آرتاش 33340 ارسال شده در 5 دی، 2012 من راندو کردم اما یه جاشو خراب راندو کردم وقتم ندارم دوباره انجامش بدم 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 5 دی، 2012 فقط تا امشب وقت بود؟؟؟ یا فردا؟ تا فردا شب وقت هست من کلا نرسیدم راندوش کنمفقط عکس مسابقه عکسو فرستادم منم هنوز نکشیدم ، فردا میخوام شروع کنم
*mini* 37778 ارسال شده در 5 دی، 2012 تا فردا شب وقت هست منم هنوز نکشیدم ، فردا میخوام شروع کنم یه مشکل دیگه هم هست آخه....ممکنِ فردا اصن خونه نباشم اما نه...خدایی برسم میکشم میفرستم 3
سـارا 20071 ارسال شده در 6 دی، 2012 من وقتی فرستادم تازه دیدم چقدر ایراد داره .من از همه به خاطر این کار ضعیف عذر میخوام 2
آرتاش 33340 ارسال شده در 6 دی، 2012 من وقتی فرستادم تازه دیدم چقدر ایراد داره .من از همه به خاطر این کار ضعیف عذر میخوام منم اساسی سوتی دادم اصلا باورم نمیشه این کار خودمهوالا فکر کنم اشتباه شده 2
dp_poone 1932 ارسال شده در 7 دی، 2012 مهلت شرکت در مسابقه یک روز دیگر تمدید شد!!!! میشه بیشتر کنید منم برسم
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 7 دی، 2012 میشه بیشتر کنید منم برسم خب الان بکش؛ تو 1 ساعت هم راندو کن دیگه؛ راحته که؛ برا من که تو 1 ساعت تموم میشه زود باش؛ همین الان شروع کن
ارسال های توصیه شده