رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

ارسال شده در

دانلود گزارش کاراموزی صنایع غذایی

گزارش کاراموزی انجام شده درصنایع غذایی رضوی را در 64 صفحه از طریق لینک زیر میتوانید دانلود نمایید:

 

فهرست مطالب را درزیر مشاهده میفرمایید:

 

معرفی و تاريخچه شرکت.....................5

مقدمه............................6

تعریف شیر.........................6

آزمایشات شیمیایی و میکروبی ...........................10

روش نمونه برداری از شیر های خام ورودی به کارخانه....................11

شرح آزمایشات شیمیایی.........................12

تعیین اسیدیته.......................12

تست الکل.......................12

تعیین درصد چربی شیر و ماست تازه با روش ژربر..............13

تعیین درصد چربی کره.........................14

تعیین درصد چربی پنیر.............................14

تست فسفاتاز قليايي.......................14

تست آنتي بيوتيك..........................15

تست جوش..........................16

انداز گيري ميزان نمك..................16

آزمون های آب (لاک شیت) .................17

تعیین سختی کل...............................17

تعیین سختی کلسیم و منیزیم......................18

قلیائیت فنل و متیل..........................18

pH و دما..................................18

SI (ضریب اشباعیت) .......................................18

شرح آزمایشات ميكروبي.......................19

كلي فرم (Coliform) ...........19

انتروباكترياسه............................20

اشرشيا كلي...............................20

كپك و مخمر............................20

توتال كانت.......................21

آزمون استاف..........................21

فرایند تحویل شیر.......................22

سیستم CIP (Cleaning In Page ) ..........23

دستگاه پاستوریزه و ارسال خط پنیر..................24

خط ماست............................26

ماست چكيده....................27

طريقه بسته بندي ماست چکیده.................28

ماست معمولي.........................29

تهيه كالچر........................29

خط بستني.......................33

حوضچه شکلات....................34

تانک پاستوریزه خامه.....................37

خامه ساده.......................37

خامه قنادی..........................38

پنیر خامه ای........................38

کره........................................39

شیر پاستوریزه.....................41

شیر استریل..................42

بسته بندی شیر استریل....................42

شیر کاکائو.........................44

دوغ.................................46

پنیر صبحانه..................47

پنیر اولیه پنیر پیتزا........................49

تولید پنیر پیتزا.............................49

پنیر خامه ای..........................50

پنیر UF.........51

واحد فنی................51

تاسیسات..........................53

آب مصرفی کارخانه...................55

تصفیه خانه............................55

 

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

پسورد : http://www.noandishaan.com

  • Like 6
  • 4 هفته بعد...
ارسال شده در

merc

نجاتم دادی:a030::a030::gnugghender::gnugghender::ws3::ws3::ws3:

  • 4 ماه بعد...
ارسال شده در

salam.age mishe dar rabete ba noshabe zamzam ham bezarid manoon mishammmmmmmmm

  • Like 1
  • 1 ماه بعد...
ارسال شده در

:hapydancsmil:

  • 5 هفته بعد...
ارسال شده در

پسوردو نمتونم پیدا کنم خواهشا واضح بنویسین

ارسال شده در
پسوردو نمتونم پیدا کنم خواهشا واضح بنویسین

 

پسورد که واضحه:ws52:

 

www.noandishaan.com

  • 10 ماه بعد...
ارسال شده در
دانلود گزارش کاراموزی صنایع غذایی

گزارش کاراموزی انجام شده درصنایع غذایی رضوی را در 64 صفحه از طریق لینک زیر میتوانید دانلود نمایید:

 

فهرست مطالب را درزیر مشاهده میفرمایید:

 

معرفی و تاريخچه شرکت.....................5

مقدمه............................6

تعریف شیر.........................6

آزمایشات شیمیایی و میکروبی ...........................10

روش نمونه برداری از شیر های خام ورودی به کارخانه....................11

شرح آزمایشات شیمیایی.........................12

تعیین اسیدیته.......................12

تست الکل.......................12

تعیین درصد چربی شیر و ماست تازه با روش ژربر..............13

تعیین درصد چربی کره.........................14

تعیین درصد چربی پنیر.............................14

تست فسفاتاز قليايي.......................14

تست آنتي بيوتيك..........................15

تست جوش..........................16

انداز گيري ميزان نمك..................16

آزمون های آب (لاک شیت) .................17

تعیین سختی کل...............................17

تعیین سختی کلسیم و منیزیم......................18

قلیائیت فنل و متیل..........................18

pH و دما..................................18

SI (ضریب اشباعیت) .......................................18

شرح آزمایشات ميكروبي.......................19

كلي فرم (Coliform) ...........19

انتروباكترياسه............................20

اشرشيا كلي...............................20

كپك و مخمر............................20

توتال كانت.......................21

آزمون استاف..........................21

فرایند تحویل شیر.......................22

سیستم CIP (Cleaning In Page ) ..........23

دستگاه پاستوریزه و ارسال خط پنیر..................24

خط ماست............................26

ماست چكيده....................27

طريقه بسته بندي ماست چکیده.................28

ماست معمولي.........................29

تهيه كالچر........................29

خط بستني.......................33

حوضچه شکلات....................34

تانک پاستوریزه خامه.....................37

خامه ساده.......................37

خامه قنادی..........................38

پنیر خامه ای........................38

کره........................................39

شیر پاستوریزه.....................41

شیر استریل..................42

بسته بندی شیر استریل....................42

شیر کاکائو.........................44

دوغ.................................46

پنیر صبحانه..................47

پنیر اولیه پنیر پیتزا........................49

تولید پنیر پیتزا.............................49

پنیر خامه ای..........................50

پنیر UF.........51

واحد فنی................51

تاسیسات..........................53

آب مصرفی کارخانه...................55

تصفیه خانه............................55

 

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

پسورد : www.noandishaan.com

خیلی خیلی عالی بود دست شما درد نکنه خیلی عالی و جامع بود:icon_gol::ws3::w16::dancegirl2::flowerysmile::happy::4uboxsmiley::rose::w330::heartshape2::wubpink:

  • Like 1
  • 5 ماه بعد...
ارسال شده در

ممنونم واقعا خیلی خوب بود

  • Like 1
  • 1 سال بعد...
ارسال شده در

گزارش کار کاراموزی پگاه استان اذربایجان شرقی

  • Like 1
ارسال شده در
گزارش کار کاراموزی پگاه استان اذربایجان شرقی

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

×
×
  • اضافه کردن...