cprogram 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۱ سلام دوستان یه مساله ای چند وقته که ذهن من رو مشغول کرده است. من واقعا نمی دانم چه علتی وجود داره که آقایون ازدواج کنند؟ قبل ازدواج که خودشون خرج خودشون رو میدن و از این بابت نیاز یه کسی ندارند. تنها چیزی که یه کم توش می لنگند، آشپزی و کارای خونه است که این رو هم خیلی از آقایون از پسش بر میان. حالا شاید نتونن آشپز ماهری بشن ولی میتونن شکمشون رو با غذاهای مناسبی پر کنن. حالا وقتی ازدواج کنن باید خرج دونفر رو بدن و تازه تو کارای خونه هم کمک کنن. حالا خانم ها دلیل دارن. خلاصه نیاز به کسی دارن که بهش تکیه کنن و خرجشون رو بده. این دلیل خیلی بزرگی برای ازدواجه. خداییش منم اگه دلیلی به این شکل داشتم زود ازدواج میکردم ولی هر جوری دارم حساب میکنم این نوع ازدواج ها فقط به نفع خانم و به ضرر آقاست. جامعه و دین و عرف ما هم تامین مخارج خانه وظیفه مرد میدونه ولی حتی پخت و پز و شیر دادن به بچه رو هم وظیفه زن نمیدونه. آخه این انصافه؟ میدونم یه عده میگن تنهایی و نیاز های غریزی. ولی این دلایل دو طرفه است و خانم ها هم همین نیاز ها رو دارن. من دنبال جوابی هستم که بهم بگه آقایون به این دلیل ازدواج میکنن. هر چی من دیدم یا میخواسته بچه دار بشه یا تو پخت و پز مشکل داشته یا عاشق شده و ازدواج کرده. وقتی این دلایل رو بذارین کنار دیگه چی میمونه؟ 2 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۱ اگر بخواید اینجوری فکر کنید دختران امروزی هم که اکثرا شاغل هستند و خرجشون رو در میارند نیازی به ازدواج ندارند... ازدواج برای خانومها جز مسئولیت چیزی نداره ... بچه هم کل سیسستم هورمونی و هیکلی و پوستی خانومهارو به هم میریزه .... آقایان فقط هزینشون میره بالا .... به گگمان من شما میباید دیدتون رو وسیعتر کنید ... بله اگر ازدواج صرفا از روی هوس باشه یا به قول شما پخت و پز امریست چرند... اما زمانیکه دو نفر همراه هم باشند ... یاور هم باشند ... به هم آرامش بدند... در غم و شادی با هم باشند... و همدیگر رو تکمیل کنند این امر نه تنها لازم که مقدس هست ... کمی به مسائل عمقی تر نگاه کنید دوست عزیز ... 7 لینک به دیدگاه
cprogram 17 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۱ من قبول دارم که در زندگی مشترک هیچ چیز به اندازه احساسات دو طرف اهمیت نداره و برای خود من هم همین مسایل مطرحه. من الان خودم خرج خودم رو تامین میکنم و توی پخت و پز هم دستی دارم. مسلما دلایلی مثل پخت و پز و تنهایی و بچه و چیزایی از این دست باعث ترغیب من نمیشه. من خودم دوس دارم که با کسی ازدواج کنم که تنها و تنها شخصیت و انسان بودنش برام مهم باشه نه به خاطر فرار از تنهایی و ... ولی توی عرف جامعه مرد باید تامین مخارج منزل رو بکنه و و حتی اگه خانم خواست برای کارهایی که در خانه انجام میده و حتی برای شیر دادن بچه هم بهش هزینه بده. من میخوام بدونم که همین سیستم برای زن چه وظیفه ای قایل هست؟ توی این سیستم فرض بر اینه که زن کاری نمیکنه و کارا به عهده مرده. خب این حالت برای زن مزیت زیادی به همراه داره. میخوام بدونم چه مزیتی برای مرد داره؟ حالا به قول شما زن ها هم الان دارن کار میکنن. ولی باز مگه میشه بهشون گفت که خانم حقوقت رو بذار وسط دوتایی استفاده کنیم؟ در حالی که مرد باید حقوقش رو بذاره وسط. حالا اگه بیای بگی خانم جان چون حقوقت رو برای خودت میذاری پس اصلا کار نکن، همه بهت میگن که انسان باش و به حقوق زنت اجترام بذار آخه این انصافه؟ 2 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۱ با این اوصاف زن هم نباید بچه بیاره ... آخه انصافه که کل سیسیتمش بیاد پایین ؟ ... پس نباید کار خونه بکنه کاری که به چشم نمیاد ... آخه این انصافه ؟ .... دوست من اینا مسایل مهمی هست اما نه اونقدر ... هر کس توی زندگی وظایفی داره ...به نظر شما انیکه مرد خرج بده انصاف نیست ... پس کارای زن انصافه ؟ ... مسایل که گفتم در پست قبلی اتفاقا اصلا احساسی نیست ... منطق بشر هست .. که هر کاری میکنه برای آرامش .... الان به نظر من دختر هم پس انصاف نباید باشه هم برم سر کار هم کار خونه انجام بدم هم بچه دنیا بیارم بعد شوهرم فقط یه درآمد داشته باشه همین و همین ... این چی انصافه ؟ اینجوری فکر کنی هیچ کدوم انصاف نیست .... 3 لینک به دیدگاه
cprogram 17 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۱ زن اگر فقط در خانه هم کار کنه، باز رو سر مرد جا داره. شکی نیست که اگه زن کار منزل رو وظیفه خودش بدونه در موضع برابر با مرد قرار میگیره. حال چه برسد به اینکه بیرون هم کار کند. حرف من اینه. شرع داره کار کردن و تامین مخارج رو وظیفه مرد قرار میده، میخوام بدونم در نقطه مقابلش چی رو وظیفه زن قرار میده؟ نمیتونیم بگیم خانه داری یا بچه داری یاکار بیرون خانه. چون هیچ یک رو وظیفه زن نمیدونه علت اینکه اینو میپرسم اینه که عرف ما هم به این تفکر خیلی نزدیکه. مثلا نمیشه به خانم گفت که حقوقت هم ماله هر دونفره. چون اینطوری براش جا افتاده که خرج خانه با مرد هست نه زن. من خودم دوس دارم زن و مرد در سطح برابری باشند. نه زن به خدمات مرد نیاز داشته باشه نه مرد به خدمات زن. این وسط تنها چیزی که این رو کنار هم نگه میداره، نیاز های روحی و عاطفی است نه نیاز هایی مانند نیاز به سر پناه یا نیاز به آقا بالاسر یا نیاز به خانه داری ... چرا که هر کدام از این دلایل توهین به خودمان است. 1 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۱ نیاز روحی عاطفی جای خود .... یک سری وظایفم باید انجام بشه .... فعلا که در جامعه ما با این سطوح در آمدی این حرف مرد خرجی بده و اینا شده قصه .... فعلا که خانوما هم تو خرجی دخیل هستند ... نیاز روحی عاطفی درسته اما شکم گشنه عاطفه و حس نمیشناسه 1 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۱ یعنی من توی این انجمن گاهی (به خصوص این اواخر) یه چیزایی می بینم و می شنونم که اصلا نمی دونم چی باید بگم :icon_pf (34): جناب استارتر اگر این دیدگاه شما به ازدواجه من عاجزانه از شما در خواست می کنم که حتی به ازدواج فکر هم نکن که امثال این طرز تفکراته که حال و روز این جامعه این شکلیه شما کلا ازدواج رو با مادیات می سنجی ، البته در حقیقت با پول که به نظر من همون پول هم برای این افکار بهترین همسر و فرزند و نتیجه خواهد بود دقیقا گفته شما در مورد همسر مثل این می مونه که بگی بچه به چه دردی می خوره ؟ همش برای پدر و مادر ضرره ؟ فقط به دنیا میاد که پول و جون آدم رو تموم کنه هیچ حاصلی هم برات نداره !!!!!! دقیقا درسته چون بچه بانک نیست که خواسته افرادی با طرز تفکر شما رو براورده کنه ؛ در مورد همسر هم دقیقا همینه زندگیهای الان این قدر شده آبکی و خاله زنکی و بی هدف که کلا مفهموم همه چیز از بین رفته یه زن و مرد وقتی با هم به تفاهم می رسن و یه زندگی رو شروع می کنن در اصل پایه گذاری یه بنا رو می کنن هر دو حامی هم هستن و مکمل همدیگه ! هیچ کدوم نمی تونه نسبت به دیگری ارجحیت داشته باشه مرد نیاز مالی رو تامین می کنه و زن نیاز عاطفی رو ! و اما در مورد این که نگهداری از فرزند جز وظایف مادر نیست ، من با دین اسلام و ... کاری ندارم چون با اصلشون مشکل دارم ؛ اما مادر وقتی به بچه شیر می ده یعنی داره از شیرازه وجودش براش مایه می ذاره پدر هم این کار رو می کنه ؟ شما نه ماه تمام یه کیسه 10 کیلویی رو به صورت متمرکز ببند روی شکمت ... با همون بشین . پاشو . بخواب . راه برو . حموم برو. و حتی گاها سر کار باش ...... اون زمان تازه می تونی در مورد مادر بودن و وظایفش صحبت کنین !!!!!!! هر چند به نظر من گفته ای که نقل کردین بیشتر می خواسته به ارزش و جایگاه والای مادر اشاره کنه تا مسئله ای که شما بهش فکر می کنین تا حالا کجا دیدین مادری عشق مادریش رو با پول قیاس کنه ؟! (مگر این که واقعا مادر نباشه !) به نظر من اولین زنی که هر پسری داره مادرشه و در مورد دخترا هم برعکس به همین خاطر دختر یا پسر به هر حال فرقی نمی کنه ، هر دو از ساپورت عاطفی می شن اما از یه سنی که می گذرن از اونجایی که نیاز هاشون هم گسترده تر می شه و پدر مادر نمی تونه این نیاز رو برطرف کنه اون به دنبال یه منبع آرامش دائمی می میره که تمام خواسته هاش رو بتونه با اون طرف حامعه عمل بپوشونه (البته به شرطی که خود اون آدم هم این قدر بزرگ شده باشه که بدونه اصلا نیازی های واقعی یه آدم و هدف از ازدواج چی می تونه باشه ) به هر حال هر کس هر قدر هم دنبال دوست دختر . دوست پسر بازی باشه و نیازهاش رو از هر لحاظ از این جهت تامین کنه در نهایت به جایی می رسه که خواهان یه حامی و همراه واقعی و دائمی باشه ........ :icon_razz: 4 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۱ به نظرم دو نفر با هم ازدواج میکنن تا با هم کامل شن و با هم به آرامش برسن. البته علت بعضی از ازدواجها بچه دار شدن،نظم دادن به زندگیشون،نیاز جنسی،تنوع دادن به روند کاملا یکنواخت زندگی و... هم هست!!!!!!!!!!!!!!! ولی کدوم درسته؟ به نظرتون کدومشون سرانجام خوبی داره؟ 3 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۱ به نظرم دو نفر با هم ازدواج میکنن تا با هم کامل شن و با هم به آرامش برسن.البته علت بعضی از ازدواجها بچه دار شدن،نظم دادن به زندگیشون،نیاز جنسی،تنوع دادن به روند کاملا یکنواخت زندگی و... هم هست!!!!!!!!!!!!!!! ولی کدوم درسته؟ به نظرتون کدومشون سرانجام خوبی داره؟ به نظر من دومی ، علت نیست بلکه نیازه ؛ کسی هم که نیازمنده تا زمانی به اون راه ادامه می ده که نیازش برطرف بشه بعد از اون خیلی مشکلات پیش میاد که در واقعا غیر قابل جبرانه ! 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۱ کلی می گم: یه سری آدما زندگی مشترک رو نمی فهمن...فکر می کنن فقط تو یه خونه بودن و... یعنی زندگی مشترک. همه چیز زو جدا می نه...هی "من" می گه نه "ما".... خونه ی من...ماشینه من....کارِ من و.... ببخشید زن مگه کارگره باید بشوره بسابه بپزه بزاره جلوی شوهرش و لام تا کام هم حرف نزنه! چون فقط مادیاتش داره تامین می شه؟( حالا اونم یا تامین می شه یا نمی شه) آیا به نیاز های عاطفی اون زن توجهی شده؟ اینا رو با پول می شه خرید؟ طرف تو روی زنش وایمیسته می گه: هی فلانی...هر روز باید از من تشکرر کنی که این سقف بالا سرته...حالا یه جوری هم می گه انگار دختره تا قبل ازدواجش تو چادرهای کمیته امداد زندگی می کرده! توی زندگی مشترک باید با کسی باشی که هم حالت باشه...بعدشم همراه 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۱ به نظرم دو نفر با هم ازدواج میکنن تا با هم کامل شن و با هم به آرامش برسن.البته علت بعضی از ازدواجها بچه دار شدن،نظم دادن به زندگیشون،نیاز جنسی،تنوع دادن به روند کاملا یکنواخت زندگی و... هم هست!!!!!!!!!!!!!!! ولی کدوم درسته؟ به نظرتون کدومشون سرانجام خوبی داره؟ اولی خیلی مهمه...خیلییییییییییی..... دو نفر تو زندگی مشترک فقط آرامش و آسایش و همفکری نیاز دارن.... این هم فکری هم باید بین این دونفر باشه ...نه یه کنگره ی جهانی تشکیل بدن...! ظرف می بینی یه موضوعی رو باید با زنش مطرح کنه ...می بینی رفته به مادر پدرشو...عمه و دایی و خاله و مادر بزرگ گفته...نتیجه گیری رو هم کرده...بعد میاد به زنه می گه: آره فلان موضوع هم بود...گفتم در جریان باشی 3 لینک به دیدگاه
MHM1365 390 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۱ اولی خیلی مهمه...خیلییییییییییی.....دو نفر تو زندگی مشترک فقط آرامش و آسایش و همفکری نیاز دارن.... این هم فکری هم باید بین این دونفر باشه ...نه یه کنگره ی جهانی تشکیل بدن...! ظرف می بینی یه موضوعی رو باید با زنش مطرح کنه ...می بینی رفته به مادر پدرشو...عمه و دایی و خاله و مادر بزرگ گفته...نتیجه گیری رو هم کرده...بعد میاد به زنه می گه: آره فلان موضوع هم بود...گفتم در جریان باشی :w58: خیلی شما توپت پره هاااااااااااا اینجوری هام نیس والااااااا ما که هرکیو دیدیم بسیار احترام خانومشو داره (البته دو طرفس) ولی خب از طرف اقا بیشتر البته حرف های شما رم رد نمی کنم 1 لینک به دیدگاه
MHM1365 390 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۱ :w58:خیلی شما توپت پره هاااااااااااا اینجوری هام نیس والااااااا ما که هرکیو دیدیم بسیار احترام خانومشو داره (البته دو طرفس) ولی خب از طرف اقا بیشتر البته حرف های شما رم رد نمی کنم در ضمن یک طرفه هم قضاوت نکنین همیشه هم مشکل از طرف ماها نیستاااااااااا بد نیس گاهی شماهام به رفتار خودتون یه نگاهی بندازین 1 لینک به دیدگاه
kavirsky25 3694 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۱ زندگی و ازدواج با توجه به نیاز دوطرف صورت میگیره موضوع نیازهای جنسی نیست موضوع نیاز عاطفیه نیازی که هیچکس جز همسر ادم نمیتونه برطرفش کنه هم مرد هم زن نیاز به حمایت و پشتیبانی دارن نیاز دارن یکی باشه که بهشون ارامش بده مردا همشه تکیه گاه زن ها نیستند زن ها هم تکیه گاه مردها هستند اینا باعث ازدواج و تشکیل خانواده میشه وگرنه نیاز غریزی و هردو طرف میتونند بدون ازدواج برطرف کنند هردوطرف کار میکنند درس خوندن تقریبا توی اینجور مسائل مثل هم هستند پس نیازی فراتر از اینهاست که ادمو وادار به ازدواج میکنه لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۱ در ضمن یک طرفه هم قضاوت نکنین همیشه هم مشکل از طرف ماها نیستاااااااااا بد نیس گاهی شماهام به رفتار خودتون یه نگاهی بندازین معمولا مشکلات دو طرفست. در مواقعی هم مشکل یه طرفست چه خانم چه آقا فرقی نداره که. البته این وسط معمولا به آقایون ظلم میشه و بیشتر گفته میشه که مشکل از طرف اوناست.در حالی که هر دو طرف میتونن مشکل داشته باشن. هر طوری هم که باشه با درایت دو طرف حل میشه. 1 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۱ زندگی و ازدواج با توجه به نیاز دوطرف صورت میگیره موضوع نیازهای جنسی نیست موضوع نیاز عاطفیه نیازی که هیچکس جز همسر ادم نمیتونه برطرفش کنههم مرد هم زن نیاز به حمایت و پشتیبانی دارن نیاز دارن یکی باشه که بهشون ارامش بده مردا همشه تکیه گاه زن ها نیستند زن ها هم تکیه گاه مردها هستند اینا باعث ازدواج و تشکیل خانواده میشه وگرنه نیاز غریزی و هردو طرف میتونند بدون ازدواج برطرف کنند هردوطرف کار میکنند درس خوندن تقریبا توی اینجور مسائل مثل هم هستند پس نیازی فراتر از اینهاست که ادمو وادار به ازدواج میکنه دقیقا همین طوره. اگه دلایل چیزهایی باشن که بشه یه طرفه هم حلشون کرد وقتی حل بشن حس میشه دیگه به طرف مقابل نیازی نیست. باید دلایلی باعث به وجود اومدن یه خانواده بشن که محکم باشن انقدر که تا آخر عمر هم از بین نرن.درست مثل رسیدن به آرامش کنار همسر. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده