رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

من پیشنهاد دادم اقا شما نمیخواد هزینه کنی بیا ی کاری کن نوع معماری ابنما رو تغییر بده یعنی بیا ی مدل ابشاری بده بیا دوتا حوض در نظر بگیر یکی بالا یکی پایین ولی نسبت به هم اختلاف سطح داشته باشند که اب از بالا به پایین بریزهو چند تا چراغ رنگی بزاریم تو شب قشنگ میشه

اخر دوتا پمپ زمینی گذاشتیم تموم شد بخش تاسیسات اون -فواره گیسر میزاریم یا فواره طبقاتی

تاحالا دوستان هفت حوض نارمک تشریف اوردید؟؟؟

من که نرفتم

اگر یه عکس تو نت گیر واردی از نحوه کار بزاری ممنون میشم

ببینم چطور شده :w16:

لینک به دیدگاه
  • پاسخ 44
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

چشم مهندس جان -

دوس داشتیدو وقت کردید به هفت حوض واقع در نارنک مراجعه کنید فقط یکم بخندید ی فواره داره ببینید میگید این چیه فقط - فکر کنید هفت تا ستون به ارتفاع 4 متر داریم در کنار هم با فاصله نیم متر از هم اب فقط به صورت یک سره از اون خارج میشه و به پایین میاد همین

ولی هیچ جایی از نظر معماری و زیبایی به باغ فین کاشان نمیرسه

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 10 ماه بعد...

سلام آقا مهدی ولش کن این آقا گه هم برق خونده فقط خونده چیزی ندیده بایدعملی بره یاد بگیره کسی برق خونده باشه و فرق توان اکتیو و غیر اکتیو و ندونه و بانک خازن ندونه چیه بهتره بذاره کنار بره یه چیز دیگه یاد بگیره حالا یه توضیح هم من بدم در مورد انکدر که اسمش روشه یه کد کننده هستش و کارش مث ژنراتوره فقط ژنراتور برق تولید میکنه اینم برق تولید میکنه فقط تو ولتاژ کم که بهش پالس میگن امید وارم نگی ژنراتور چیه یه تولید کننده برقه

• Like 3
لینک به دیدگاه

و اما بانک خازن

بانک خازن به مجموعه خازنهایی میگن که برای جبران ولتاژشبکه در جاهایی که مصرف برق بالاست مثل کارخونه جات که موتورهای با جریان راه اندازی بالا دارند موقع راه اندازی موتور چون موتور به دور نهایی نرسیده 3برابر آمپر نامی رو میکشه و ولتاژ شبکه که مثلا 380 ولته و موتور هم به دور کامل نرسیده قطعا همه این ولتاژ مفید یا اکتیو نیست و تلف میشه و این تلفات به شبکه برق میاد و اگه بانک خازن نباشه که قبل از راه اندازی انرژی را در خود ذخیره کرده اند در موقع نیاز به شبکه برقی اون کارخونه اعمال میکنه تا جبران تلفات کنه هم احتمال پریدن فیوز های بعد ترانس هست و هم اداره برق یه کنتور جدا واسه فشاراتی که از مصرف کننده به شبکه اعمال میشه داره که تو قبز برق بعنوان ضرر زیان اعمال میکنه اینها که توضیح دادم چیزای که خودم عملا دیدم و باهاش سرو کار دارم حتی دیروز تو کارخونه ای که کار میکنم برا تست خازنا رفته بودم که دیدم از 12 خازن فقط 4 تاش سالمه و بقیه ترکیدن که مشکل ترکیدن آنها هم از اتصال کوتاهی هست که میشه البته نگی خازنا چطوری میفهمن نیاز هست تا بیان تو مدار یه رگلاتور هوشمند هست که موقع نیاز یکی یکی به اندازه لازم میاره به مدار اگه بخوای از بانک خازن عکس هم میذارم

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...