Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۴ جرمی ندارم بیش از این کز جان وفادارم ترا ور قصد آزارم کنی هرگز نیازارم ترا زندگی این روزها این است : تزویج دو ضد کافر زاهد صفت با شاعر عاشق مزاج علی رضا قزوه 1 لینک به دیدگاه
Samira Naderi 386 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ از ياد تو بر نداشتم دست هنوز دل هست به ياد نرگست مست هنوز محمد حسين شهريار لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۶ زبان بی زبانی را ز سر کرد به گوش جان، دلش بشنید و بر کرد وحشي بافقي لینک به دیدگاه
moham@d 172 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۸ دست طمع چو پیش کسان میکنی دراز پل بسته ای که بگذری از آبروی خویش نظیری نیشابوری لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۸ شبستانی که طوفانش دمید از رخنه و روزن دو صد شمعش برافروزی یکی روشن نخواهد شد شهريار:) 1 لینک به دیدگاه
moham@d 172 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۸ در پیش بیدردان چرا فریاد بی حاصل کنم گر شکوه ای دارم ز دل با یار صاحبدل کنم در پرده سوزم همچو گل در سینه جوشم همچو مل من شمع رسوا نیستم تا گریه در محفل کنم رهی معیری لینک به دیدگاه
زوپیر71 92 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۹ روز وصل دوستداران یاد باد یاد باد آن روزگاران یاد باد لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده