* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ شرکت مینکم....اگه تنبلی نکنم...:icon_pf (34): ایشالله که تنبلی نکنی اگه وقت کردم حتما:icon_razz: بابا 2 ساعت فقط وقت میگیره ها من که تو شیت بندی قوی شدم بتونم حتما شرکت میکنم.... وااااو؛ ایووووووووووول بهار جونم؛ منتظر کارت هستیم :gnugghender: منم دوس داشتم بشرکتم.اما حیییییف سرم زیادی شلوغه!!! همین دیشب 2 تا شیت بستماااااااااااااااااا!!! اونارو بذارم اکشال داره؟؟ اونا رو تو بخش نمونه شیت بندیا بذار؛ تو که تو 24 ساعت شیت میبندی ماکت میسازی کلی تری دی میزنی، این شیت دنور رو هم تو 10 دقیقه میتونی بزنی دیگه سعی میکنم شرکت کنم آفرین عزیزم منم سعی میکنم شرکت کنم وقت نمیگیره که؛ ایشالله شرکت میکنی لینک به دیدگاه
tina-arch مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ کار مفیدیه منم سعی میکنم شرکت کنم لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ سلام. من شهرسازی ام ، اگه تونستم حتما میشرکتم. البته میدونم که کارم خیلی ضعیفه نسبت به معمارای گل 2 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ سلام. من شهرسازی ام ، اگه تونستم حتما میشرکتم. البته میدونم که کارم خیلی ضعیفه نسبت به معمارای گل مسلما که ضعیفه!!! ولی اعتماد به نفستو از دست نده تو میتونییییییییییی شوخیدم ... همه اینجا داریم چیز یاد میگیریم پس ضعیف یا قوی بودن مهم نیست 4 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ کار مفیدیهمنم سعی میکنم شرکت کنم آفرین تینا جون سلام. من شهرسازی ام ، اگه تونستم حتما میشرکتم. البته میدونم که کارم خیلی ضعیفه نسبت به معمارای گل نه بااباااا، ضعیف چرا، منم خوب بلد نیستم؛ میخوام اینبار بشرکتم تا یاد بگیرم لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ مسلما که ضعیفه!!! ولی اعتماد به نفستو از دست نده تو میتونییییییییییی شوخیدم ... همه اینجا داریم چیز یاد میگیریم پس ضعیف یا قوی بودن مهم نیست همه سعی امو میکنم. نه بااباااا، ضعیف چرا، منم خوب بلد نیستم؛ میخوام اینبار بشرکتم تا یاد بگیرم بابا شما که دیگه استادی 2 لینک به دیدگاه
mohamad_rs 1423 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ سلام آخرین فرصت ارسال کیه؟ منم سعی میکنم شرکت کنم معمارا آماده باشد ک ی شهر ساز اومده :banel_smiley_90: 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ سلام آخرین فرصت ارسال کیه؟ منم سعی میکنم شرکت کنم معمارا آماده باشد ک ی شهر ساز اومده :banel_smiley_90: به به ،آفریییین شهرسااااازااا؛ تا 4 شنبه 5 مهر لینک به دیدگاه
saeid_ms 2536 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۱ ونوس جان؟این عکسهاش واسه من باز نشد.یه لینک دانلود بود که دان کردم.تمامه عکسها واترمارک داره و پلانهاشم مفهوم نیشت.حتما همین عکسها باس باشه؟؟؟اگه پلاناشو داری ممنون میشم دوباره آپلود کنی 1 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۱ منم شرکت میکنم:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۱ ونوس جان؟این عکسهاش واسه من باز نشد.یه لینک دانلود بود که دان کردم.تمامه عکسها واترمارک داره و پلانهاشم مفهوم نیشت.حتما همین عکسها باس باشه؟؟؟اگه پلاناشو داری ممنون میشم دوباره آپلود کنی عههه؛چرا باز نشد !؟ برا همه اینطور بوده ؟ نه ؛ حتما که نه ؛من اکثر عکساشو پیدا کردم تو همون فایل گذاشتم، میتونی از همون تاپیک پستای قبل هم عکسارو ببینی ،http://www.noandishaan.com/forums/thread63941.html#post661731 بقیش هم اینجا بود،http://www.atlasy.ir/atlas/?p=3176 کلا عکسای این دو تا لینک رو تو فایل rar برا دانلود گذاشته بودم ونوسی سایز شیت چقدر باشه؟ 50 * 70 عزیزم میتونه دو تا 50*70 هم باشه منم شرکت میکنم:hapydancsmil: آوریییین لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۱ دوستان ؛ وقتی نمونده ها، فقط 2 روز لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۱ اقا من میترسم شرکت کنم....... لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۱ اقا من میترسم شرکت کنم....... چرا ؟ منم تاحالا شیت با فتوشاپ نبستم، همیشه ازمون دستی میخواستن؛ اینبارو امتحانی میزنیم دیگه لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۱ چرا ؟ منم تاحالا شیت با فتوشاپ نبستم، همیشه ازمون دستی میخواستن؛ اینبارو امتحانی میزنیم دیگه اخه میترسم کارم خیلییییییییییییی بد شه لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۱ اخه میترسم کارم خیلییییییییییییی بد شه مطمئن باش از کار من بدتر نمیشه:mpr: تازه مهم نیست که؛ این سری یاد میگیریم، سری بعد اول دوم مسابقه ما میشیم:gnugghender: لینک به دیدگاه
kavirsky25 3694 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۱ اخه میترسم کارم خیلییییییییییییی بد شه منم تاحالا شیت نبستم سعیمو میکنم وقت کردم یه کاری انجام بدم بذارم اینجا 2 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۱ منم تاحالا شیت نبستمسعیمو میکنم وقت کردم یه کاری انجام بدم بذارم اینجا هانی 2 تا شیت ببند 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده