رفتن به مطلب

خواب

Abolfazl_r

ارسال های توصیه شده

سلام بر همه دوستان گرامی.

لطفا به سوالات زیر پاسخ بدید. پیشاپیش ممنونم.

شما از دیدن خوابهاتون چه نوع تجربه هایی دارید؟

خواب هایی که میبینید رنگیه یا سیاه و سفیده؟

خواب هاتون یادتون میمونه؟

خواب های شما روی شما تاثیر میزاره یا بی تفاوت از کنارش رد میشید؟

نظرتون راجع به تعبیر خواب چیه؟ به نظر شما یک خواب میتونه در عالم واقعیت تعبیری داشته باشه و در زندگی واقعی شما دخل و تصرفی داشته باشه؟

ممنون. :icon_gol:

• Like 17
لینک به دیدگاه

نظرتون راجع به تعبیر خواب چیه؟ به نظر شما یک خواب میتونه در عالم واقعیت تعبیری داشته باشه و در زندگی واقعی شما دخل و تصرفی داشته باشه؟

1- من خواب زیاد می بینم بیشتر کابوس! بعضی وقتا هم خواب خوب می بینم منظورتو از تجربه نمی دونم خواب خوابه دیگه نباید زیاد جدی گرفت

2-رنگی در حد led !

3- خواب های خاص ببینم یادم می مونه معمولا اول صبح که پا شدم چشامو ببندم یادم می افته چی دیدم بعدش اگه بهش فکر کنم یادم می مونه اگه نه فراموش می کنم

4- بعضی خوابا تاثیر می ذارن مثلا کابوس خیلی بد باشه شده حتی من بعد دیدن کابوس کلی به خاطرش گریه کنم ولی سعی می کنم فراموش کنم تاثیر بدی می ذاره خواب خوبم سعی می کنم تعریف کنم که حس خوبی پیدا کنم ولی کلا سعی می کنم از کنارش رد شم

5- خیلی نه، بعضیا هستن خوابای صادقه می بینن یاد خوابایی که بشه تعبیرش کرد ولی خوبه که زیاد با دنیای خواب درگیر نشی که تو زندگی واقعیتم تاثیر نذاره

• Like 3
لینک به دیدگاه

من که عاشق خوابم...................:ws3:

ولی زیاد نمیخوابم...............:w000:

خیلیم خواب میبینم ولی چون واقعیت نمیشن بهشون بی تفاوتم............

رنگیم هستن بابا پیشرفتن...............:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه

سلام

من معمولا زیاد خواب میبینم.بعضیاشونم تعبیر میشن یعنی واسم اتفاق میفتن.معمولا قبل از مرگ افرادی که واقعا بهشون وابسته ام خوابهای پریشانی میبینم.

نمیدونم بیشتر سیاه و سفیده فکر کنم.

بیشتر وقتا یادم میمونه یا بعدا یادم میاد.

اگه خوابهایی باشن که اذیتم کنن یعنی اعصابمو خرد کنن سعی میکنم بی اعتنا باشم و برای خودم یادآوری نکنم ولی معمولا تا یه ساعت بعد از بیدار شدن خیلی فکرمو مشغول میکنن.

من به تعبیر خوابهایی که تو کتابها نوشته اعتقاد ندارم چون تعبیر خواب حکمت میخواد و شرایط داره مثلا چه ساعتی دیدی ناراحت بودی یا بهش فکر کردی یا چقد غذا خوردی و...

ولی بعضی از خوابها واقعا تعبیر میشه مخصوصا خوابهای مامانم.

در ضمن دیدن یه خوابی ممکنه باعث شه بهش فکر کنیم و اون اتفاق برامون بیفته.

منم از شما بابت این سوالا تشکر میکنم.:icon_redface:

• Like 2
لینک به دیدگاه

دورد :ws37:

من زیاد خواب می بینم و معمولا هم خواب هایی که می بینم تعبیر میشه

زیاد هم اتفاق افتاده که خوابی یادم نمونده صبحش ، اما چند روز بعد که دقیقا همون اتفاق برام افتاده تازه خوابم به یادم اومده که البته تعدادش هم کم نبوده

نمی دونم چرا اما خواب هایی که به حالت ناراحتی یا هشدار هم می بینم اکثرا تعبیر داره :icon_pf (34): مثلا زلزله و مرگ و دعوا و ....

اگر هم شب کسی رو توی خواب ببینم حتما فردا یه خبری ازش می شنوم

اما واقعا دنیای خواب خیلی برام عجیبه و گاهی هم وهم اور

ولی در مورد تعبیر خواب من نظرم اینه که : یه سری از خوابها این قدر واضح و روشنن که به جز خودشون نمی شه به هیچ چیزی دیگه ای نسبتشون داد اما مادر بزرگم همیشه می گفت خیلی مهمه که خواب رو چه کسی و به چه چیزی تعبیر کنه

و در مورد افرادی هم که توی خواب دیده می شن ، شنیدم که می گن اگر اون طرف به یادت بوده باشه تو خوابش رو می بینی البته من این رو هم امتحان کردم و از نظر خودم صحت داره :ws37:

ترجیحا اگر کسی اطلاعات درست یا منبع مناسبی در مورد خواب می دونه، معرفی کنه، ممنون میشم :icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه

تجربه های عجیب........چون خوابای عجیب زیاد دیدم

رنگی

تقریبا همیشه اره

قبلا خیلی تاثیر میذاشت....الان خیلی کمتر

قبلا دنبال تعبیرشون از نت یا کتابای تعبیر خواب بودم. اما الان نه.......اعتقاد چندانی به این تعبیرها ندارم.......دارم سعی میکنم علت حقیقشون رو بفهم که تحقیقات در این زمینه هم چنان ادامه دارد !!

فقط چیزی که تا به حال متوجه شدم خیلی از خواب ها ریشه در ناخودآگاه ما دارند و ممکنه به اتفاق یا حادثه ای در سال های نزدیک برگردند و یا در سال های دور.....اینقدر دور که در واقعیت خودمون چیزی از اون سال ها به یاد نداشته باشیم.....اما در خواب خودشون رو نشون بدن

خواهش میکنم:ws3::icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه

ممنون از همه دوستان که در تاپیک شرکت کردن و به سوالاتم جواب دادن. راستش من خواب های عجیب زیادی میبینم که با واقعیت های زندگیم یه جورایی در کشمکش قرار میگیرن و عالم رویا و واقعیتم بدجوری قاطی شده.

از اونجایی که عالم خواب و رویا از پیچیدگی های زیادی برخورداره، به یکی از مسائل کشف نشده یا بهتره بگیم کمتر شناخته شده ی زندگی انسان ها تبدیل شده.

از خانم سیندخت تقاضا دارم اگر ممکنه ما رو هم در جریان تحقیقات خودشون قرار بدن تا علاوه بر اینکه شناخت بهتری نسبت به این مسئله پیدا کنیم شاید بتونیم در ادامه تحقیقاتتون کمکتون کنیم. خیلی خیلی ممنون. :a030::icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه

تجربه ی جالبی ندارم چون خوابام عجیب و بعضا چرت و پرتن!

فک کنم رنگی :ws38:

اکثر مواقع بله! عجیبه که من وقتی چرت میان روز میزنم بیشتر و واضحتر خواب میبینم!

مسلما اگه خواب بد و نگران کننده ای باشه هرچقدر هم ادم بی اعتقاد باشه تو حس و حالش تاثیر میذاره...من وقتی خواب خیلی واضح و شفافی میبینم جوری که انگار بیدارم و وقتی بیدار میشم حس خواب همرامه نمیتونم نسبت بهش بی تفاوت باشم

تعبیر خواب به شکلی سنتی و قدیمیش رو اعتقادی ندارم( مثلا میگن دزد تو خواب نشونه خواستگاره!) ولی به نظر من خوابای ما ریشه در ضمیر ناخوداگاه و در کنارش واقعیت های موجود در زندگی و افکار ما دارن...به نظر میرسه که کلا خواب فرایند پیچیده مغزی باشه و ربطی به روح و روان و ماورا نداره....!

:icon_gol::icon_gol::icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه

سلام

تجربه چی مثلا!حقیقت بودن و اینا منظورتونه؟!

من کاملا رنگی میبینم!

بعضی هاش آره.بعضی هاش هم وقتی یه کاری دارم انجام میدم میبینم از قبل اینو یه جا دیدم بعد یادم میوفته چند شب پیش خواب دیدم

اگه خیلی خوب یا خیلی بد باشه آره موثره!

و قسمت اصلی سوال که منم چندین بار تا حالا در موردش مطلب خوندم و سعی کردم ببینم قضیه چیه که متوجه نشدم:ws28:

ولی در کل من یه تعداد خواب یا رویای صادقه دیدم که تو زندگیم تاثیر فوق العاده گذاشته!یعنی یه جورایی تعبیر شد

مثلا خواب دندون دیدن رد خور نداره حتما یه اتفاقی میوفته-تو رو خدا نگین چه خرافاتی منم قبلا اینارو قبول نداشتم برای من صدق میکنه-

چند ماه پیش خواب دیدم عروسی بابابزرگمه.یه سری پیر زن و پیرمرد دورشو گرفتن و تشویقش میکنن برقصه اونم بدون عصا داشت میرقصید.جالبه 90 درصد حضار اموات فامیل بودن!

دوهفته بعد پدر بزرگم سکته مغزی یه ماه بعدشم فوت کرد:4564:

تو خانواده همه به خوابهای من ایمان آوردن:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه

من یه سری از خواب هایی که می بینم، تو واقعیت هم باهاش روبرو می شم

جریان خواب خیلی یادم نمی مونه

ولی پیش اومده حتی چند سال بعد وقتی اتفاقی افتاده، حس کردم که من این تصویر، این حادثه یا این صحنه رو قبلا دیدم

تعبیر خواب که یه شوخی بیشتر نیست ولی به خواب هایی که می بینم، به همون رویاهای صادقانه، اعتقاد دارم

به هر حال خواب هایی که می بینیم یا مصداق اعمالی هستن که در طول روز یا روزهای گذشته انجام دادیم و یا اتفاقاتی که این پتانسیل رو دارند که در آینده رخ بدن

جدا از این من یه پسرخاله دارم که یه شب تو خواب خیلی دعواش می شه با مشت می زنه تو چونه خانومش، بنده خدا دندونش می شکنه

اینکه خوابای اکشن توصیه نمی شه. ممکنه گرون تموم بشه برای آدم ! هم مادی، هم معنوی !!

• Like 2
لینک به دیدگاه
من یه سری از خواب هایی که می بینم، تو واقعیت هم باهاش روبرو می شم

جریان خواب خیلی یادم نمی مونه

ولی پیش اومده حتی چند سال بعد وقتی اتفاقی افتاده، حس کردم که من این تصویر، این حادثه یا این صحنه رو قبلا دیدم

تعبیر خواب که یه شوخی بیشتر نیست ولی به خواب هایی که می بینم، به همون رویاهای صادقانه، اعتقاد دارم

به هر حال خواب هایی که می بینیم یا مصداق اعمالی هستن که در طول روز یا روزهای گذشته انجام دادیم و یا اتفاقاتی که این پتانسیل رو دارند که در آینده رخ بدن

جدا از این من یه پسرخاله دارم که یه شب تو خواب خیلی دعواش می شه با مشت می زنه تو چونه خانومش، بنده خدا دندونش می شکنه

اینکه خوابای اکشن توصیه نمی شه. ممکنه گرون تموم بشه برای آدم ! هم مادی، هم معنوی !!

اساسا من هم به ماوراء الطبیعه و در پی اون تعبیر خواب و مسائل مربوط به اون اعتقادی ندارم. اما همین دخل و تصرفی که رویاها در دنیای واقعی ما دارند انسان رو به فکر فرو میبره. اگر رویا و خواب یک عملکرد صرفا مغزیه و به ناخودآگاه مغز برمیگرده چطور میتونه نسبت به اتفاقاتی که در آینده قراره اتفاق بیفته مربوط میشه؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
ممنون از همه دوستان که در تاپیک شرکت کردن و به سوالاتم جواب دادن. راستش من خواب های عجیب زیادی میبینم که با واقعیت های زندگیم یه جورایی در کشمکش قرار میگیرن و عالم رویا و واقعیتم بدجوری قاطی شده.

از اونجایی که عالم خواب و رویا از پیچیدگی های زیادی برخورداره، به یکی از مسائل کشف نشده یا بهتره بگیم کمتر شناخته شده ی زندگی انسان ها تبدیل شده.

از خانم سیندخت تقاضا دارم اگر ممکنه ما رو هم در جریان تحقیقات خودشون قرار بدن تا علاوه بر اینکه شناخت بهتری نسبت به این مسئله پیدا کنیم شاید بتونیم در ادامه تحقیقاتتون کمکتون کنیم. خیلی خیلی ممنون. :a030::icon_gol:

واقعیتش منم خواب هایی که میدیدم یا حتی الان میبینم، بی ارتباط به زندگیم نیستن. گاهی موضوع های عجیبین که قبلا که خیلی دنبالشون بودم، راحت تا چن ساعت فکرمو مشغول میکردن......دنبال این بودم که چرا این اتفاق رو یا فلان آدم رو در خواب دیدم

اینا رو گفتم که بگم متوجه منظورتون شدم این که میگید رویا و واقعیت با هم قاطی شدن براتون. اما از یه جایی به بعد پیگیری بیش از حد چرایی این خواب ها فقط فرسایش اعصاب میاره.

من در کنار کتابای تعبیر خواب سعی میکردم از آدما هم بپرسم. نه مستقیم راجع به خواب هام. بلکه کلا راجع به تعبیر خواب و این چیزا.......تقریبا کسی رو پیدا نکردم که جواب قانع کننده بهم بده.........یه سری افراد کاملا از بعد دینی به خواب نگاه میکنن......عده ای کاملا از بعد مخالفش یعنی اصرار عجیبی دارن که خواب به روح و آینده و .....ارتباط نداره.....اما از هر دو دسته که سوال کردم دلیل منطقی نشنیدم.....فقط دلایلی شاید از روی تعصب........این که علتش این است چون این باید باشد !!

برا همین بهتون توصیه میکنم یا خودتون برید دنبالش و به جواب مشخص قانع کننده برسید یا تا زمانی که علت حقیقیشون رو پیدا نکردین، بیخود خودتون با تعبیرشون اذیت تکتید. رها شون کنید و سعی کنید از فکرشون بیرون باید.

این تحقیقاتی که گفتم فعلا بیشتر در مرحله شروعه :ws3: اما زمانی که به یه چیز قانع کننده رسیدم حتما انتشارش میدم !!!

واقعیتش بیشتر سعی کردم از نظر روانشناسی برم دنبال علت موضوع......

----------------------------

یه نگاه خیلی خیلی گذرا به نگاه یونگ و فروید راجع به خواب :

یونگ : جنسی ترین خواب ها می توانند پیام معنوی داشته باشند و معنوی ترین خواب ها می توانند پیام جنسی داشته باشند !

محتوای اصلی ناهشیار چیست؟

فروید: آرزوها و ترس های سرکوب شده

یونگ: کهن الگوها

رؤیا چیست؟

فروید: تلاش های پنهان درونی برای ارضای تمایلات، با بازگشت عناصر سرکوب شده

یونگ: تلاشی برای بروز بخش های تحول نایافته روان، به ویژه کهن الگوها

رؤیاها به چه کار می آیند؟

فروید: حفظ و نگهداری حالت خواب

یونگ: جبران کردن نگرش ها و شخصیت هنگام بیداری

• Like 4
لینک به دیدگاه
واقعیتش منم خواب هایی که میدیدم یا حتی الان میبینم، بی ارتباط به زندگیم نیستن. گاهی موضوع های عجیبین که قبلا که خیلی دنبالشون بودم، راحت تا چن ساعت فکرمو مشغول میکردن......دنبال این بودم که چرا این اتفاق رو یا فلان آدم رو در خواب دیدم

اینا رو گفتم که بگم متوجه منظورتون شدم این که میگید رویا و واقعیت با هم قاطی شدن براتون. اما از یه جایی به بعد پیگیری بیش از حد چرایی این خواب ها فقط فرسایش اعصاب میاره.

من در کنار کتابای تعبیر خواب سعی میکردم از آدما هم بپرسم. نه مستقیم راجع به خواب هام. بلکه کلا راجع به تعبیر خواب و این چیزا.......تقریبا کسی رو پیدا نکردم که جواب قانع کننده بهم بده.........یه سری افراد کاملا از بعد دینی به خواب نگاه میکنن......عده ای کاملا از بعد مخالفش یعنی اصرار عجیبی دارن که خواب به روح و آینده و .....ارتباط نداره.....اما از هر دو دسته که سوال کردم دلیل منطقی نشنیدم.....فقط دلایلی شاید از روی تعصب........این که علتش این است چون این باید باشد !!

برا همین بهتون توصیه میکنم یا خودتون برید دنبالش و به جواب مشخص قانع کننده برسید یا تا زمانی که علت حقیقیشون رو پیدا نکردین، بیخود خودتون با تعبیرشون اذیت تکتید. رها شون کنید و سعی کنید از فکرشون بیرون باید.

این تحقیقاتی که گفتم فعلا بیشتر در مرحله شروعه :ws3: اما زمانی که به یه چیز قانع کننده رسیدم حتما انتشارش میدم !!!

واقعیتش بیشتر سعی کردم از نظر روانشناسی برم دنبال علت موضوع......

----------------------------

یه نگاه خیلی خیلی گذرا به نگاه یونگ و فروید راجع به خواب :

یونگ : جنسی ترین خواب ها می توانند پیام معنوی داشته باشند و معنوی ترین خواب ها می توانند پیام جنسی داشته باشند !

محتوای اصلی ناهشیار چیست؟

فروید: آرزوها و ترس های سرکوب شده

یونگ: کهن الگوها

رؤیا چیست؟

فروید: تلاش های پنهان درونی برای ارضای تمایلات، با بازگشت عناصر سرکوب شده

یونگ: تلاشی برای بروز بخش های تحول نایافته روان، به ویژه کهن الگوها

رؤیاها به چه کار می آیند؟

فروید: حفظ و نگهداری حالت خواب

یونگ: جبران کردن نگرش ها و شخصیت هنگام بیداری

همین تقابل چالش برانگیز مادیون و مذهبی ها هم در خصوص مسئله ای مثل خواب خودش به تنهایی نکات جالبی رو در بر میگیره.

هرچند که نگاه مذهبی را اگر از دید یک انسان مذهبی بخواهیم بررسی کنیم بسیار مقبول تره تا نگاه مادیون رو از دید ماده گرایی.

اما فکر میکنم دانستن و پرسیدن تجربه های شخصی افراد شاید بتونه دید متمایزی به آدم بده.

امیدوارم هر چه زودتر تحقیقاتتون کامل بشه و ما رو هم از نتیجش بی خبر نزارید.

نقل قول هایی هم که عنوان کردید خیلی جالب بود. در کل ممنون. :a030::icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه
همین تقابل چالش برانگیز مادیون و مذهبی ها هم در خصوص مسئله ای مثل خواب خودش به تنهایی نکات جالبی رو در بر میگیره.

هرچند که نگاه مذهبی را اگر از دید یک انسان مذهبی بخواهیم بررسی کنیم بسیار مقبول تره تا نگاه مادیون رو از دید ماده گرایی.

اما فکر میکنم دانستن و پرسیدن تجربه های شخصی افراد شاید بتونه دید متمایزی به آدم بده.

امیدوارم هر چه زودتر تحقیقاتتون کامل بشه و ما رو هم از نتیجش بی خبر نزارید.

نقل قول هایی هم که عنوان کردید خیلی جالب بود. در کل ممنون. :a030::icon_gol:

میتونم بپرسم چرا؟ میخوم بدونم دلیلش اعتقادات شخصی خودتونه یا کلا یه منطق انسانی پشتش هست؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
میتونم بپرسم چرا؟ میخوم بدونم دلیلش اعتقادات شخصی خودتونه یا کلا یه منطق انسانی پشتش هست؟

نه هیچ اعتقاد شخصی در کار نیست. اگر من یک فرد مذهبی باشم خیلی چیزها مثل معجزه و ... را در غالب ماوراء الطبیعه میپذیرم و در نتیجه سیر سلوک روح در عالم خواب و قدم گذاشتن روح انسان در آینده رو هم میپذیرم. چون از یک مکتب ماوراء الطبیعه پیروی میکنم که خیلی از ناممکن ها در اون ممکنه.

اما اگر یک فرد مادی باشم هیچ گاه نمیتونم قبول کنم روح من از آینده خبر میاره و اصلا نمیتونم وجود روح را بپذیرم. چه برسه به مسائل دیگه مرتبط به روح و خواب.

پس در نگاه یک مذهبی دلایل مذهبی قابل قبول تره. چون اصولا در عالمی خارج از واقعیت که هر ناممکنی را ممکن تبیین میکنه خیلی راحت میشه برای خیلی از مسائل من جمله خواب سناریوهای قابل پذیرش تعریف کرد.

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...