palmiras 14 ارسال شده در 3 مهر 1391 آیا کسی هست بدونه که فومی که به صورت مایع هست و در بتن کف یا بلوک clc استفاده میشه از چه فرمولی ساخته میشه ؟ اینم لینک تعریف فوم بتن کف : محتوای مخفی برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید. اگر هست به راهنماییتون احتیاج دارم . 3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
mim-shimi 25,686 ارسال شده در 3 مهر 1391 سلام خوش اومدین متاسفانه من اطلاعاتی تو این زمینه ندارم میگردم براتون عمرانیا بلد نیستن؟ 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
palmiras 14 ارسال شده در 8 مهر 1391 تشکر از سایت و مقالات خوبتون . فعلا نه بلد نیستن . ظاهرا از مواد شیمیایی کف زا هست . 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
mim-shimi 25,686 ارسال شده در 8 مهر 1391 تشکر از سایت و مقالات خوبتون .فعلا نه بلد نیستن . ظاهرا از مواد شیمیایی کف زا هست . خواهش میکنم منم نتاسفانه چیزی پیدا نکردم! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
afshinaf 10 ارسال شده در 6 مهر 1395 سلام . فرمول ساخت فوم برای فوم بتن رو من بلدم در خدمتم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Avinzarei 10 ارسال شده در 19 اسفند 1395 اگه میشه یه شماره تماس بزارید باهاتون تماس بگیرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال