mamooshak 8194 ارسال شده در 6 تیر، 2010 این یک تست هوش واقعیست و به هیچ وجه سرکاری نیست! پس با کمال آرامش و دقت به این تست هوش جواب بدید. در تصوير زير پنج شكل براى شما مشخص شده و شما بايد با كشف ارتباط واقعاً منطقى بين اين شكل ها شكل ششم را حدس بزنيد. در پستهاي بعدي جواب پست داده خواهد شد، از كساني كه قبلا جايي جواب صحيح را ديدهاند خواهش ميكنم جواب رو قرار ندن تا بقيه هم فكر كنن 10
mamooshak 8194 مالک ارسال شده در 6 تیر، 2010 واسه من که تکراری بود و ایضا من واسه بنده هم تکراری بود 2
alireza&sepide 5478 ارسال شده در 6 تیر، 2010 این یک تست هوش واقعیست و به هیچ وجه سرکاری نیست!پس با کمال آرامش و دقت به این تست هوش جواب بدید. در تصوير زير پنج شكل براى شما مشخص شده و شما بايد با كشف ارتباط واقعاً منطقى بين اين شكل ها شكل ششم را حدس بزنيد. در پستهاي بعدي جواب پست داده خواهد شد، از كساني كه قبلا جايي جواب صحيح را ديدهاند خواهش ميكنم جواب رو قرار ندن تا بقيه هم فكر كنن واسه حال گیری بقیه واسه من جدید بود جوابش چی میشه 1
FrnzT 18194 ارسال شده در 6 تیر، 2010 برای من جدید بود ولی جوابش یه چی تو ذهنم هست نمیدونم تا چه حد درسته 2
mamooshak 8194 مالک ارسال شده در 6 تیر، 2010 واسه حال گیری بقیه واسه من جدید بود جوابش چی میشه برای من جدید بود ولی جوابش یه چی تو ذهنم هست نمیدونم تا چه حد درسته خب هر چي به ذهنتون ميرسه بگيد 2
mamooshak 8194 مالک ارسال شده در 7 تیر، 2010 جواب من تو این مایه ها شده:I :girl_in_dreams: نه اشتباه گفتي عزيزم :shad: تو يه مايههاي ديگهاس جواب اصلي :shad::shad: 2
Ariyayi-eng 1648 ارسال شده در 7 تیر، 2010 یه چیزی تو این مایه هاست زیاد فکرتو مشغول نکن چون محاله بتونی حلش کنی :girl_in_dreams: 2
sepide1990 1242 ارسال شده در 7 تیر، 2010 شکلی رو که حدس میزنیم رو چجوری باید اینجا بگیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 1
Ariyayi-eng 1648 ارسال شده در 7 تیر، 2010 ببین فرناز یه راهنمایی می کنم.........به ترتیب اشکال نیگاه نکن به تک تکشون نگاه کن......مثلا اینکه اولی شبیه چیه؟ و دومی شبیه چیه 2
Ariyayi-eng 1648 ارسال شده در 7 تیر، 2010 شکلی رو که حدس میزنیم رو چجوری باید اینجا بگیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه بتونی حلش کنی میتونی راحت بگی احتیاجی نیست عکسشو بکشی 1
FrnzT 18194 ارسال شده در 7 تیر، 2010 خب من اول دقیقا به صورت اون تستهای هوش تصویری نگاه کردم بهش و سعی کردم یه رابطۀ منطقی هندسی بینشون پیدا کنم ... ولی هیچی نبود بجز اینکه حدس زدم شاید اون شکلک آی باشه. بعد که مموشکی گفت که اصلا تو اون مایه ها نیست سعی کردم بصورت تصویر داستانی بهش نگاه کنم. احساس کردم مثل ارتباط دو آدم میمونه اولی با هم مچ شدن دومی با هم اختلاف دارن و رابطشون در نهایت خراب میشه.....یه همچین داستانی به ذهنم رسید بیشتر از این دیگه هیچی نمیتونم حدس بزنم. تا جواب نهایی منتظر میمونم :babygirl: 1
Ariyayi-eng 1648 ارسال شده در 7 تیر، 2010 یه راهنمایی دیگه ......الان مهسا میاد به من میگه بیتربیت توالی این شش تا توالی شش تا عدده .....هرکدوم از شکلها به یکی از اعداد شبیه 2
ارسال های توصیه شده