رفتن به مطلب

پست های پیشنهاد شده

Picture9.jpg

1-اصول گل ارایی به فرم مثلث:این گل ارایی یک طرفه بوده وبرای این منظور ابتدا گلها رابه صورت مثلث روی اسفنج قرارداده و

ما بین انها رابا برگهای تزئینی و شکوفه و گلهای ریز پر کنید وبرای پشت واطراف کار می توانید از برگهای درشت تر کمک بگیرید.

2-گل ارایی به فرم نیم دایره:گل ارایی فوق را می توانید به صورت چرخشی انجام دهید و ازیک نیم دایره فرضی و گلهایی با شاخه

یک اندازه استفاده کنید اسفنج را به صورت نیم دایره حالت دهید و گلها رادرتمام جهات یک نیم دایره قرار داده و شاخه گلی رابرای

ارتفاع نیم دایره انتخاب کنید فضای فرضی را درنظر گرفته و کل فضا را با گلها پر کنید مابین شاخه ها را می توان با برگهای ریز و گلهای ریز

ریز و تزئینی پر کرده برای حاشیه این کار می توان از برگهای بزرگتر نیز کمک گرفت.

3-گل ارایی به فرم گرد:این گل ارایی برای توپهای تزئینی دسته گل عروس ودرختچه های تزئینی مناسب می باشد و با یک اسفنج گرد

امکان پذیر است تمام شاخه ها یک اندازه بود و اطراف اسفنج گرد را با فاصله های معین از شاخه های گل پر کرده زمینه کار را با

انواع برگهای ریز وبرگ گردی پر کنید.

4-گل ارایی به فرم فن یا بادبزن:گل ارایی یک طرفه ای است که گلها همه به یک سمت وسو قرار گرفته باشند وفضای یک نیم دایره

یک نیم دایره یک طرفه فرضی راپر می کند مجددا می توان ما بین گلها یک ردیف گل یا به صورت تکی گلهایی را اضافه کرد وما

بین انها را با برگهای تزئینی و گلهای ریز پرکرد اطراف بادبزن رابا برگهای درشت پر کرده و از شاخه های خشک جهت تزئین لبهای

بادبزن می توان کمک گرفت.

5-گل ارایی به فرم یک طرفه یاLانگلیسی:برای این گل ارایی شما خط فرضی Lرا انتخاب و ابتدا مسیر رابا دو برگ بزرگ

مشخص کنید گلها رادر مسیر فوق قرار داده ودرزاویه این L می توان از چند شاخه گل استفاده کرد.

6-گل ارایی به فرم مخروطی:این گل ارایی برای درختچه ها دسته گل عروس و ارایش فانتزی گل مناسب است دو اسفنج را بهم

متصل کرده وفرم مخروطی با کارد ایجاد کنید سپس روی سطح اسفنج رابا انواع گلهای ریز و برگهای ریز می توان تزئین کرد.

7-گل ارایی به فرم خطی:این گل ارایی به صورت افقی یا عمودی روی اسفنج کشیده وباریک انجام می شود هرچه به سر خط ارایش

گل نزدیک شوید می توانید ساقه ها را کمی بلندتر انتخاب کنید وتزئین دو طرفه ای دردو سمت خط افق یا عمود انجام داده ولابه لای

گل رابا برگهای کوتاه و برگهای گردی و گلهای ریز پر کنید.

8-گل ارایی به فرم مارپیچ یاS:این گل ارایی برای انواع سبد وپایه های فرفوژه مناسب است درمرکز این گل ارایی اسفنج روی پایه

قرار گرفته و ابتدا جهت چرخش گلها را با انواع گلهای درشتر مشخص کنید سپس فرم S بدست امده را با انواع برگهای تزئینی و

گلهای ریز درکنار ان کامل کنید.

9-گل ارایی روی میز غذا خوری:این گل ارایی به صورت دوکی شکل روی اسفنج انجام می گیرد شاخه هایی که درسر و ته دوک

قرار گرفته اند بلندتر و هرچه به سمت وسط دوک نزدیک میشوید شاخه ها کوتاهتر روی اسفنج قرار می گیرد روی سطح میز رابه

صورت دوک نیمه شده بزرگ فرضی با شاخه های گل پر می شود گلها را حساب شده درفضای فرضی فرو کنید تا حجم مورد نظر

ایجاد شود.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از ۷۵ اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به عنوان یک لینک به جای

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


×
×
  • جدید...