شــاروک 30242 مالک ارسال شده در 11 آذر، 2012 بابااااااااا من کجا آمار دادمچرا فقط به من تذکر میدی؟!!:vahidrk: خوب حالا یه جور دیگه میگم!! هووووووووووورااااااااااااااااا ایول هانیههههههههههههههه:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: اینجوری همه اول میشن همینجوری ادامه بده 3
nikaaa 4299 ارسال شده در 11 آذر، 2012 کدومم غصه نخور مامی جان پوستت چروک میشه ه ه ه لو نمیدم اگه لو بدم که حذف میشی تازه امکان داره هست که به خودت رای بدی باجه مامی 4
not found 16275 ارسال شده در 11 آذر، 2012 لو نمیدم اگه لو بدم که حذف میشی تازه امکان داره هست که به خودت رای بدی باجه مامی به من چی؟ رای دادی خاله جون؟؟ 5
شــاروک 30242 مالک ارسال شده در 11 آذر، 2012 لو نمیدم اگه لو بدم که حذف میشی تازه امکان داره هست که به خودت رای بدی باجه مامی به من چی؟ رای دادی خاله جون؟؟ اسپم نکنین 3
nikaaa 4299 ارسال شده در 11 آذر، 2012 به من چی؟ رای دادی خاله جون؟؟ اری خاله جووووووووووووووووووووووونم به تو ام رای دادم مگه میشه به فامیلم رای ندم من کلا پارتی بازی کردم 5
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 11 آذر، 2012 الان میدونی یه تنه تنهایی چیکار کردی؟!!!!!!!!!!!!! نون منو آجر کردی رفت چرا به تخیلات و تصورات بچه ها میخندی؟!!! بعدشم خیلی از خانوم ها از سوسک نمیترســـــــــــــــــن خنده به خاطر نوع دیدگاه به سوسک بود بیشتر که نشون میداد همه ازش بیزارن اگه قرار بود به خود نظرات باشه که رای نمیدادم. اونوقت باید 4تا بزنی پس کلم که مردی خودت یه نظری بده :vahidrk: اون شماره 2 رو هم بیشتر واسه سر بسر گذاشتن بچه ها گفتم 5
.Apameh 25173 ارسال شده در 11 آذر، 2012 اینهمه زحمت کشیدم سوسک جدید ساختم به من رای نمیدین نه؟؟؟:gnugghender: حالا که از سوسکی که من ساختم خوشتون نمیاد 1 نمونشو میدم کارخونه سوسک سازی واسه تولید انبوه تا حالتون جا بیاد 4
sokut.n 1212 ارسال شده در 11 آذر، 2012 اینهمه زحمت کشیدم سوسک جدید ساختمبه من رای نمیدین نه؟؟؟:gnugghender: حالا که از سوسکی که من ساختم خوشتون نمیاد 1 نمونشو میدم کارخونه سوسک سازی واسه تولید انبوه تا حالتون جا بیاد همون سوسك صورتيه؟؟؟؟ من ميخوام منم ميخوام.:hapydancsmil::hapydancsmil: 3
.Apameh 25173 ارسال شده در 11 آذر، 2012 همون سوسك صورتيه؟؟؟؟من ميخوام منم ميخوام.:hapydancsmil::hapydancsmil: نه حیف که نمیتونم آمار بدم کدومو پرتم میکنن بیرون حالا به تعداد زیاد که ساخته شد 1 جعبه سر پر میفرستم برات 4
sokut.n 1212 ارسال شده در 11 آذر، 2012 نه حیف که نمیتونم آمار بدم کدومو پرتم میکنن بیرون حالا به تعداد زیاد که ساخته شد 1 جعبه سر پر میفرستم برات صورتي باشه لطفا اگه نه زحمت نكش عزيزم 3
.Apameh 25173 ارسال شده در 11 آذر، 2012 نه دیگه الان تو مرحله پیش فروشیم سفارشتون ثبت شد پولش رو هم 90درصدش رو الان تکرار میکنم همین الان :w58:باید بریزی به حسابم 10درصدش رو هم 1 ساعت دیگه موقع تحویلم پول ایاب و ذهاب پیکمون رو باید بدید 4
nikaaa 4299 ارسال شده در 11 آذر، 2012 :w58: نیکا از کی نقل قول گرفتی؟؟؟!!! درسته که نمیدونم چرا اینجوری شده بود 5
شــاروک 30242 مالک ارسال شده در 13 آذر، 2012 اینهمه زحمت کشیدم سوسک جدید ساختمبه من رای نمیدین نه؟؟؟:gnugghender: حالا که از سوسکی که من ساختم خوشتون نمیاد 1 نمونشو میدم کارخونه سوسک سازی واسه تولید انبوه تا حالتون جا بیاد بوی آمار میاد همون سوسك صورتيه؟؟؟؟من ميخوام منم ميخوام.:hapydancsmil::hapydancsmil: سوسک صورتی میخوای؟!!!! رای دادیم چه عجب آپ ممنونم مهدی جان 2
شــاروک 30242 مالک ارسال شده در 13 آذر، 2012 ميگم منم خيلي وقته راي دادم! ممنونم گلم خنده به خاطر نوع دیدگاه به سوسک بود بیشتر که نشون میداد همه ازش بیزارن اگه قرار بود به خود نظرات باشه که رای نمیدادم. اونوقت باید 4تا بزنی پس کلم که مردی خودت یه نظری بده :vahidrk: اون شماره 2 رو هم بیشتر واسه سر بسر گذاشتن بچه ها گفتم خلاصه حواست باشه من به چه زحمتی این مسابقه رو راه انداختم و بهش میرسم شرکت کنندههامو فراری نده ه ه ه 4
ارسال های توصیه شده