شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۱ بابااااااااا من کجا آمار دادمچرا فقط به من تذکر میدی؟!!:vahidrk: خوب حالا یه جور دیگه میگم!! هووووووووووورااااااااااااااااا ایول هانیههههههههههههههه:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: اینجوری همه اول میشن همینجوری ادامه بده 3 لینک به دیدگاه
nikaaa 4299 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۱ هیمممم...خدا حفظشون کنه ...:girl_in_dreams: موافقیم 4 لینک به دیدگاه
nikaaa 4299 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۱ کدومم غصه نخور مامی جان پوستت چروک میشه ه ه ه لو نمیدم اگه لو بدم که حذف میشی تازه امکان داره هست که به خودت رای بدی باجه مامی 4 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۱ لو نمیدم اگه لو بدم که حذف میشی تازه امکان داره هست که به خودت رای بدی باجه مامی به من چی؟ رای دادی خاله جون؟؟ 5 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۱ لو نمیدم اگه لو بدم که حذف میشی تازه امکان داره هست که به خودت رای بدی باجه مامی به من چی؟ رای دادی خاله جون؟؟ اسپم نکنین 3 لینک به دیدگاه
nikaaa 4299 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۱ به من چی؟ رای دادی خاله جون؟؟ اری خاله جووووووووووووووووووووووونم به تو ام رای دادم مگه میشه به فامیلم رای ندم من کلا پارتی بازی کردم 5 لینک به دیدگاه
nikaaa 4299 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۱ اسپم نکنین قصدم up کردن تاپیکه 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۱ الان میدونی یه تنه تنهایی چیکار کردی؟!!!!!!!!!!!!! نون منو آجر کردی رفت چرا به تخیلات و تصورات بچه ها میخندی؟!!! بعدشم خیلی از خانوم ها از سوسک نمیترســـــــــــــــــن خنده به خاطر نوع دیدگاه به سوسک بود بیشتر که نشون میداد همه ازش بیزارن اگه قرار بود به خود نظرات باشه که رای نمیدادم. اونوقت باید 4تا بزنی پس کلم که مردی خودت یه نظری بده :vahidrk: اون شماره 2 رو هم بیشتر واسه سر بسر گذاشتن بچه ها گفتم 5 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۱ :w58: نیکا از کی نقل قول گرفتی؟؟؟!!! 4 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۱ اینهمه زحمت کشیدم سوسک جدید ساختم به من رای نمیدین نه؟؟؟:gnugghender: حالا که از سوسکی که من ساختم خوشتون نمیاد 1 نمونشو میدم کارخونه سوسک سازی واسه تولید انبوه تا حالتون جا بیاد 4 لینک به دیدگاه
sokut.n 1212 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۱ اینهمه زحمت کشیدم سوسک جدید ساختمبه من رای نمیدین نه؟؟؟:gnugghender: حالا که از سوسکی که من ساختم خوشتون نمیاد 1 نمونشو میدم کارخونه سوسک سازی واسه تولید انبوه تا حالتون جا بیاد همون سوسك صورتيه؟؟؟؟ من ميخوام منم ميخوام.:hapydancsmil::hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۱ همون سوسك صورتيه؟؟؟؟من ميخوام منم ميخوام.:hapydancsmil::hapydancsmil: نه حیف که نمیتونم آمار بدم کدومو پرتم میکنن بیرون حالا به تعداد زیاد که ساخته شد 1 جعبه سر پر میفرستم برات 4 لینک به دیدگاه
sokut.n 1212 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۱ نه حیف که نمیتونم آمار بدم کدومو پرتم میکنن بیرون حالا به تعداد زیاد که ساخته شد 1 جعبه سر پر میفرستم برات صورتي باشه لطفا اگه نه زحمت نكش عزيزم 3 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۱ نه دیگه الان تو مرحله پیش فروشیم سفارشتون ثبت شد پولش رو هم 90درصدش رو الان تکرار میکنم همین الان :w58:باید بریزی به حسابم 10درصدش رو هم 1 ساعت دیگه موقع تحویلم پول ایاب و ذهاب پیکمون رو باید بدید 4 لینک به دیدگاه
nikaaa 4299 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۱ :w58: نیکا از کی نقل قول گرفتی؟؟؟!!! درسته که نمیدونم چرا اینجوری شده بود 5 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۱ اینهمه زحمت کشیدم سوسک جدید ساختمبه من رای نمیدین نه؟؟؟:gnugghender: حالا که از سوسکی که من ساختم خوشتون نمیاد 1 نمونشو میدم کارخونه سوسک سازی واسه تولید انبوه تا حالتون جا بیاد بوی آمار میاد همون سوسك صورتيه؟؟؟؟من ميخوام منم ميخوام.:hapydancsmil::hapydancsmil: سوسک صورتی میخوای؟!!!! رای دادیم چه عجب آپ ممنونم مهدی جان 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۱ ميگم منم خيلي وقته راي دادم! ممنونم گلم خنده به خاطر نوع دیدگاه به سوسک بود بیشتر که نشون میداد همه ازش بیزارن اگه قرار بود به خود نظرات باشه که رای نمیدادم. اونوقت باید 4تا بزنی پس کلم که مردی خودت یه نظری بده :vahidrk: اون شماره 2 رو هم بیشتر واسه سر بسر گذاشتن بچه ها گفتم خلاصه حواست باشه من به چه زحمتی این مسابقه رو راه انداختم و بهش میرسم شرکت کنندههامو فراری نده ه ه ه 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده