alireza2013 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۱ با سلام من چند بار اباکوس را نصب کردم ولی در آخر پیغام زیر را نشان می دهد چند بار هم ویندوز عوض کردم اما نشد. لطفا کمکم کنید ABQcaG.exe has stoped working 3 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۱ LMtools رو چک میکنی دیگه - میزنه read compelet و بازم مشکل داری ؟ آباکوس چند رو داری نصب میکنی ؟ چرا یکی از این نرم افزارهای شرکتی موجود تو بازار رو نمیگیری ؟ راهنمای نصب هم داره 2 لینک به دیدگاه
alireza2013 16 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۱ ابااکوس 6.10 و 6.11 را امتحان کردم نشد تمام مراحل نصب هم از روی راهنما انجام می دم اما در اخر پیغام میده چکار کنم؟ 2 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۱ ابااکوس 6.10 و 6.11 را امتحان کردم نشد تمام مراحل نصب هم از روی راهنما انجام می دم اما در اخر پیغام میده چکار کنم؟ اگه سوال دیگه ای داشتی تو همین تاپیکها بپرسی - بتونم پاسخ میدم پ خ دادی - پ خ دادم بهت لینک به دیدگاه
payamtayebi 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۴ منم همچین خطایی دارم هرکارم میکنم بالا نمیاد نرم افزار لایسنسم کاملا نصبه...ورژن های 11.و 12و 14 هم نصب کردم همگی همین خطارو میدن لطفا راهنمایی کنید دوستان اگر واردین لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده