شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۱ با عرض خسته نباشید خدمت دوستای گلم که شرکت کردن و مهمتر از همه کسایی که فقط تشکر کردن و در رفتن.................:girl_yes2: حالا میریم سراغ خلاقیت ژنیتیسین های بزرگ....این شما و این هم سوسک های آینده ه ه ه ه .......... اول چند تا نکته.....انتخاب چندگانه هستش.....لطفا کامل متن ها رو بخونین.....مهمتر از همه......تبلیغ نکنیییییید ژنیتیسین شماره 1 1- تیغهایی که بین بندهای پاشون هست رو بر میداشتم به 3 دلیل، اول اینکه نتونن از جایی بالا برن،که این خودش باعث میشه همونجایی که تخم هاشون بوده و به دنیا اومدن، زندگی کنن، که اغلب جاهای کثیف و تاریکه که میشه همون فاضلاب. اگه هم جاهایی تو خونه تخم گداری کرده باشن، تمایل دارن به سمت فاضلاب برنکه البته دیگه نمیتونن برگردن! دلیل دوم اینکه سرعت حرکتشون تا حدودی کمتر میشه ، دلیل بعد هم اینکه یه کم لطیف تر به نظر بیات و انقد چندش اور نباشن. 2- براای کم کردن سرعت، باید پاهاشو کوتاه تر کنیم، که در نتیجه اندازه هم باید تغییر کنه... یه جوری این دو تارو با هم تنظیم میکنیم که سرعت دلخواهمون به دست بیاد...در نتیجه کاهش سرعت تعداد مرگ و میرشون تا حدودی بیشتر میشه و از جمعیت غیر قابل کنترل خارج میشه. 3- در هر جایی نتونن پوست اندازی کنن، و حتما این کارو توی جای خیلی مرطوب و دارای آب راکد انجام بدن، چون این پوسته ها در جاهای خشک باعث آلرژی های شدید میشه. و خیلی از آلرژی های افراد واسه همیناس! 4- قدرت شاخکهاشون رو طوری تغییر میدادم که حرکت رو درک کنن و به سمتش نرن!! ما هر چی سوسک دیدیم بدو بدو میاد طرفمون! 5- رنگشون رو صورتی تیره میکردم...دلنشین تر بود! ژنیتیسین شماره 2 در مورد سوسک اولین تغییر رنگ اون هست که باید به سیاه تغییر کند که راحتر استتار کند و ترسناک تر شوند تا راحت کشته نشود بعد کوتاه کردن شاخک های جلوی سوسک است که به اندازه 2 سانتی متر کوتاه شود تا قدرت مانور او را بیشتر کند برای بال های سوسک این قابلیت را قائل میشویم که از بالا باز شود تا هر موقع که سوسک برعکس شد بتواند راحت به حالت اولیه خود برگردد برای پاهای وی این قابلیت را میتونیم لحاظ کنیم تا کمی به داخل خم شود تا در موقعی که میخواهد سرعت بگیرد از سطح زمین فاصله بگیرد برای اینکه بتواند راحت برود چند شاخک کوچک مانند روی پاهایش به نوک پاهایش میگذاریم تا بتوند برود چند چنگال برای جلوی دهان او میگذاریم تا بتواند به راحتی غذا را حمل کند. همچین میتوان قابلیتی که در سوسک های ماداگاسکاری هست برای ترساندن دشمنان خود صدا تولید کند با ایجاد روزنه های بر روی بدنش برای ورود هوا . سوسکها جانورانی پرخور هستند میتوانیم با کاهش اشتهایشان انها را دیده شدن های زیاد و هر وقت جلو گیری کرد تا کمتر کشته شوند ژنیتیسین شماره 3 _ عمرشو کوتاه میکردم( 1ماه) --------->خوب موزیه عمرش کم باشه بهتره، اینجوری کمتر تولید مثل میکنه، جمعیتش کم میشه، هی مجبور نیستیم آفت کش استفاده کنیم محیط زیستم آلوده نمیشه! 2_ تولید مثلشو کم میکردم -------------> جمعیت کمتر، آفت کمتر، زندگی بهتر! تولید مثل کمتر جمعیتشونو پایین نگه میداره! 3_ کاری میکردم تو مناطق مسکونی نتونه زندگی کنه، بره تو بیابون زندگی کنه، کلا دیگه اون نخواد با ما زندگی کنه! مثلا نسبت به آلودگی صوتی و ... حساسش میکردم ----------> اینجوری اون جمعیت کم هم مزاحمتی ایجاد نمیکردن و نسلشونم حفظ میشد. 4_ سرعتشو کم میکردم-----------------> زیادی فرزه گیر نمیوفته لامصب!! نمیشه برآورد کرد کی میرسه بهت برای رفاه حال بشر! ژنیتیسین شماره 4 یک راه برای کاهش سرعت حرکت سوسک ها از بین بردن شاخک ها است یا کوتاه کردن پاهای عقبی سوسک ها است که در نتیجه این حذف هماهنگی بین چشم و شاخک ها و دست و پاهای سوسک از بین میرود و سرعت حرکت سوسک کاهش میابد.در این صورت سوسک ها راحت تر کشته میشوند با آن حذف شاخک ها هم از حالت چندشی خارج میشوند... و همچنین با توجه به دارا بودن توانایی یادگیری سوسک ها و اینکه تنها فایده سوسک های فاضلاب برای انسان تولید آنتی بیوتیک های قوی ای است باید با آموزش این نوع سوسک ها را بعد از مدتی در محل های دیگر به غیر از فاضلاب( به عنوان مثال آزمایشگاه ها) سازگار کرد تا بعد از طی یه دوره از زمان بتوان از مغز این سوسک ها آنتی بیوتیک های قوی ای تولید کرد.... ژنیتیسین شماره 5 چون سوسک خانگی مد نظرم بود و از اون جایی که سوسک خانگی وقتی توی خونه میاد سودی که نداره هیچ مضر هم هست ولی مطمئنا توی اکوسیستم و چرخه زندگی طبیعت نقش مفیدی رو ایفا میکنه پس من سعی کردم اولین تغییری که میدم این باشه که کاری کنم که این سوسک خودش وارد خونه ما نشه نه اینکه بیاد و ما مجبور باشیم بکشیمش از اون جایی که سوسک به رطوبت و گرما علاقه داره و به همین دلیل وارد خونه مخصوصا حمام میشه پس ما باید با تغییر ژنش کاری کنیم که این دو گرایشش رو از بین بریم تا دیگه علاقه به این مکان نداشته باشه دیگه اینکه چون رشد و تکامل سوسک ها معمولا با پوست اندازی صورت میگیره و معمولا این زور بوده که ظاهرشون با پوست اندازی بهتر میشه پس ما با تغییر آن کاری کنیم تعداد دفعات پوست اندازی بیشتر بشه تا چهره قابل تحمل تری پیدا کنه و دیگه اینکه این موجود همه چیز خوار هست یعنی گیاه ، گوشت ، چرم ، کاغذ و ... و حتی مدفوع و ممکنه یکی از دلایل بوی بد این حشره به این دلیل باشه... پس ما با تغییر ژن اون سعی میکنیم این علاقه به خوردن همه چیز مخصوصا فاضلاب و ... رو از بین ببریم 23 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۱ ژنیتیسین شماره 6 1-یه کاری میکردم از بالهاشون مث پنگوئن نتونن برای پرواز استفاده کنن و فقط ازش به عنوان یک محفظه که پشت خودشون هست مورد استفاده قرار بگیره دلیل:چون اینجوری هر وقت خواستیم بکشیمشون دیگه نمیتونن به صورت غافلگیرانه بپرن رو آدم که آدم چندشش بشه 2-به دلیل خونسرد بودن بعد از جدا شدن سر خونریزی نمی کنند و همچنین میتواند در هوای سرد با یک وعده غذایی برای مدت یک ماه زنده بماند حالا اگه میشه بیایم خون گرمشون کنیم تا تو زمستون زودتر بمیرن و زیاد عمر نکنن 3-اگه بشه یه کاری کنیم باعث بشه عدم هماهنگی بین چشم ها و شاخک های سوسک با دست و پاهای اون ایجاد شه و همچنین اگه بشه یه کاری کنیم عین کرم شب تاب شبا از خودشون نور بدن تا تو تاریکی وقتی میان تو خونه راحت تر ببینیمشون و دیگه نیازی به روشن کردن لامپ نباشه.و همچنین به دلیل اون عدم هماهنگی که گفتم سرعتشون میاد پایین و خیلی راحت تر میشه کشتشون ژنیتیسین شماره 7 با اينكه سوسكها موجودات چندشي به نظر ميرسن ولي چون براي حفظ بقاي اكوسيستم ها مهم هستند سعي مكنم تغييراتي بدم كه با وجود اين چهره منفور بهره بيشتري ازش بگيريم ولي چون سرعت زيادشون اذيتم ميكنه اول يكم شكل شاخك و پاهاشون رو تغيير ميدادم تا تعادلش كم بشه و سرعت حركتشم بياد پايين. بعد تغييرات گسترده اي تو پوستشون ميدم قابليت كشش پوست رو افزايش ميدادم تا كمتر نياز به پوست اندازي داشته باشن با اين كار آلرژي زاييشون پايين مياد. پوست سوسكها در مقابل تشعشع هسته اي مقاومه.شايد بشه با ضخيم كردنش اين ماده مقاوم رو استخراج كرد. براي اينكه منم يه سهمي در مراقبت از لايه ازن داشته باشم قابليت توليد متان رو حذف ميكنم و سعي ميكنم ماده دفعي رو تغيير بدم. ژنتيك رو جوري تغيير ميدم كه سرشون بزرگتر و مغزشونم بزرگتر بشه.چون مغزشون استفاده دارويي داره. براي اينكه سرش سنگيني نكنه سر رو پهنتر ميكنم تا اتصالش به تنه بيشتر باشه. ژنیتیسین شماره 8 ژنومش رو دستکاری میکنم تا شاخک هاش حدود 2 سانتی متر باشه یا اینکه کلا از بین بره --->>> برای زیبا سازی چهرش بالاشو از بین ببریم--->>> تا دیگه پرواز نکنه و فرار نکنه از دستمون بدنشو ضعیف کنیم--->>>تا با یه ضربه بمیره وزنشو زیاد کنیم --->>> تا نتونه تند راه بره و فرار کنه و نتونه پرواز کنه تغییر رنگش از سیاه و قهوه ای به صورتی و سفید یا سفید با خال خال صورتی--->>> برای اینکه خوشگلتر شه و بتونیم نگاش کنیم ژنیتیسین شماره9 سوسک ها از خودشان گاز متان تولید می کنن حتی بعد از مرگشان اگر من مهندس ژنتیک بودم کاری می کردم که این گاز انتشار پیدا نکنه چون هم باعث گرم شدن زمین میشه! سوسکا وارونه میمیرن و خیلی زشت هستن سعی می کردم که اولا موقع مرگ برنگردند و وقتی مردن رنگشون عوض بشه به واسطه تغییراتی که در بدنش و رنگدانه هاش انجام میشه. چون سوسک بدون آب و غذا تا چند ماه میتونه زنده بمونه من این خاصیت رو ازش میگیرم تا در جاهایی که تمیز هست و غذا وجود نداره پیداش نشه . سوسک ها از تمام بدنشون برای تنفس استفاده می کنن و این باعث میشه که به سر نیاز نداشته باشن من سعی می کردم تا کاری کنم که فقط از سر تنفس کنن که وقتی سرشون قطع میشه نتونن زنده بمونن سوسک ها در بدنشون یه نوع آنتی بیوتیک تولید میکنن که برای درمان عفونت های میکروبی مفید و میتونه به انسان کمک کنه من این ماده رو تولیدشو در بدنش بیشتر می کردم و هم ترشح این ماده رو از بدنش اضافه می کردم که همین که راه میره روی زمین میکروب ها رو هم بکشه 21 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۱ میشه من به خودمم رای بدم چرا تبلیغات نکنیم تبلیغات هزینه نیست سرمایه است 10 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۱ میشه من به خودمم رای بدمچرا تبلیغات نکنیم تبلیغات هزینه نیست سرمایه است به خودتم میتونی رای بدی احیانا تو حقوق بگیره آتروس نیستی؟!!! 9 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۱ به خودتم میتونی رای بدی احیانا تو حقوق بگیره آتروس نیستی؟!!! پس به خودمان هم رای میدهیم:gnugghender: نه نیستممم چه طور مگه میخوای باهش به توافق برسممم 8 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۱ مرسی از دوستان ... بسی جالب بود ... رای دادم ... ژنتيك رو جوري تغيير ميدم كه سرشون بزرگتر و مغزشونم بزرگتر بشه.چون مغزشون استفاده دارويي داره. براي اينكه سرش سنگيني نكنه سر رو پهنتر ميكنم تا اتصالش به تنه بيشتر باشه. چه خنده دار میشه ... 9 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۱ پس به خودمان هم رای میدهیم:gnugghender:نه نیستممم چه طور مگه میخوای باهش به توافق برسممم بهش فکر کن مرسی از دوستان ... بسی جالب بود ... رای دادم ... چه خنده دار میشه ... خنده نداره که بابا همش علمی بحث شده هاااا 7 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۱ واسه من سانسور شده!!!! کجا باید برم شکایت؟؟؟ من این مسابقه رو تحریم میکنم و شرکت در اون رو مبارزه با آزادی بیان و قلم و فکر و اندیشه خلاق میدونم 6 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۱ واسه من سانسور شده!!!! کجا باید برم شکایت؟؟؟من این مسابقه رو تحریم میکنم و شرکت در اون رو مبارزه با آزادی بیان و قلم و فکر و اندیشه خلاق میدونم باید سانسور میشد تا تو انجمن سوژه نشی بهت بخندن 5 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۱ باید سانسور میشد تا تو انجمن سوژه نشی بهت بخندن یعنی چی سوژه نشی!!!! 5 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۱ یعنی چی سوژه نشی!!!! یعنی دلیلات علمی نبود:icon_pf (34): بعد از نظرسنجی که نویسنده نوشته هارو معرفی میکنم سوژه میشدی:icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۱ من کلا نسلشو منقرض میکردم رای دادیم با نظرات همه موافقم اما هیچکس ننوشته بود نسلش منقرض شه بهتر تره موجودات کفیث زشت 4 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۱ یعنی دلیلات علمی نبود:icon_pf (34): بعد از نظرسنجی که نویسنده نوشته هارو معرفی میکنم سوژه میشدی:icon_pf (34): :banel_smiley_4: حداقل خط اولو میزاشتی تا یکی مث آذر سوال واسش پیش نیاد 5 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۱ واسه من سانسور شده!!!! کجا باید برم شکایت؟؟؟من این مسابقه رو تحریم میکنم و شرکت در اون رو مبارزه با آزادی بیان و قلم و فکر و اندیشه خلاق میدونم منم ازت حمایت میکنم ...:femenist: حالا چی نوشته بودی؟ باید سانسور میشد تا تو انجمن سوژه نشی بهت بخندن نوشته ی اصلی شرکت باید گردد ... ما نمیخندیم ... 6 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۱ منم ازت حمایت میکنم ...:femenist: حالا چی نوشته بودی؟ نوشته ی اصلی شرکت باید گردد ... ما نمیخندیم ... بیخود دلتو صابون نزن!!!!:persiana__hahaha: چیز خاصی نبود! شاروکه دیگه جدیه تو کارش! 6 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۱ من کلا نسلشو منقرض میکردم رای دادیم با نظرات همه موافقم اما هیچکس ننوشته بود نسلش منقرض شه بهتر تره موجودات کفیث زشت همه اولش نوشته بودن نسلشو منقرض میکردن ولی چون من یکی از حامیان سوسک ها هستم واسه همه رو سانسور کردم :banel_smiley_4:حداقل خط اولو میزاشتی تا یکی مث آذر سوال واسش پیش نیاد خط اول که درد دلت با خودت بود از آرزوهات حرف زده بودی منم ازت حمایت میکنم ...:femenist: حالا چی نوشته بودی؟ نوشته ی اصلی شرکت باید گردد ... ما نمیخندیم ... خانومم تشویش ایجاد نکن من میدونم که میخندیدی پس به حانی لطف کردم که نوشته شو سانسور کردم پلیز به منم رای بدید بوی تبلیغ میاد تبلیغ نکنیـــــــــــــــــــــــــن:vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۱ رای بدادیم مرسی عشقم که اومدی و رای دادی:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده