bme.masood 5832 ارسال شده در 9 آذر، 2012 حالا اونوقت چجوری میشه تو این مسابقه شرکت کرد ؟ یعنی یه متن نوشت !!! ؟ 5
Strelitzia 17128 ارسال شده در 9 آذر، 2012 رای دادممممم:gnugghender: اگه خدام از اون بالا بیاد پایین بگه این جونور فرشته ست، بازم چندشه نمیشه کلا نسلش رو کون فیکون کرد؟؟؟؟؟؟ 4
شــاروک 30242 مالک ارسال شده در 9 آذر، 2012 حالا اونوقت چجوری میشه تو این مسابقه شرکت کرد ؟ یعنی یه متن نوشت !!! ؟ سلام آقا داماد داماد جان مسابقه تموم شده بی زحمت به بهترین شرکت کننده رای بده 5
شــاروک 30242 مالک ارسال شده در 9 آذر، 2012 رای دادممممم:gnugghender: اگه خدام از اون بالا بیاد پایین بگه این جونور فرشته ست، بازم چندشه نمیشه کلا نسلش رو کون فیکون کرد؟؟؟؟؟؟ من به عنوان فرستاده ای از جانب خدا میگم این موجود فرشته ست نه عزیزم الکی که نیست با همه چندش بودنش تو اکو سیستم نقش داره 5
Strelitzia 17128 ارسال شده در 9 آذر، 2012 من به عنوان فرستاده ای از جانب خدا میگم این موجود فرشته ست نه عزیزم الکی که نیست با همه چندش بودنش تو اکو سیستم نقش داره بیچاره فرشته مرده شورشو ببرن با این نقشش تو اکوسیستم 6
Jafar Alishah 6341 ارسال شده در 9 آذر، 2012 به 5 تاش رای دادم اینطور که معلومه همه به کفش دوزک علاقه دارن - چون همه خواسته یا ناخواسته میخواستن شبیه اون کنن 6
bme.masood 5832 ارسال شده در 9 آذر، 2012 سلام آقا داماد داماد جان مسابقه تموم شده بی زحمت به بهترین شرکت کننده رای بده اره این که فهمیدم ! واسه دور بعد گفتم 2
nikaaa 4299 ارسال شده در 9 آذر، 2012 میشه من به خودمم رای بدمچرا تبلیغات نکنیم تبلیغات هزینه نیست سرمایه است اااااااااااااااااااااااااااااااااااااا مامی تو ام شرکت کردی بگو کدوم ژنیتیسین هستی خودم اولت میکنم :gnugghender: 4
.Yaprak 15748 ارسال شده در 9 آذر، 2012 اااااااااااااااااااااااااااااااااااااا مامی تو ام شرکت کردیبگو کدوم ژنیتیسین هستی خودم اولت میکنم:gnugghender: اول رای میدی بعد میپرسی 3
partow 25305 ارسال شده در 9 آذر، 2012 اااااااااااااااااااااااااااااااااااااا مامی تو ام شرکت کردیبگو کدوم ژنیتیسین هستی خودم اولت میکنم:gnugghender: مامی؟ ئه... ماموریت غیر ممکن، دختره؟ من فکر میکردم پسره ... 4
.Yaprak 15748 ارسال شده در 9 آذر، 2012 مامی؟ ئه... ماموریت غیر ممکن، دختره؟ من فکر میکردم پسره ... خیلی ممنون پرتو جان 4
ارسال های توصیه شده