desinger.bardia 2114 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۱ شما در هنگام تولد چه چیزی گفتید؟؟؟ 1.ما نخواییم بیایم بیرون کیو باید ببینیم؟ 2.دست تو بکش خودم میام بیرون ... 3.برید کنار من اومدم 4.من به نشانی اعتراض سکوت کردم 5.زود تر ممه ها رو بدین تا لولو نبرده 6.آی لاویو پی ام سی 7.دخترم یا پسر؟ 8.یا علی!!!!! 9.نا محرم تو اتاق نباشه شورت پام نیست 10.از تعجب تا 2سال حرف نزدم 11.من چیزی نگفتم همه گفتن عجب عروسکیه 12.اوفففففف عجب چیزی این پرستاره 13.من کیم؟تو کی هستی؟اینجا کجاست؟ 13 لینک به دیدگاه
aghakbar 141 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۱ 14: هوی این کلس اینجور میکشی ها، سزارین میکردی راحت میومدم دیگه اه. 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۱ یعنی کی میتونه باشه این وقت شب 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۱ 14: هوی این کلس اینجور میکشی ها، سزارین میکردی راحت میومدم دیگه اه. به اومدیا مهندس، دمت گرم که دعوت رو قبول کردی. ولی با سزارین دنیا بیایی مغز خوب تکون نمیخوره، یک کم کند ذهن میشیم. ======================= 15- ای بخشکه شانس، تو ایران دنیا اومدم. 7 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۱ 11.من چیزی نگفتم همه گفتن عجب عروسکیه حمل بر خود ستایی نباشه یه جمله ای تو این مایه ها... 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۱ حمل بر خود ستایی نباشه یه جمله ای تو این مایه ها... به اومدیا مهندس، دمت گرم که دعوت رو قبول کردی. البته میدونی که تو بازار چندین نوع عروسک هست، عروسک باربی، عروسک زشت، عروسک جیشو و...... کدومش بودی؟ 5 لینک به دیدگاه
uraniburg 88 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۱ 4.من به نشانی اعتراض سکوت کردم ولی نامردا مگه گذاشتن به زور متوسل شدن تا اشکمو دراوردن 3 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۱ به اومدیا مهندس، دمت گرم که دعوت رو قبول کردی. البته میدونی که تو بازار چندین نوع عروسک هست، عروسک باربی، عروسک زشت، عروسک جیشو و...... کدومش بودی؟ آخه کدوم بچه ای شکل باربی میشه؟ هیچکدوم سرندیپیتی 2 لینک به دیدگاه
aghakbar 141 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۱ به اومدیا مهندس، دمت گرم که دعوت رو قبول کردی. ولی با سزارین دنیا بیایی مغز خوب تکون نمیخوره، یک کم کند ذهن میشیم. ======================= 15- ای بخشکه شانس، تو ایران دنیا اومدم. خود سانسوری داشت خفمون میکرد دیگه شما هم راهکاری رو پیشنهاد دادید که قبول نکردنش حماقت بود. :5c6ipag2mnshmsf5ju3 مگه کله آشه که هم نزنی ته بگیره؟ 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۱ خود سانسوری داشت خفمون میکرد دیگه شما هم راهکاری رو پیشنهاد دادید که قبول نکردنش حماقت بود. :5c6ipag2mnshmsf5ju3 مگه کله آشه که هم نزنی ته بگیره؟ موقع تولد یک خشت شل و ول هست. واسه همین وقتی دنیا میایی سریع تو گوشت اذان میگن، که تعصب گوارای وجود مغزت بشه. 2 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۱ گفتم ای بابا دنیا دنیا که میگفتید اینه ؟ ای خدا نخواستیم میشه برمون گردونی لطفا :icon_pf (34): اما دیر شده بود دیگه نامردا چنان زدند به پشتم جیغغم تا هفت محله رفت :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
desinger.bardia 2114 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۱ 9.نا محرم تو اتاق نباشه شورت پام نیست 2 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۱ 1.ما نخواییم بیایم بیرون کیو باید ببینیم؟ قطعا اینو گفتم چون به دنیا اومدنم چند ساعت طول کشیده بعدشم که به زور به دنیا آوردنم صورتم بنفش شده بوده،داشتم خفه میشدم... الهی بمیرم واسه خودم!!!!!!!!! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده