Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۸۹ مواد لازم: كره 140 گرم شكر 100 گرم آرد 250 گرم تخممرغ 2 عدد وانيل يك چهارم قاشق چايخوري نمك يك چهارم قاشق چايخوري بادام خرد شده 50 گرم پسته خرد شده 50 گرم طرز تهيه: كره و شكر را مخلوط كرده با همزن ميزنيم تا بهصورت مايه كرمرنگي در بيايد ( اصطلاحن ميگوييم سفيد شود) زرده و سفيده تخممرغها را جدا كرده, زردهها را با نمك و وانيل، به مخلوط كره و شكر اضافه كرده و هم ميزنيم. سپس آرد را كم كم به مايه اضافه كرده و خوب ورز ميدهيم تا خمير يكدست شود. سفيده تخممرغها را با چنگال كمي ميزنيم. سپس از خمير گلولههاي كوچكي بر ميداريم ، با قلممو از سفيده تخممرغ به آن ميزنيم و در پودر پسته يا بادام ميغلتانيم و در سيني فر با فاصله ميچينيم. اين شيريني با حرارت 180 درجه سانتيگراد به مدت 15- 20 دقيقه ميپزد. بعد از سرد شدن در ظرف بچينيد. اين شيريني را بجز بادامي و پستهاي, بصورت گردويي و كنجدي و كاكائويي هم ميتوانيد درست كنيد يعني گلولههاي خمير كه روي آن سفيده تخممرغ زديد را در كنجد يا پودرگردو و يا كمي كاكائو بغلتانيد. البته نوع بادامي و پستهاي آن از همه خوشمزهتر است. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده