سارا بهمنی 1126 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۳ هدی...آخر خنده میشه هه دیگه نه؟؟ نه باید با ا میگفتین 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۳ نه باید با ا میگفتین دوباره بخون از اول سارا 1 لینک به دیدگاه
Farzaaneh 3058 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۳ شما بیشتر دوست داری بهت بگن پروانه ... پرستو ... غزال و ...یا ببعی؟ کسی اجازه همچین کاری رو نداره باعث افتخارمه که مدافع حیوانات هستم..شما هم اگر یکم فکر کنید میفهمید که گوسفند بودن گاهی خیلی بالاتر از انسان بودن هست ! دوست عزیز من به اسامی افراد اهانت نکردم بهتره شما هم این کار رو نکنید این موضوع جنبه شوخی داشت و اگر جنبه اش وجود نداره من عذرخواهی میکنم .. لینک به دیدگاه
مرغ باغ ملکوت 1609 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۳ کسی اجازه همچین کاری رو نداره باعث افتخارمه که مدافع حیوانات هستم..شما هم اگر یکم فکر کنید میفهمید که گوسفند بودن گاهی خیلی بالاتر از انسان بودن هست ! دوست عزیز من به اسامی افراد اهانت نکردم بهتره شما هم این کار رو نکنید این موضوع جنبه شوخی داشت و اگر جنبه اش وجود نداره من عذرخواهی میکنم .. دفاع از حقوق حیوانات؟ فقط به خاطر اینکه میگید گوسفند هم میتونه اسم آدم باشه چون مثلا پروانه هست من اصلا یادم نمیاد به اسامی افراد و انسان ها توهین کرده باشم تو کل این تاپیک چیزی که این تاپیک ها رو بامزه میکنه همین شوخی ها و به اصطلاح اسپم هاست ولی نه اینکه بحث تو بحث بشه و آخرش موضوع اصلی تاپیک از یادمون بره ما بعد از اون پست شما بازم اسم گفتیم به روال عادیش ولی این بحث هی کش پیدا کرد فک کنم به نفع دنیا و آخرتمون هست اگه بحث رو ادامه ندیم حالا اسم بعدی رو بگید لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده