این وضعیت.شما یه بوتیک شیک رو نظر بگیرین با فروشنده آقا -ترجیحا مرد جوان-دوتا خانم وارد میشن یکی حدودا محجبه و نه چادری با ظاهر معمولی یکی با وضعیت بسیار خیره کننده....90 درصد به خانم معمولی هیچ توجی نمیشه حتی گوش نمیده که چه جنسی رو برای خرید در نظر داره!!!!! ..........................حرفا زیاده واقعا کدوم پسری میتونه همچین طرز فکری داشته باشه ، به شخصه خودم دیروز موردی که معرفی شده بود بهم علی رغم داشتن شرایط خوب فقط بخاطر پوشش بد قبول نکردم ، وقتی دختری به راحتی خودش رو عرضه کنه چطور میتونه به یک زندگی متعهد باشه؟ 4 لینک به دیدگاه
parsamir 596 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ به نظر من سعی کنن فقط یه دختر باشن. لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ نه نمیخوام به اون جهت بکشمش ولی خواه ناخواه این بحث رو در دل خودش داره! چون استارتر این مبحث یه اقا هست!اول اینکه اگه مغزش سالم باشه همون دو تا تکه پارچه ناچیز هم اکتفا میکنه.... در ثانی شما کجا دیدین خانم با دوتا تکه پارچه خودش رو بپوشونه!!!! بهتر میدونم سوال اسی رو جواب بدین و پوشش مناسب یک دختر نجیب رو بگید که بدونیم منظورتون چی هست! بعد میگم ارزش چی هست و دنبال چی هست! من در مورد پوشش نظر شخصی خودم رو دارم مطمئنا نظرم رو چادر نیس ، و در جواب اسی هم گفتم قرار نیس به قول آقایان لباس ملی ارائه بشه ، بلکه سوال اینجاست ، در معرض عرضه قرار دادن و به ثمن بخس فروختن تن چه مفهومی داره؟ 2 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ واقعا کدوم پسری میتونه همچین طرز فکری داشته باشه ، به شخصه خودو دیروز موردی که معرفی شده بود بهم علی رغم داشتن شرایط خوب فقط بخاطر پوشش بد قبول نکردم ، وقتی دختری به راحتی خودش رو عرضه کنه چطور میتونه به یک زندگی متعهد باشه؟ شما میگی عرضه یکی دیگه میگه خانمم شعور داره خودش تصمیم میگیره!!! 4 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ ، در معرض عرضه قرار دادن و به ثمن بخس فروختن تن چه مفهومی داره؟ جامعه این رو می طلبه!! 3 لینک به دیدگاه
mahboobeyeshab 1399 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ سوال اینجاست ، در معرض عرضه قرار دادن و به ثمن بخس فروختن تن چه مفهومی داره؟ خوبه که نظرت روی چادر نیست! از اینکه خودم مجبورم تحملش کنم ولی حالم ازش بهم میخوره! اما اینکه میگی بریان بودنشون به چه مفهومه یکی از دلایلش عدم اگاهی هست, پوشش رو خوب تعریف نکردن, بعدشم ما کم ضعف فرهنگی نداریم! خانواده های ایرانی بی اندازه افراط و تفریطی هستند. همه از یه طرف بام افتادیم... 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ جامعه این رو می طلبه!! مگه ما برای دیگران زندگی میکنیم ، اگه جامعه بطلبه که خودکشی افتخاره خودتو میکشی؟ 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ خوبه که نظرت روی چادر نیست! از اینکه خودم مجبورم تحملش کنم ولی حالم ازش بهم میخوره! اما اینکه میگی بریان بودنشون به چه مفهومه یکی از دلایلش عدم اگاهی هست, پوشش رو خوب تعریف نکردن, بعدشم ما کم ضعف فرهنگی نداریم! خانواده های ایرانی بی اندازه افراط و تفریطی هستند. همه از یه طرف بام افتادیم... اینجا نوع پوشش به مفهومی که پاییز گفت عریان نبودن یه مورد سلیقه ای هس ، مثلا کسی چادر رو انتخاب میکنه کسی مانتو و ... ولی برهنه شدن و عرضه کردن خود به مردان هوس باز و بدتر از اون لذت بردن از این کار موافق با خصلت های انسانی نیست 5 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ و در آخر نظر خودم.... فطرت انسان پاکیه... اینکه بخواهیم بگیم مردا نگاه نکنن ،رعایت کنن تا جایی که بحث شهوت نباشه درسته اما این چیزی هست که در فطرت اونها قرار داده شده ..و یکطرفه هم نیست ...اگر پسر اهل نیازه دختر هم اهل نازه...یعنی فطرتا دوست داره تا دیده بشه... اگر میگیم دخترا باید حجابشون رو رعایت کنن دقیقا برابر این هست که پسرا هم باید نگاهشون و افکارشون رو کنترل کنن... یه موضوعی بگم شاید بگین کلیشه ای هست اما دوست دارم موضع گیری نشه از طرف دوستان... همیشه جواهر فروشی ها یه گاو صندوق دارن داخل مغازه شون...ویترین هم پره از جواهرآلات متفاوت...میری تو ..میگی تا فلان قیمت...میگه هر چی دارم تو ویترینه ...بعد میگی ازونها خوشم نیومد...میگه تو صندوق دارم اما قیمتشون بالاتره...و اگر بخواهییم برامون میاره ..اگر نه که... ممکنه دوستان بگن چه ربطی بین یک شی و انسان وجود داره...دایره افکار انسان محدود به تجربیات انسان بودنشه یعنی همیشه فکر میکنیم خدا باید دو تا دست داشته باشه...دو تا چشم... درباره ارزش هم همین مسئله هست...همیشه دوست داریم بهترین ها رو داشته باشیم یا در نهایت با عزیزترینهامون در داشتنش شریک باشیم... و درباره ارزشمندترین دارایی ما انسانها که همون بدن هست نمودی چندین برابر پیدا میکنه...این هست که پوشش بعنوان یک ارزش اطلاق میشه... با آرزوی موفقیت و نیکروزی برای همه مردمان سرزمینم:icon_gol: 7 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ و در آخر نظر خودم....فطرت انسان پاکیه... اینکه بخواهیم بگیم مردا نگاه نکنن ،رعایت کنن تا جایی که بحث شهوت نباشه درسته اما این چیزی هست که در فطرت اونها قرار داده شده ..و یکطرفه هم نیست ...اگر پسر اهل نیازه دختر هم اهل نازه...یعنی فطرتا دوست داره تا دیده بشه... اگر میگیم دخترا باید حجابشون رو رعایت کنن دقیقا برابر این هست که پسرا هم باید نگاهشون و افکارشون رو کنترل کنن... یه موضوعی بگم شاید بگین کلیشه ای هست اما دوست دارم موضع گیری نشه از طرف دوستان... همیشه جواهر فروشی ها یه گاو صندوق دارن داخل مغازه شون...ویترین هم پره از جواهرآلات متفاوت...میری تو ..میگی تا فلان قیمت...میگه هر چی دارم تو ویترینه ...بعد میگی ازونها خوشم نیومد...میگه تو صندوق دارم اما قیمتشون بالاتره...و اگر بخواهییم برامون میاره ..اگر نه که... ممکنه دوستان بگن چه ربطی بین یک شی و انسان وجود داره...دایره افکار انسان محدود به تجربیات انسان بودنشه یعنی همیشه فکر میکنیم خدا باید دو تا دست داشته باشه...دو تا چشم... درباره ارزش هم همین مسئله هست...همیشه دوست داریم بهترین ها رو داشته باشیم یا در نهایت با عزیزترینهامون در داشتنش شریک باشیم... و درباره ارزشمندترین دارایی ما انسانها که همون بدن هست نمودی چندین برابر پیدا میکنه...این هست که پوشش بعنوان یک ارزش اطلاق میشه... با آرزوی موفقیت و نیکروزی برای همه مردمان سرزمینم:icon_gol: عالی بود 4 لینک به دیدگاه
mahboobeyeshab 1399 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ اینجا نوع پوشش به مفهومی که پاییز گفت عریان نبودن یه مورد سلیقه ای هس ، مثلا کسی چادر رو انتخاب میکنه کسی مانتو و ... ولی برهنه شدن و عرضه کردن خود به مردان هوس باز و بدتر از اون لذت بردن از این کار موافق با خصلت های انسانی نیست این برهنگی که شما میگید! من فکر میکنم یکی از دلایلش اینه که ما ادمها عاشق زیبایی هستیم و دوست داریم زیبا باشیم...زیبا بودن و زیبا دیدن هم توی ذات خانمهاست...دوست دارند دیگران تعریفشونو بکنند زیبا نشون داده بشن و.... برای همینه ارایش میکنند مو بیرون میزارند و تا جایی که به قولی برهنه میشن و زیبایی اندامشونو نشون میدن! ولی این ربطی به نجابت و عفت و پاکی نداره, بعدا دستخوش تغییر ممکنه بشه! 4 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ مگه ما برای دیگران زندگی میکنیم ، اگه جامعه بطلبه که خودکشی افتخاره خودتو میکشی؟ من به شخصه نه ولی خیلی ها هستن که کوکورانه تقلید میکنن.هر دوطرف آدمای مقلد زیاد داره.حالا به دلایل مختلف...حزب بادن همرنگ میشن یا اینکه واقعا ته دلشون لذت میبرن و چیزی به نام تعهد معنی نداره. الان باز دوستان میان میگن این تعهد رو خودتون باب کردین فی الواقع وجود خارجی نداره..... این بحثا رو آخرش میچسبونن به دین و 1400 سال پیش و قاعداتا تحجر و کهنه بودن و در ادامه بازی با الفاظ برای بزرگنمایی! 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ این برهنگی که شما میگید! من فکر میکنم یکی از دلایلش اینه که ما ادمها عاشق زیبایی هستیم و دوست داریم زیبا باشیم...زیبا بودن و زیبا دیدن هم توی ذات خانمهاست...دوست دارند دیگران تعریفشونو بکنند زیبا نشون داده بشن و....برای همینه ارایش میکنند مو بیرون میزارند و تا جایی که به قولی برهنه میشن و زیبایی اندامشونو نشون میدن! ولی این ربطی به نجابت و عفت و پاکی نداره, بعدا دستخوش تغییر ممکنه بشه! این دیگه واقعا نمیدونم چی بگم ، ممکنه کسی نجیب و پاک باشه خودشم برهنه بکنه و عرضه کنه ؟ 3 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ صحبت از مذهب نیست ، صحبت از ارزش های انسانیه، ارزش هایی که تاریخ مصرف ندارن ، چه در دوره اسلامی و چه غیر اسلامی دختر ایرانی به عفت شهره بوده، آیا کسی که با دو تکه لباس خودش رو پوشونده برهنه نیس؟ پس برهنگی به چی گفته میشه؟ من هم گفتم اگر خواسته کسی پایین اوردن ارزش خودش در حد .... باشه ، اشکال نداره میل خودشه ولی بدونه ارزشش در همون حد خواهد بود نه بیشتر کی گفته ؟؟؟ کلا یک افغانی هم به این اعتقاد داره که زنهای افغانی به عفت شهره بودند 6 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ اینجا بحث فمینیسم نیس ، لطفا بحث های فمینیستی رو پیش نکشید ، اینجا بحث فطرت انسانه ، که مرد و زن نمیشناسه ، برهنگی همانقدر که برای یک زن زشته برای یک مرد هم زشته ، سوال اینجاست دختری که پوشش شامل دو تیکه پارچه میشه به دنبال چیه ؟ آیا ارزشش رو در بدنش خلاصه کرده یا نه ارزش والاتری هم داره؟ چادر که برای مومنین جز پوشش برتر از یک تیکه پارچه تشکیل شده پس پوشش دو تیکه کامل تره 3 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ اینجا اصلا بحث تعیین حدود نیس ، پوشش میتونه یه شلوار جین با تیشرت هم باشه، بحث اینه که افراط در بدن نمایی چه معنی میده؟ آیا همه وجود زن در اندامش خلاصه شده ؟ آیا روح یک زن بهش اجازه میده به راحتی خودش رو به کس و ناکسی عرضه کنه ؟ آیا وسیله شهوت رانی و خوش گذارنی مردان شدن همه ارزش یه زنه؟ دید جامعه بشری به زنی که به حد افراط بدن نمایی میکنه جز اینه که داره خودش رو عرضه میکنه؟ شما دقیقا عکس چندتا خانوم با یه تاپ و شلوار جین گذاشتید تکلیف ما مشخص کنید الان بحث سر چیه ؟ 6 لینک به دیدگاه
Ice Dream 472 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ نماد دختر ایرانی چیست؟ ما منتظریم آقایون نماد رو اعلام کنن تا ما هم بگیم چشم!!! 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده