رفتن به مطلب

بالاخره سربازی من تموم شد

danielo

ارسال های توصیه شده

بالاخره سربازی من هم تموم شد.الان دلم میخواد یک جایی باشه که کسی نباشه و از خوشحالی داد بزنم.بالاخره تموم شد.

• Like 33
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 52
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

به سلامتی دوست گلم :icon_gol:

تبریک می گم :icon_gol:

به جمع بیکارای این وطن خوش آمدید. :hanghead:

من هم سه ماه دیگه به حال و روز تو درمیام :w16:

لینک به دیدگاه

به به فرزند قدیمی. :hapydancsmil:

همینجوری نوشیدنی های ..... رو میترکوندی، حالا چه جشنی بگیری با اینهمه نوشیدنی. :whistle:

دیگه یک سرباز رشید اسلام شدی، بهت افتخار میکنم. :ws37:

لینک به دیدگاه

خدارو شکر

ولی خود من گاهی اوقات دلم برای سربازی تنگ میشه, دوران خوبیه, که بعد از تموم شدنش قدرش رو بیشتر می دونیم.

برات آرزوی سلامتی و شادی میکنم

لینک به دیدگاه

ااااااَاَاَاَاَاَ....یعنی دو سال گذشت؟ چه زود گذشت:whistle:(اگه داداشم بود بد وبیراه میگفت به این جمله:ws3:)

به سلامتی...راحتتتتتتتتتتت شدی

لینک به دیدگاه

خیلی ممنونتا 13 ماه 14 ماه اول میشه تحمل کرد ولی بقیه اش غیر دیگه غیر قابل تحمل میشه.این آخر ها که دیگه نمیکشید.طوری بود که سربازهای دیگه دعا میکردن که من زودتر برم. راحت شدم

لینک به دیدگاه
ااااااَاَاَاَاَاَ....یعنی دو سال گذشت؟ چه زود گذشت:whistle:(اگه داداشم بود بد وبیراه میگفت به این جمله:ws3:)به سلامتی...راحتتتتتتتتتتت شدی
اصلا هم زود نگذشت.پیر شدم تا تموم میشه.آخه بدبختی سپاه خدمت کردن این هست که اکثرا کسری بسیجی دارند یا کسری جبههبه خاطر همین 90 درصد سربازاشون خدمتشون حدود یک سال و یا همین حدود ها هست.یعنی من از 4 ماه پیش قدیمی ترین سرباز پادگان بودمتو قسمت خدمات بسیج هم کار میکردم.خودم هم برای بسیجی ها کسری صادر میکردم.مثل این میمونه که قصاب باشی ولی نتونی گوشن بخورینمیدونی چه حرصی داره ببینی کسی 7 ماه قبل از تو آمده از تو زودتر تموم میکنه
لینک به دیدگاه
اصلا هم زود نگذشت.پیر شدم تا تموم میشه.آخه بدبختی سپاه خدمت کردن این هست که اکثرا کسری بسیجی دارند یا کسری جبههبه خاطر همین 90 درصد سربازاشون خدمتشون حدود یک سال و یا همین حدود ها هست.یعنی من از 4 ماه پیش قدیمی ترین سرباز پادگان بودمتو قسمت خدمات بسیج هم کار میکردم.خودم هم برای بسیجی ها کسری صادر میکردم.مثل این میمونه که قصاب باشی ولی نتونی گوشن بخورینمیدونی چه حرصی داره ببینی کسی 7 ماه قبل از تو آمده از تو زودتر تموم میکنه

میدونم ...به هر سربازی میگی زود گذشت دادش میره هوا :5c6ipag2mnshmsf5ju3

لینک به دیدگاه

بههههه به سلامتی دنی جون :aghosh: دلم برات تنگ شده بود

واقعا دو سال گذشت ؟ :w58: لامصب عمر مثه باد میگذره ها :sigh:

البته به تو که میدونم ده سال گذشته :ws3:

لینک به دیدگاه
بالاخره سربازی من هم تموم شد.الان دلم میخواد یک جایی باشه که کسی نباشه و از خوشحالی داد بزنم.بالاخره تموم شد.

به جمع مردا خوش اومدی داداش:ws53:

لینک به دیدگاه
به به بسلامتي:icon_gol:

پسرا وقتي سرباز هستن مظلوم و مهربون ميشن همين كه تموم شد ....:whistle:

نظرت چيه 3 سال ديگه تمديدش كنن؟:w02:

نظر تو چیه دخترارم ببرن سربازی:w02: شاید یکم سربه راه بشن:w16:

لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...