tar$ 1162 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۱ سلام قسمت بالای انجمن هست :جهت اطلاع شما: وقتی پیام دارین یا لایکهای زیادی بهتون دادن چه حسی دارین؟:w12: بیشترین لایکی که بهتون دادن چندتا بوده چرا مطلبی که خوشتون اومده لایک میکنین بعدش کلی اسپم میذارین؟ به لایک گرفتن معتاد نشدین؟ 6 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۱ من خودم به شخصه عاشق رنگ آبی جهت اطلاع شما هستم عجب خوش رنگه مخصوصا ببینی تعدادش زیاده:gnugghender: یبار دیدم 150تا جهت اطلاع شما دارم بعد فهمیدم اشتباه شده لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۱ سلام قسمت بالای انجمن هست :جهت اطلاع شما: وقتی پیام دارین یا لایکهای زیادی بهتون دادن چه حسی دارین؟:w12: بیشترین لایکی که بهتون دادن چندتا بوده چرا مطلبی که خوشتون اومده لایک میکنین بعدش کلی اسپم میذارین؟ به لایک گرفتن معتاد نشدین؟ ميشه بگي كي دوست نداره همه دوس دارن ... شما چطور ؟ چند وقت پيش بود كه 3يا 4 روز نيومده بودم انجمن وقتي اومدم 289 لايك خوردم :imoksmiley: حال كرده بودم لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۱ ميشه بگي كي دوست نداره همه دوس دارن ... شما چطور ؟ چند وقت پيش بود كه 3يا 4 روز نيومده بودم انجمن وقتي اومدم 289 لايك خوردم :imoksmiley: حال كرده بودم بابا اکتیییییییییییو لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۳ خیلی حال میده.... یه هفته نبودم...120تا بود.. لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۳ نقل قول دوست دارم ولی لایک خوشم نمی آد لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۳ نقل قول دوست دارم ولی لایک خوشم نمی آد انقدر نقل میگیرم متنفر بشی لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۳ انقدر نقل میگیرم متنفر بشی نمی تونی لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۳ نمی تونی میتووووووووووووووووونم:vahidrk: لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۳ میتووووووووووووووووونم:vahidrk: اخراج میشی:vahidrk: لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۳ اخراج میشی:vahidrk: تاپیکا رو حال کن پیدا کردم لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۳ تاپیکا رو حال کن پیدا کردم اکثرا قبلا دیده بودمشون(شکلک جنگلی شاد) لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۳ اکثرا قبلا دیده بودمشون(شکلک جنگلی شاد) لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۳ من خودم عشق اسپمم. هرجا اسپم هست نام من در اونجا میدرخشه ولی لایک خورم قوی نیست، یه چند تا تایپیک باز کردم هیچکس استقبال نکرد، آی ضایع شدم لینک به دیدگاه
baranobarf 352 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۳ من اینجا تو انجمن زیاد نمی یام.. دوستای زیادی هم ندارم ولی خوب وقتی میبینم لایک بهم دادن خیلی خوشحال میشم:hapydancsmil: از نقل قولا خیلی بیشتر خوشم میاد چون آدمو وارد یه بحثه دوستانه میکنه.. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده