رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

دوستان کسی میتونه کمک کنه اینورت چطوری عمل میکنه که باعث طرفه جویی در مصرف برق میشه -چیزی که یکم برای مشکل اینه چطوری اینورت باتوجه به تغییر فرکانس تو مصرف برق صرفه جویی میکنه ؟؟؟

در کل چطوری اینورتر میفهمه الان باید دور کم یا زیاد بشه چه متغییری بهش فرمان میده ؟؟درصورتی که بگیم این کار با plc انجام میشه خوب چه جوری الان خود این سیستم میفهمه باید دور کم بشه

اینو یکم مشکل دارم چه تجهیزاتی یا چه سنسورهای این کارو انجام میدند و ارسال پالس میکنند به اینورتر

ممنون میشم توضیح بدید

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 44
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

به دليل آنكه موتور يك بار ر-اكتيو روي شبكه دارد چنانچه از درايو براي راه اندازي و كنترل موتور استفاده گردد چون درايو داراي يك بانك خازني مي باشد اين بار ر-اكتيو را جبران مي نمايد و تنها بار اكتيو را از شبكه برق مصرف مي نمايد ، بنابراين جريان مصرفي بسيار كاهش مي يابد .

همچنين چون در بسياري از كارب ر دها انرژي زيادي براي راه اندازي لازم است موتور انتخاب شده را با توان بالاتري انتخاب مي كنند بنابراين ميزان جريان زيادتري هم در حين كار از شبكه استفاده مي كند .

چنانجه از اينورتر استفاده شود ، اينورتر به صورت كاملا اتوماتيك اين جريان را در حين راه اندازي به مقدار لازم افزايش و در حين كار به مقدار لازم كاهش مي دهد ، بنابراين به طور كلي هزينه برق مصرفي ك اهش چشم گيري خواهد داشت .

کم و زیاد کردنشم به خودمون ربط داره نه اینورتر...هر موقع که خودمون صلاح بدونیم دور رو تغییر میدیم ولی اگه بخوایم اتوماتیک این کار انجام بشه با برنامه ای که به plc می دیم صورت میگیره و plc به دلیل ارتباطی که با اینورتر داره این فرمان هارو صادر میکنه...

در ضمن باید از انکدر یا سنسور پروکسی میتی برای شمردن پالس استفاده کنیم...

• Like 4
لینک به دیدگاه
به دليل آنكه موتور يك بار ر-اكتيو روي شبكه دارد چنانچه از درايو براي راه اندازي و كنترل موتور استفاده گردد چون درايو داراي يك بانك خازني مي باشد اين بار ر-اكتيو را جبران مي نمايد و تنها بار اكتيو را از شبكه برق مصرف مي نمايد ، بنابراين جريان مصرفي بسيار كاهش مي يابد .

همچنين چون در بسياري از كارب ر دها انرژي زيادي براي راه اندازي لازم است موتور انتخاب شده را با توان بالاتري انتخاب مي كنند بنابراين ميزان جريان زيادتري هم در حين كار از شبكه استفاده مي كند .

چنانجه از اينورتر استفاده شود ، اينورتر به صورت كاملا اتوماتيك اين جريان را در حين راه اندازي به مقدار لازم افزايش و در حين كار به مقدار لازم كاهش مي دهد ، بنابراين به طور كلي هزينه برق مصرفي ك اهش چشم گيري خواهد داشت .

کم و زیاد کردنشم به خودمون ربط داره نه اینورتر...هر موقع که خودمون صلاح بدونیم دور رو تغییر میدیم ولی اگه بخوایم اتوماتیک این کار انجام بشه با برنامه ای که به plc می دیم صورت میگیره و plc به دلیل ارتباطی که با اینورتر داره این فرمان هارو صادر میکنه...

من که رشته ام برقه یه کلمه نفهمیدم

چی گفتی وای به حال بقیه :ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه
کجاشو متوجه نشدی؟؟؟:banel_smiley_4:

اولا خیلی لفض به قلمه :ws3:

داریو بانک خازنی داره ؟؟

، اينورتر به صورت كاملا اتوماتيك اين جريان را در حين راه اندازي به مقدار لازم افزايش و در حين كار به مقدار لازم كاهش مي دهد

چطوررر؟؟

انکودر و سیستم پروکسی چیه

کارشون چیه

:vahidrk:

خیر سرت توضیح دادی:ws3:

بابام جان 4 کلمه از خودت مینوشتی خیلی بهتر بود ا ا ا:ws3:

تو این ها رو توضیح بده

من یواش یواش میاد سوال میپرسم ازت ببنم چقد بلدی :whistle:

• Like 3
لینک به دیدگاه
اولا خیلی لفض به قلمه :ws3:

داریو بانک خازنی داره ؟؟

چطوررر؟؟

انکودر و سیستم پروکسی چیه

کارشون چیه

:vahidrk:

خیر سرت توضیح دادی:ws3:

بابام جان 4 کلمه از خودت مینوشتی خیلی بهتر بود ا ا ا:ws3:

تو این ها رو توضیح بده

من یواش یواش میاد سوال میپرسم ازت ببنم چقد بلدی :whistle:

فقط تیکه اولش از خودم نبود...:whistles:

دیدم باید با شکل موجو چندتا فرمول ثابت کنم که نمیتونستم اینجا بکشم این بود که تیکه اولشو سرچ کردم گذاشتم...

اگه بخوایم از انکدر استفاده کنیم باید اونو با شفت موتور کوپل کنیم که با چرخش موتور پالس میده....ولی اگه بخوایم از سنسور استفاده کنیم باید روی شفت موتور یه زائده فلزی جوش بدیم تا سنسور ببینه و با هر بار دیدن یک پالس میده...

• Like 4
لینک به دیدگاه
فقط تیکه اولش از خودم نبود...:whistles:

دیدم باید با شکل موجو چندتا فرمول ثابت کنم که نمیتونستم اینجا بکشم این بود که تیکه اولشو سرچ کردم گذاشتم...

اگه بخوایم از انکدر استفاده کنیم باید اونو با شفت موتور کوپل کنیم که با چرخش موتور پالس میده....ولی اگه بخوایم از سنسور استفاده کنیم باید روی شفت موتور یه زائده فلزی جوش بدیم تا سنسور ببینه و با هر بار دیدن یک پالس میده...

انقد هم پیشفرته نمیخوایم م م اااااا

نیازی به فرمول نبود

نگفتی یعنی چی یه بانک خازنیه :whistle:

انکدر اصلا چیه :ws52:

خب پالس انداخت چی میشه اون وقت :ws38:

• Like 3
لینک به دیدگاه
انقد هم پیشفرته نمیخوایم م م اااااا

نیازی به فرمول نبود

نگفتی یعنی چی یه بانک خازنیه :whistle:

انکدر اصلا چیه :ws52:

خب پالس انداخت چی میشه اون وقت :ws38:

راسش اون بانک خازنی رو خودمم نمیدونم...:icon_pf (34):

انکدر رو که خودت تو مسابقه حدس عکس برقی توضیح دادی...

انکدرها به ازای هر دوری که شفت موتور میزنه تعدادی پالس میده...هر چی تعداد این پالس ها تو یه دور زیاد باشه دقت بالاتر میره...

با توجه به این پالسها ما فرمان هامونو میدیم...همچنین میتونیم یه دور سنج هم نصب کنیم تا دور موتورمون بوسیلع پالسهایی که انکدر یا سنسور میده ببینیم...

• Like 5
لینک به دیدگاه

پس تا اینجا به این نتیجه رسیدیم خودمون میتونیم باتوجه به اینورتر دو رو کم یا زیاد کنیم ---

ی سوالی دارم به فرض دور رو خودمون کم وزیاد کنیم چطوری یعنی با ی کلیدکه میزنم چی میشه دور کم یا زیاد میشه ؟؟؟این کلید چی رو تغییر میده که دور کم یا زیاد میشه

از کجا باید بفهمیم که دور میتونم الان کم کنم -دور اگه بخواد زیاد بشه مثل اولش میشه یعنی دیگه نیازی به اینورت نداره درسته پس بحث سر کم کردن دور

یکم تخصصی تر میپرسم رو چه ملاکی باید بفهمم که دور رو کم کنم ؟؟؟؟

مثلا ی پمپ ابرسانی که استفاده میکنیم مجهز به اینورتر هست ، هر پمپی هم داری ی دبی و ی هد می باشد -- به فرض من میخوام تا فاصله 100 متری از موتورخونه رو اب رسانی کنم

ولی تواین بین ی سری از واحد ها یا لوازم نیاز ندارند به اب ولی اخرین مصرف کننده که دور ترین مصرف کننده اون لازم داشته باشه به اب درسته

خوب سوالم اینه به نظرم اینورت اینجا نمیتونه کار کنه رو دور کم

چون به فرض دور الکترموتور 1450 دور در دقیقه م تواین دور هد پمپ 100 متره اگه دور کم بکنم دیگه همچین هدی نخواهم داشت

پس نقش اینورت اینجا بی تاثیره که ؟؟؟؟؟

ایا سنسوری وجود داره که زمانی که فشار اب که با پمپ فرستاده شده پشت شیر مصرف کننده اگه خوب بود و طبق محاسبات حدود 12 psi یا همون 1 بار بود بتونیم فرمان بدیم که اینورتر فشار اب پشت شیر مصرف کننده خوبه شما دیگه کار نکن یا کار بکن ولی دورت کم باشه ؟؟؟؟

و ایا سنسوری وجود داره زمانی که پمپ خالی از اب بود فرمان بده که خاموش شو چون میدونید که پمپ بدون اب داغ میشه و احتمال سوختن داره -پم ابرسانی رو میگم عزیزان

• Like 1
لینک به دیدگاه
پس تا اینجا به این نتیجه رسیدیم خودمون میتونیم باتوجه به اینورتر دو رو کم یا زیاد کنیم ---

ی سوالی دارم به فرض دور رو خودمون کم وزیاد کنیم چطوری یعنی با ی کلیدکه میزنم چی میشه دور کم یا زیاد میشه ؟؟؟این کلید چی رو تغییر میده که دور کم یا زیاد میشه

از کجا باید بفهمیم که دور میتونم الان کم کنم -دور اگه بخواد زیاد بشه مثل اولش میشه یعنی دیگه نیازی به اینورت نداره درسته پس بحث سر کم کردن دور

یکم تخصصی تر میپرسم رو چه ملاکی باید بفهمم که دور رو کم کنم ؟؟؟؟

مثلا ی پمپ ابرسانی که استفاده میکنیم مجهز به اینورتر هست ، هر پمپی هم داری ی دبی و ی هد می باشد -- به فرض من میخوام تا فاصله 100 متری از موتورخونه رو اب رسانی کنم

ولی تواین بین ی سری از واحد ها یا لوازم نیاز ندارند به اب ولی اخرین مصرف کننده که دور ترین مصرف کننده اون لازم داشته باشه به اب درسته

خوب سوالم اینه به نظرم اینورت اینجا نمیتونه کار کنه رو دور کم

چون به فرض دور الکترموتور 1450 دور در دقیقه م تواین دور هد پمپ 100 متره اگه دور کم بکنم دیگه همچین هدی نخواهم داشت

پس نقش اینورت اینجا بی تاثیره که ؟؟؟؟؟

ایا سنسوری وجود داره که زمانی که فشار اب که با پمپ فرستاده شده پشت شیر مصرف کننده اگه خوب بود و طبق محاسبات حدود 12 psi یا همون 1 بار بود بتونیم فرمان بدیم که اینورتر فشار اب پشت شیر مصرف کننده خوبه شما دیگه کار نکن یا کار بکن ولی دورت کم باشه ؟؟؟؟

و ایا سنسوری وجود داره زمانی که پمپ خالی از اب بود فرمان بده که خاموش شو چون میدونید که پمپ بدون اب داغ میشه و احتمال سوختن داره -پم ابرسانی رو میگم عزیزان

درستش اینه:ما خودمون با کمک اینورتر میتونیم دور رو کم و زیاد کنیم...ینی اینورتر با ولومی که روی خودش داره به ما این اجازه رو میده که دور رو کنترل کنیم

اینکه از کجا بفهمی دور رو کم یا زیاد کنی دست خودته...یه جا دوس داری کم بشه کمش میکنی یه جا دوس داری زیاد بشه زیادش میکنی....یه موقع هم دوس داری مثلا یه جا یه اتفاق دیگه افتاد سرعت کم بشه که این کار بسته به نوع اتفاق هم میتونه با plc کنترل شه و هم میتونه با تغییرات مکانیکی صورت بگیره....

سنسور نیست ولی یه سری فشار شکن یا به اصطلاح پرشر سوئیچ وجود داره که این کارو میکنه...

برای اینکه سطح آب هم کنترل بشه از سنسورهای کنترل سطح استفاده میکنیم...

اونایی هم که قرمز کردم متوجه منظورتون نشدم اگه میشه یه خورده واضح تر توضیح بدید...

• Like 2
لینک به دیدگاه

این که میگید خودمون با کمک اینورتر دور رو کم یا زیاد میکنیم من قبول ندارم یکم قبول کنید علمی نیست چون سلیقه ای میشه یک دوس داره کم میکنهدور رو یکی دوس داره زیاد میکنه

من دقیقا میخوام بدونم رو چه ملاکی دور رو کم یا زیاد میکنیم -فعلا درمورد plc حرف نمیزنیم -

خوب چون متنای که های لایت قرمز کردی ی مثال عملی از کار اینورتر هست -هر پمپی که میخواد اب رو به جای انتقال بده داری دو مشخصه هست یکی دبی یا همون شدت جریان عبوری اب و دیگری هد یاهمون مقدار طول پرتاب اب

به فرض پمپ که انتخاب کردم داری هد 100 متر توی دور 1450 دور در دقیقه است -یعنی فقط توی این دور میتونه همچین هد ودبی رو بهم بده پس اگه دور کم یا زیاد بشه دیگه همچین هد ودبی که میخوام رو نمیده

من میگم اگه مصرف کننده های تو فاصله 50 متری نیازمند اب نباشن ولی واحدی یا مصرف کننده ای که در فاصله 100 متری واقع شده نیازمند اب باشه ما نمیتونیم دور رو کم یا زیاد کنیم اگه دور رو کم کنیم یعنی کمتر از 1450 دور در دقیقه دیگه به هد که تو محاسبات مشخص کردیم برای رسیدن اب به این مصرف کننده نخواهیم رسید و اب به این مصرف کننده نمیرسه ---

دقیقا سوالم اینجاست که اگه خود اینورت به تنهایی استفاده بشه چه جوری این معضل جبران میکنه اصلا میتونه کاری کنه که در صورتی که مصرف کننده های به اب نیاز نداشته باشن دوررو کم کنه ولی اخرین مصرف کننده در فاصله دور تر به اب برسه با فشار ؟؟؟؟؟

اگه plc باشه چه جوری این معظل رو جبران میکنه ؟؟؟؟

• Like 2
لینک به دیدگاه

اینورتورها در واقع برق رو از یه حالت به حالت دیگه تبدیل میکنن. مثلا ولتاژ یا فرکانس برق و این کارو با تبدیل برق از حالت AC به DC یا برعکس انجام میدن

مثلا یه اینورتور فرکانسی که روی یه موتور شما سوار میشه تا دور موتورو کنترل کنه میاد و برق شمارو اول به DC تبدیل میکنه و بعد براساس دور موتور و گشتاوری که نیاز دارین دوباره به AC ولی با فرکانس و ولتاژ مورد نیاز تبدیل میکنه

ینی اون محدودیت ولتاژ و فرکانس ثابت برق شهر برای شما برداشته میشه.

فک کن یه موتور که شفتش برای چرخش نیاز به یه بار داره و میدونی که شروع این حرکتم از حالت صفر برای تامین شتاب نیاز به نیروی بیشتری داره. اگه این موتور مستقیم به برق شهر وصل بشه کل اون نیروها باید تو چند لحظه تامین بشه که فشار زیادی میاره. درحالیکه مدار اینورتور شما براساس گشتاور و فاصله زمانی که توی منوهاش تعریف کردی برق مورد نیاز موتور شما رو از اول میسازه (با استفاده از همون ولتاژ DC که از برق شبکه تامین کرده بود). اینجوریه که تو بهینه ترین حالت موتور شمارو به حرکت در میاره.

این فقط شروع حرکت بود اما اینورتور در طول حرکت موتور هم موثره.

مثلا وقتی شما به دور کمتری از مقدار فعلی نیاز داری مثل همون پمپ آبی که گفتی. درحالت عادی موتور شما باید با تمام توان کار کنه تا فشار داخل لوله ثابت باشه. حالا اگه مصرف کننده استفاده نکنه شیر فشار شکنه که فشار داخل لوله رو کم میکنه. یعنی موتور با تمام توان کار میکنه. درحالیکه یه ترانسمیتر فشار میتونه مقدار فشارو حتی بدون plc مستقیم به اینورتور شما بده و دور موتور رو تا حد مورد نیاز کم کنه. اینجوری هم فشار ثابت میمونه هم موتور لازم نیس با حداکثر توان کار کنه که فشار شکن انرژی تلف کنه.

اما اینم بدونین که این کاهش انرژی راندمان بالایی نداره. یه موتور فرکانسی زمانی که با نصف دور اسمی که روش حک شده کار کنه حدودا دو سوم حالت معمولش انرژی مصرف میکنه. یعنی اگر بشه کار رو با تمام توان موتور بدون هدر رفتن نیرو انجام داد بهتره دور موتور دستکاری نشه...

• Like 4
لینک به دیدگاه
این که میگید خودمون با کمک اینورتر دور رو کم یا زیاد میکنیم من قبول ندارم یکم قبول کنید علمی نیست چون سلیقه ای میشه یک دوس داره کم میکنهدور رو یکی دوس داره زیاد میکنه

من دقیقا میخوام بدونم رو چه ملاکی دور رو کم یا زیاد میکنیم -فعلا درمورد plc حرف نمیزنیم -

خوب چون متنای که های لایت قرمز کردی ی مثال عملی از کار اینورتر هست -هر پمپی که میخواد اب رو به جای انتقال بده داری دو مشخصه هست یکی دبی یا همون شدت جریان عبوری اب و دیگری هد یاهمون مقدار طول پرتاب اب

به فرض پمپ که انتخاب کردم داری هد 100 متر توی دور 1450 دور در دقیقه است -یعنی فقط توی این دور میتونه همچین هد ودبی رو بهم بده پس اگه دور کم یا زیاد بشه دیگه همچین هد ودبی که میخوام رو نمیده

من میگم اگه مصرف کننده های تو فاصله 50 متری نیازمند اب نباشن ولی واحدی یا مصرف کننده ای که در فاصله 100 متری واقع شده نیازمند اب باشه ما نمیتونیم دور رو کم یا زیاد کنیم اگه دور رو کم کنیم یعنی کمتر از 1450 دور در دقیقه دیگه به هد که تو محاسبات مشخص کردیم برای رسیدن اب به این مصرف کننده نخواهیم رسید و اب به این مصرف کننده نمیرسه ---

دقیقا سوالم اینجاست که اگه خود اینورت به تنهایی استفاده بشه چه جوری این معضل جبران میکنه اصلا میتونه کاری کنه که در صورتی که مصرف کننده های به اب نیاز نداشته باشن دوررو کم کنه ولی اخرین مصرف کننده در فاصله دور تر به اب برسه با فشار ؟؟؟؟؟

اگه plc باشه چه جوری این معظل رو جبران میکنه ؟؟؟؟

من هیچ علاقه ای به سیالات و هیدرولیک نداشتم و تو دانشگاهم میونه خوبی باهاشون نداشتم ولی تاجایی که یادمه اینکه موتور و پمپ شما چه دبی و چه هدی داشته باشه توی شرایط خاصی بررسی میشه. مثلا اینکه توی مسیر خروجی نداشته باشین و اینکه انتهای مسیر باز باشه.

اما شما اگه توی مسیر خروجی دارین مطمعنا پمپی استفاده میکنین که مشخصاتش بمراتب بیشتر از وقتیه که فقط مصرف کننده نهایی با تمام توان خروجی بگیره. یعنی در حالتی که مصرف کننده میانی شما بسته باشه و انتهایی باز نیازی نیست که موتور با 1450 دور بچرخه. ولی اینکه در این شرایط چه دوری برای موتور لازمه دیگه کار سیالاتیاست که محاسبش کنن.

ولی میشه محاسبه هم نکرد و نتیجه دقیقتری هم گرفت. اینکارو با استفاده از فید بک انجام میدین.

یعنی مثلا شما در انتهای مسیر همیشه فشار 2 بار رو لازم دارین. یه سنسور فشار با یه ترانسمیتر که خروجی 0 تا 10 ولت داشته باشه میتونه مستقیما به اینورتور شما متصل بشه و با اندازه گیری مقدار ولتاژ در حالتی که حداکثر و حداقل فشارو دارین و تنظیماتی که روی اینورتور انجام میدین میتونی دقیقا همون چیزو که میخواین داشته باشین.

البته بستگی به نیاز شما داره که چه کاری قراره انجام بشه. ممکنه بخواین چند فید بک داشته باشین. مثلا مقدار دبی و دمای موتور و خیلی چیزای دیگه هم اندازه گیری کنین که در این صورت باید یه محاسبه گر کمکی مثل plc هم به مدار اضافه کنین تا نتیجه بهتر بشه....

• Like 4
لینک به دیدگاه

مهدی چان دستت درد نکنه ...............................:vahidrk::ws3:

مهدس رحیمی جان میتونی یه بار دقیق سوالت رو بند به بند بپرسی

من یه چیزایی فهمیدم

اما یه بار کلی بپرس تا کامل جواب بدم

:icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
مهدی چان دستت درد نکنه ...............................:vahidrk::ws3:

مهدس رحیمی جان میتونی یه بار دقیق سوالت رو بند به بند بپرسی

من یه چیزایی فهمیدم

اما یه بار کلی بپرس تا کامل جواب بدم

:icon_gol:

مخلصم امید جون...:ws3:

آقا رضا هم خیلی شنگ جواب دادن....واقعا دسشون درد نکنه...

• Like 2
لینک به دیدگاه

دوستان تشکر میکنم ازتون بابت همکاری -اگه این سوالا رو میپرسم چون توهیچ پروژه ای به این چیزا توجه نمیشهو میخوایم برای اولین بار تو پروژه ای اونو اجرا کنیم

اگه سوالای برقی رو از مهندسامون نپرسیدم برای اینه که میخوام خودم ی Background داشته باشم بعد بتونیم باهاشون صحبت کنیم --

دوست عزیزم هیچ قائدهو قانونی نداره انتهای خط فشار 2 بار باشه -فقط بدون پشت شیرهای مصرف کننده همیشه باید فشار باشه تقریب 1 باریا 12PSI

بحث تاسیساتی نمیخوایم انجام بدیم چون همین فشاری که میگید برای خودش ی دنیاییه

سوالمو بخشش بخش میکنم :

1- باتوجه به چه متغییری میایم ولوم رو اینورت را تغییر میدیم و دور رو کم یا زیاد میکنیم ؟؟؟؟ میدونم این برحسب تجربه دلیل تجربیشم میدونم -علمیشم باشه بهتره

2-پیرو اون مثالی که زدم ، فرض که از موتورخانه تا مصرف کننده فاصله 100 متری باشه -پمپ ها وقتی روی پلاکشون مینویسند تو دور 1450 مثلا هدشون 100 واقعا تو اون دوره نه بیشتر نه کمتر حالا سوال اینجاست به فرض 10 مصرف کننده داریم و 2 تا از مصرف کننده کار نمیکنند و به فرض تکنسین دور رو کم میکنه پس قبول داریم هد ودبی هم کم میشه -خوب اخرین مصرف کننده تو فاصله 100 متری مطمئنن بدون اب میمونه ، پس قبول دارین اینجا ی اشکال محسوب میشه

ایا میشه راهی پیدا کرد این معظل پیش نیاد مثلا ی سنسوری یا قطعه ای بزاریم سنس که و در صورت کمبود فشار ی الارم یا ی هشدار بده ؟؟؟؟؟

ممنون میشم دوستان عزیز

• Like 2
لینک به دیدگاه

بحث تاسیساتی نمیخوایم انجام بدیم چون همین فشاری که میگید برای خودش ی دنیاییه

سوالمو بخشش بخش میکنم :

1- باتوجه به چه متغییری میایم ولوم رو اینورت را تغییر میدیم و دور رو کم یا زیاد میکنیم ؟؟؟؟ میدونم این برحسب تجربه دلیل تجربیشم میدونم -علمیشم باشه بهتره

2-پیرو اون مثالی که زدم ، فرض که از موتورخانه تا مصرف کننده فاصله 100 متری باشه -پمپ ها وقتی روی پلاکشون مینویسند تو دور 1450 مثلا هدشون 100 واقعا تو اون دوره نه بیشتر نه کمتر حالا سوال اینجاست به فرض 10 مصرف کننده داریم و 2 تا از مصرف کننده کار نمیکنند و به فرض تکنسین دور رو کم میکنه پس قبول داریم هد ودبی هم کم میشه -خوب اخرین مصرف کننده تو فاصله 100 متری مطمئنن بدون اب میمونه ، پس قبول دارین اینجا ی اشکال محسوب میشه

ایا میشه راهی پیدا کرد این معظل پیش نیاد مثلا ی سنسوری یا قطعه ای بزاریم سنس که و در صورت کمبود فشار ی الارم یا ی هشدار بده ؟؟؟؟؟

ممنون میشم دوستان عزیز

بابا بزرگ قدرت و روح انجمن وارد میشد:ws3:

خب مهندس جان

بزار کلی بهت بگم که وقتی خواستی با یکی بحث کنی جواب قانع کننده ای داشته باشی

ما چهار مدل اینوتر داریم

asd

nsd

afd

vfd

که اینا یا بر اساس تغییر ولتاز کار میکنند

یا تغییر فرکانس

تغییر ولتاز کار سختیه و معموله کم استفاده میشه

ما طبق رابطه های ماشنی القائی

سرعت زابطه مستقمی با فرکانس داره اگر فرکاسن کم و زیاد کنیم سرعت هم تغییر میکنه

اساس کار اینوتر این طور هستش که ابتدا ولتاز میگیره اون رو به dc تبدیل میکنه

بعد به وسیله igvt که یه نوع فرکانس ساز پله ای هستش اون برق dc رو تبدیل ac میکنه که قابل کنترل هستش

ما زمانی که سرعت موتور تغییر میدیم به وسیله ولوم این طوری هستش که igvt ما فرکانس 50 هرتز رو کامل نمیسازه و فرکانس و کمتر با بیشتر از 50 میکنه این طوریه که سرعت موتور ما تغییر میکنه

سوالی بود در خدمت ام :w02:

2 درسته این بحث الان چند روزی هم هستش ما سر همین هد پمپ تو شرکت مشکلی داشتیم که دیروز بر طرفش کردیم :ws3:

همچین سنسوری وجود داره اما نمیدونم میشه توی لوله کار گزاشت یا نه:ws38:

شاید هم با ترانسمیتر هم بشه این کار رو کردددددددددددددددددددددددد

بشه کاری کرد یه یه فلومتر قراربدیم تو لوله و اون رو به ترانسمیتر وصل کنیم زمانی که فلو خط پایین اومد الارم بده

حالا فردا یه امار میگیرم خبر میدم :hanghead:

سوالی بود در خدمت اااااام راجع به اینوتررررررررررررررررر:5c6ipag2mnshmsf5ju3

چقد اطلاعات داشتم خودم خبر نداشتم :w02:

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...