آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ من راندو کردم اما یه جاشو خراب راندو کردم وقتم ندارم دوباره انجامش بدم 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ من کلا نرسیدم راندوش کنم فقط عکس مسابقه عکسو فرستادم 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ فقط تا امشب وقت بود؟؟؟ یا فردا؟ تا فردا شب وقت هست من کلا نرسیدم راندوش کنمفقط عکس مسابقه عکسو فرستادم منم هنوز نکشیدم ، فردا میخوام شروع کنم لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ تا فردا شب وقت هست منم هنوز نکشیدم ، فردا میخوام شروع کنم یه مشکل دیگه هم هست آخه....ممکنِ فردا اصن خونه نباشم اما نه...خدایی برسم میکشم میفرستم 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ منم فرستادم اما زیاد نتونستم درستش کنم لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ بابا نظر سنجی بذارید دیگه:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ فقط 3 طرح بقیه نمیخوان بفرستن ؟ 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ فرستادمممممممممممممم بسیـــــــــــــــــــار زشت هم هست 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ من وقتی فرستادم تازه دیدم چقدر ایراد داره .من از همه به خاطر این کار ضعیف عذر میخوام 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ من وقتی فرستادم تازه دیدم چقدر ایراد داره .من از همه به خاطر این کار ضعیف عذر میخوام منم اساسی سوتی دادم اصلا باورم نمیشه این کار خودمهوالا فکر کنم اشتباه شده 2 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ مهلت شرکت در مسابقه یک روز دیگر تمدید شد!!!! 3 لینک به دیدگاه
dp_poone 1932 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۱ مهلت شرکت در مسابقه یک روز دیگر تمدید شد!!!! میشه بیشتر کنید منم برسم لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۱ میشه بیشتر کنید منم برسم خب الان بکش؛ تو 1 ساعت هم راندو کن دیگه؛ راحته که؛ برا من که تو 1 ساعت تموم میشه زود باش؛ همین الان شروع کن لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده