.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 10 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۱ من هم این سری کتاب رو دارم به نظر من که کتاب های خیلی بود مخصوصا به خاطر تمریناش باعث ماندگاری بیشتر هم توی ذهن میشه 5 لینک به دیدگاه
مهاجر313 40 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۱ سلم خوبید؟ یه سوال فرض کنید من هیچی از زبان ندونم از کجا باید شروع کنم؟ لطفا راهنمایی بفرمائید 5 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۱ این سه تا کتاب خوب هست من که خوندم راضی هستم .... البته برای لغت 504 واژه هم خوبه که اگر وقت بگذارید و با مثالهاش یاد بگیرید خیلی خوبه... چیزی که هست توی یادگیری لغت اصلا سعی نکنید با معنای فارسی برید جلو انقدربا معانی و معادلهای انگلیسیش پیش برید و کلنجار بزنید تا تو ذهنتون بمونه 3 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۱ به نظرت این بهتره یا longman? vocabulary B.J 504 IELTS EXAMINATION اینا بهترن این سه تا کتاب خوب هست من که خوندم راضی هستم .... البته برای لغت 504 واژه هم خوبه که اگر وقت بگذارید و با مثالهاش یاد بگیرید خیلی خوبه... چیزی که هست توی یادگیری لغت اصلا سعی نکنید با معنای فارسی برید جلو انقدربا معانی و معادلهای انگلیسیش پیش برید و کلنجار بزنید تا تو ذهنتون بمونه این عالیه:icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۱ واسه لغت خوندن سری کتابای Oxford Word Skills فوق العاده خوبه.لغتای کاربردی با تمرینای قوی.کتاب هم خیلی جذاب و باکیفیت. 3 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۱ واسه لغت خوندن سری کتابای Oxford Word Skills فوق العاده خوبه.لغتای کاربردی با تمرینای قوی.کتاب هم خیلی جذاب و باکیفیت. ممنون:icon_gol:بله این هم کتاب فوق العاده ایه و خسته کننده ام نیست 3 لینک به دیدگاه
مهاجر313 40 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۱ واسه لغت خوندن سری کتابای Oxford Word Skills فوق العاده خوبه.لغتای کاربردی با تمرینای قوی.کتاب هم خیلی جذاب و باکیفیت. سلام.بسیار سپاسگزارم از توجهتون 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده