setareh_madness 19 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۱ (bjt,cmos,nmos,bicmos) سلام مهندسین عزیز من تحقیقی دارم راجع به مقایسه ی ترانزیستورها بر اساس معیارهایی مانند 1.سطوح ولتاژ 2.سرعت سوییچینگ 3.مصرف توان 4.تحمل پذیری خطا خیلی ممنون میشم چون خودم با این ترانزیستورها آشنا نیستم به جز بی جی تی 2 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ (bjt,cmos,nmos,bicmos) سلام مهندسین عزیز من تحقیقی دارم راجع به مقایسه ی ترانزیستورها بر اساس معیارهایی مانند 1.سطوح ولتاژ 2.سرعت سوییچینگ 3.مصرف توان 4.تحمل پذیری خطا خیلی ممنون میشم چون خودم با این ترانزیستورها آشنا نیستم به جز بی جی تی سلام شما بهتر بود این درخواست رو در تالار مهندسی برق مطرح میکردید شما خیلی ساده با استفاده از کتاب دیتاشیت میتونید موارد ذکر شده رو باهم مقایسه کنید البته از کتب تخصصی رشته الکترونیک هم میتونید به این مقایسه دست بزنید توی نت زیاد مطلب خاصی عایدتو نمیشه خودم منم دنبال این مطلب قبلا گشته بودم اما به نتیجه مطلوب نرسیدم 1 لینک به دیدگاه
setareh_madness 19 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۱ سلام شما بهتر بود این درخواست رو در تالار مهندسی برق مطرح میکردید شما خیلی ساده با استفاده از کتاب دیتاشیت میتونید موارد ذکر شده رو باهم مقایسه کنید البته از کتب تخصصی رشته الکترونیک هم میتونید به این مقایسه دست بزنید توی نت زیاد مطلب خاصی عایدتو نمیشه خودم منم دنبال این مطلب قبلا گشته بودم اما به نتیجه مطلوب نرسیدم مرسی اما چون رشته من کامپیوتر سخت افزاره گفتم شاید تو تالار سخت افزار کسی بتونه جواب بده لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده