رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

دانلود گزارش کاراموزی صنایع غذایی

گزارش کاراموزی انجام شده درصنایع غذایی رضوی را در 64 صفحه از طریق لینک زیر میتوانید دانلود نمایید:

 

فهرست مطالب را درزیر مشاهده میفرمایید:

 

معرفی و تاريخچه شرکت.....................5

مقدمه............................6

تعریف شیر.........................6

آزمایشات شیمیایی و میکروبی ...........................10

روش نمونه برداری از شیر های خام ورودی به کارخانه....................11

شرح آزمایشات شیمیایی.........................12

تعیین اسیدیته.......................12

تست الکل.......................12

تعیین درصد چربی شیر و ماست تازه با روش ژربر..............13

تعیین درصد چربی کره.........................14

تعیین درصد چربی پنیر.............................14

تست فسفاتاز قليايي.......................14

تست آنتي بيوتيك..........................15

تست جوش..........................16

انداز گيري ميزان نمك..................16

آزمون های آب (لاک شیت) .................17

تعیین سختی کل...............................17

تعیین سختی کلسیم و منیزیم......................18

قلیائیت فنل و متیل..........................18

pH و دما..................................18

SI (ضریب اشباعیت) .......................................18

شرح آزمایشات ميكروبي.......................19

كلي فرم (Coliform) ...........19

انتروباكترياسه............................20

اشرشيا كلي...............................20

كپك و مخمر............................20

توتال كانت.......................21

آزمون استاف..........................21

فرایند تحویل شیر.......................22

سیستم CIP (Cleaning In Page ) ..........23

دستگاه پاستوریزه و ارسال خط پنیر..................24

خط ماست............................26

ماست چكيده....................27

طريقه بسته بندي ماست چکیده.................28

ماست معمولي.........................29

تهيه كالچر........................29

خط بستني.......................33

حوضچه شکلات....................34

تانک پاستوریزه خامه.....................37

خامه ساده.......................37

خامه قنادی..........................38

پنیر خامه ای........................38

کره........................................39

شیر پاستوریزه.....................41

شیر استریل..................42

بسته بندی شیر استریل....................42

شیر کاکائو.........................44

دوغ.................................46

پنیر صبحانه..................47

پنیر اولیه پنیر پیتزا........................49

تولید پنیر پیتزا.............................49

پنیر خامه ای..........................50

پنیر UF.........51

واحد فنی................51

تاسیسات..........................53

آب مصرفی کارخانه...................55

تصفیه خانه............................55

 

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

پسورد : http://www.noandishaan.com

لینک به دیدگاه
  • 4 هفته بعد...
  • 4 ماه بعد...
  • 1 ماه بعد...
  • 5 هفته بعد...
  • 10 ماه بعد...
دانلود گزارش کاراموزی صنایع غذایی

گزارش کاراموزی انجام شده درصنایع غذایی رضوی را در 64 صفحه از طریق لینک زیر میتوانید دانلود نمایید:

 

فهرست مطالب را درزیر مشاهده میفرمایید:

 

معرفی و تاريخچه شرکت.....................5

مقدمه............................6

تعریف شیر.........................6

آزمایشات شیمیایی و میکروبی ...........................10

روش نمونه برداری از شیر های خام ورودی به کارخانه....................11

شرح آزمایشات شیمیایی.........................12

تعیین اسیدیته.......................12

تست الکل.......................12

تعیین درصد چربی شیر و ماست تازه با روش ژربر..............13

تعیین درصد چربی کره.........................14

تعیین درصد چربی پنیر.............................14

تست فسفاتاز قليايي.......................14

تست آنتي بيوتيك..........................15

تست جوش..........................16

انداز گيري ميزان نمك..................16

آزمون های آب (لاک شیت) .................17

تعیین سختی کل...............................17

تعیین سختی کلسیم و منیزیم......................18

قلیائیت فنل و متیل..........................18

pH و دما..................................18

SI (ضریب اشباعیت) .......................................18

شرح آزمایشات ميكروبي.......................19

كلي فرم (Coliform) ...........19

انتروباكترياسه............................20

اشرشيا كلي...............................20

كپك و مخمر............................20

توتال كانت.......................21

آزمون استاف..........................21

فرایند تحویل شیر.......................22

سیستم CIP (Cleaning In Page ) ..........23

دستگاه پاستوریزه و ارسال خط پنیر..................24

خط ماست............................26

ماست چكيده....................27

طريقه بسته بندي ماست چکیده.................28

ماست معمولي.........................29

تهيه كالچر........................29

خط بستني.......................33

حوضچه شکلات....................34

تانک پاستوریزه خامه.....................37

خامه ساده.......................37

خامه قنادی..........................38

پنیر خامه ای........................38

کره........................................39

شیر پاستوریزه.....................41

شیر استریل..................42

بسته بندی شیر استریل....................42

شیر کاکائو.........................44

دوغ.................................46

پنیر صبحانه..................47

پنیر اولیه پنیر پیتزا........................49

تولید پنیر پیتزا.............................49

پنیر خامه ای..........................50

پنیر UF.........51

واحد فنی................51

تاسیسات..........................53

آب مصرفی کارخانه...................55

تصفیه خانه............................55

 

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

پسورد : www.noandishaan.com

خیلی خیلی عالی بود دست شما درد نکنه خیلی عالی و جامع بود:icon_gol::ws3::w16::dancegirl2::flowerysmile::happy::4uboxsmiley::rose::w330::heartshape2::wubpink:

لینک به دیدگاه
  • 5 ماه بعد...
  • 1 سال بعد...

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...