spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۱ حسابداری صنعتی ( 3 ) هدف از درس حسابداری صنعتی (3) آشنا ساختن دانشجویان با بودجه بندی جامع درمؤسسات تولیدی ، برنامه ریزی هزینه های سرمایه ای ، تجزیه و تحلیل انحرافات فروش و سود از بودجه جامع ، هزینه های مرتبط با تصمیم گیری و حسابداری مسئولیتی . فصل اول /../ بودجه جامع فصل دوم /.../ بودجه قابل انعطاف و تجزیه و تحلیل گرایشات هزینه فصل سوم /.../ برنامه ریزی هزینه های سرمایه ای فصل چهارم /.../ تجزیه و تحلیل سود ناویژه و انحراف فروش فصل پنجم /.../ هزینه های مرتبط با تصمیم گیری فصل ششم /.../ حسابداری مسئولیتی متن کامل فایل اموزشی حسابداری صنعتی 3 را با فرمت پاورپوینت ودر 180 اسلاید از لینک زیر دریافت نمایید: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام . لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۱ دانلود جزوه خلاصه حسابداری صنعتی 3 دانشگاه ازاد تهران جنوب برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام . لینک به دیدگاه
خدیجه 22 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۲ سلام عزیزم چرا نمیشه دانلودش کرد من به جزوه صنعتی 2 و 3 نیاز دارم اگه بتونی کمک برسونید ممنون میشم لینک به دیدگاه
hesabdar789 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۲ با سلام من جزوه کامل و راحتی از صنعتی3و پیشرفته1 میخواستم.ممنون [EMAIL="میشمsamira.32321@YAHOO.com"]میشمsamira.32321@YAHOO.com[/EMAIL] لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده