* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۱ ماکت بناهای معروف خیلی جالبن، اگه شما هم نمونه هایی دارید ، خوشحال میشیم که بذارید، بعضی از این بناها اسمشون یادمه میزارم بعضیا رو یادم رفته یا نمیدونم نمیزارم ، میتونید به من تقلب برسونیدا لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۱ ویلا ساووا ، لوکوربوزیه لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۱ برج اسپیرال - زاها حدید لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۱ تالار کنسرت والت دیسنی لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ ماکت برج بلور تبریز ------------------------------------------------------- ماکت هتل بین المللی چابهار لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۱ خانه آبشار اینم ماکتی که من و دوست برای بیان یک از خانه ابشار ساختیم 10 لینک به دیدگاه
Mehdi-82 2929 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۱ اینم ماکتی که من و دوست برای بیان یک از خانه ابشار ساختیم/QUOTE] خیلی خوب درست کردید خسته نباشید, آووووررررررررررییییین 4 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۱ اینم ماکتی که من و دوست برای بیان یک از خانه ابشار ساختیم خیلی فوق العادست. واقعا حرف نداره. من از ماکت ساختن متنفرم.:icon_pf (34): آخه 2 نمره ام ارزش همچین کارکردنی رو نداره.:icon_razz: 5 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ خیلی فوق العادست.واقعا حرف نداره. من از ماکت ساختن متنفرم.:icon_pf (34): آخه 2 نمره ام ارزش همچین کارکردنی رو نداره.:icon_razz: ببخشید وسط تاپیک پستی ازسال کردم. بعضی استادها نمره بیشتر یهم میدن اما در هر حال شیت ها حتما باید کامل باشن ...... ماکت سازی به نظزم خیلی بیشتر از کارهای ی نرم افزاری حوصله میخواد، اما به درک بیشتر بنا کمک میکنه......منم خیلی دورم شلوغ میشه وقتی ماکت میسازم قائزه خیلی کارتون قشنگ بود......... 2 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ اینم ماکتی که من و دوست برای بیان یک از خانه ابشار ساختیم/QUOTE] خیلی خوب درست کردید خسته نباشید, آووووررررررررررییییین خیلی فوق العادست.واقعا حرف نداره. من از ماکت ساختن متنفرم.:icon_pf (34): آخه 2 نمره ام ارزش همچین کارکردنی رو نداره.:icon_razz: ببخشید وسط تاپیک پستی ازسال کردم. بعضی استادها نمره بیشتر یهم میدن اما در هر حال شیت ها حتما باید کامل باشن ...... ماکت سازی به نظزم خیلی بیشتر از کارهای ی نرم افزاری حوصله میخواد، اما به درک بیشتر بنا کمک میکنه......منم خیلی دورم شلوغ میشه وقتی ماکت میسازم قائزه خیلی کارتون قشنگ بود......... مرسی بچه ها لطف دارین خب این ماکت ما ده نمره داشت برای بیان یک ساختیم منم ماکت سازی رو خیلی دوست دارم، همیشه موقع طراحی هم حتما یه ماکت حجمی ازش میسازم، خیلی کمکه 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ مرسی بچه ها لطف دارین خب این ماکت ما ده نمره داشت برای بیان یک ساختیم منم ماکت سازی رو خیلی دوست دارم، همیشه موقع طراحی هم حتما یه ماکت حجمی ازش میسازم، خیلی کمکه خیلی عالی ساختین من وقتی حوصله ساخت رو داشته باشم خوب درست میکنم اما امـــــــــان که اگر بی حوصله باشم...ینی گند میزدنم به کار اما عاشــــــــــق ماکت حجمی ام 2 لینک به دیدگاه
Saye Noori 10314 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۲ برج Mississauga مقیاس 1.100 برج Sears مقیاس 1.100 هتل Royal York مقیاس1.100 ............. 5 لینک به دیدگاه
Saye Noori 10314 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۲ مرکز Harbour مقیاس 1.100 دادگاه Court North مقیاس 1.100 ساختمان Royal Liver مقیاس 1.100 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده