M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۸۹ با سلام… نرم افزار Abaqus همانطور که میدانید نرم افزاری کامل جهت تحلیل های استاتیکی و دینامیکی است…. اغلب این نرم افزار توسط مهندسین طراح برای شناخت رفتارهای مدل مورد نظر تحت شرایط تعریف شده به کار گرفته میشود. این نرم افزار دارای محیطی ساده اما پر محتوا ست. از طرفی هم چون نرم افزار تخصصی است کاربران مخصوص به خود را دارد و نتیجتا دارای کاربران کمتر نسبت به نرم افزارهای طراحی می باشد. همانطور که میدانید نرم افزارهای طراحی لزوما نیاز به داشتن دید و نگرش مهندسی نیستند بلکه هر فردی با توجه به بینش خود میتواند یک طراح باشد اما در مورد نرم افزار های تحلیل این مقوله کمی تفاوت دارد و کاربر میبایست تا حدودی با مبانی مهندسی و طراحی آشنا باشد. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۸۹ من این فایلها رو در ادامه مطلب دانلود می کنم فایلهای زیپ هستند ولی وقتی بازشون میکنم 4 تا فایل توش هست که نمیشناسش... اینا مگه pdf نیستند؟ 3 لینک به دیدگاه
smmoosavian 1993 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۸۹ خیلی ها انتظار داشتند نسخه بعد از 6.9 نسخه ای با نام آباکوس 7 باشه ولی در یک حرکت خیلی عجیب شرکت سازنده نام ویرایش جدید را 6.10 گذاشت. از این حرف ها بگذریم ؛ در ورژن جدید CFD اضافه شده ، البته نمی دونم قابل رقابت با محصولات دیگر مانند Fluent هست یا نه ولی مطمئناً درد سر کار کردن با فلوئنت رو نداره لینک های زیر رو ببینید : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۸۹ من این فایلها رو در ادامه مطلب دانلود می کنم فایلهای زیپ هستند ولی وقتی بازشون میکنم 4 تا فایل توش هست که نمیشناسش... اینا مگه pdf نیستند؟ نه ،با توجه به پسوندشون که swf هست،اینها آموزش تصویری هستند. 4 لینک به دیدگاه
b196042 20 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۰ با سلام… نرم افزار abaqus همانطور که میدانید نرم افزاری کامل جهت تحلیل های استاتیکی و دینامیکی است…. اغلب این نرم افزار توسط مهندسین طراح برای شناخت رفتارهای مدل مورد نظر تحت شرایط تعریف شده به کار گرفته میشود. این نرم افزار دارای محیطی ساده اما پر محتوا ست. از طرفی هم چون نرم افزار تخصصی است کاربران مخصوص به خود را دارد و نتیجتا دارای کاربران کمتر نسبت به نرم افزارهای طراحی می باشد. همانطور که میدانید نرم افزارهای طراحی لزوما نیاز به داشتن دید و نگرش مهندسی نیستند بلکه هر فردی با توجه به بینش خود میتواند یک طراح باشد اما در مورد نرم افزار های تحلیل این مقوله کمی تفاوت دارد و کاربر میبایست تا حدودی با مبانی مهندسی و طراحی آشنا باشد. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام با سلام محمد هستم. می خواستم ببینم روی کمانش پوسته های کامپوزیتی کار کردید یا نه. توی تحلیلم به مشکل برخوردم. بار اعمالی آیا باید برابر یک در نظر گرفته بشه و یا ... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده