.Yaprak 15748 ارسال شده در 25 آذر، 2012 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 10
EOS 14528 ارسال شده در 25 آذر، 2012 من هم این سری کتاب رو دارم به نظر من که کتاب های خیلی بود مخصوصا به خاطر تمریناش باعث ماندگاری بیشتر هم توی ذهن میشه 5
مهاجر313 40 ارسال شده در 23 دی، 2012 سلم خوبید؟ یه سوال فرض کنید من هیچی از زبان ندونم از کجا باید شروع کنم؟ لطفا راهنمایی بفرمائید 5
azarafrooz 14221 ارسال شده در 7 بهمن، 2012 این سه تا کتاب خوب هست من که خوندم راضی هستم .... البته برای لغت 504 واژه هم خوبه که اگر وقت بگذارید و با مثالهاش یاد بگیرید خیلی خوبه... چیزی که هست توی یادگیری لغت اصلا سعی نکنید با معنای فارسی برید جلو انقدربا معانی و معادلهای انگلیسیش پیش برید و کلنجار بزنید تا تو ذهنتون بمونه 3
.Yaprak 15748 مالک ارسال شده در 7 بهمن، 2012 به نظرت این بهتره یا longman? vocabulary B.J 504 IELTS EXAMINATION اینا بهترن این سه تا کتاب خوب هست من که خوندم راضی هستم .... البته برای لغت 504 واژه هم خوبه که اگر وقت بگذارید و با مثالهاش یاد بگیرید خیلی خوبه... چیزی که هست توی یادگیری لغت اصلا سعی نکنید با معنای فارسی برید جلو انقدربا معانی و معادلهای انگلیسیش پیش برید و کلنجار بزنید تا تو ذهنتون بمونه این عالیه:icon_gol: 3
MechJJ 11368 ارسال شده در 11 بهمن، 2012 واسه لغت خوندن سری کتابای Oxford Word Skills فوق العاده خوبه.لغتای کاربردی با تمرینای قوی.کتاب هم خیلی جذاب و باکیفیت. 3
.Yaprak 15748 مالک ارسال شده در 12 بهمن، 2012 واسه لغت خوندن سری کتابای Oxford Word Skills فوق العاده خوبه.لغتای کاربردی با تمرینای قوی.کتاب هم خیلی جذاب و باکیفیت. ممنون:icon_gol:بله این هم کتاب فوق العاده ایه و خسته کننده ام نیست 3
مهاجر313 40 ارسال شده در 13 بهمن، 2012 واسه لغت خوندن سری کتابای Oxford Word Skills فوق العاده خوبه.لغتای کاربردی با تمرینای قوی.کتاب هم خیلی جذاب و باکیفیت. سلام.بسیار سپاسگزارم از توجهتون 2
ارسال های توصیه شده