spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ دانلود گزارش کاراموزی صنایع غذایی گزارش کاراموزی انجام شده درصنایع غذایی رضوی را در 64 صفحه از طریق لینک زیر میتوانید دانلود نمایید: فهرست مطالب را درزیر مشاهده میفرمایید: معرفی و تاريخچه شرکت.....................5 مقدمه............................6 تعریف شیر.........................6 آزمایشات شیمیایی و میکروبی ...........................10 روش نمونه برداری از شیر های خام ورودی به کارخانه....................11 شرح آزمایشات شیمیایی.........................12 تعیین اسیدیته.......................12 تست الکل.......................12 تعیین درصد چربی شیر و ماست تازه با روش ژربر..............13 تعیین درصد چربی کره.........................14 تعیین درصد چربی پنیر.............................14 تست فسفاتاز قليايي.......................14 تست آنتي بيوتيك..........................15 تست جوش..........................16 انداز گيري ميزان نمك..................16 آزمون های آب (لاک شیت) .................17 تعیین سختی کل...............................17 تعیین سختی کلسیم و منیزیم......................18 قلیائیت فنل و متیل..........................18 pH و دما..................................18 SI (ضریب اشباعیت) .......................................18 شرح آزمایشات ميكروبي.......................19 كلي فرم (Coliform) ...........19 انتروباكترياسه............................20 اشرشيا كلي...............................20 كپك و مخمر............................20 توتال كانت.......................21 آزمون استاف..........................21 فرایند تحویل شیر.......................22 سیستم CIP (Cleaning In Page ) ..........23 دستگاه پاستوریزه و ارسال خط پنیر..................24 خط ماست............................26 ماست چكيده....................27 طريقه بسته بندي ماست چکیده.................28 ماست معمولي.........................29 تهيه كالچر........................29 خط بستني.......................33 حوضچه شکلات....................34 تانک پاستوریزه خامه.....................37 خامه ساده.......................37 خامه قنادی..........................38 پنیر خامه ای........................38 کره........................................39 شیر پاستوریزه.....................41 شیر استریل..................42 بسته بندی شیر استریل....................42 شیر کاکائو.........................44 دوغ.................................46 پنیر صبحانه..................47 پنیر اولیه پنیر پیتزا........................49 تولید پنیر پیتزا.............................49 پنیر خامه ای..........................50 پنیر UF.........51 واحد فنی................51 تاسیسات..........................53 آب مصرفی کارخانه...................55 تصفیه خانه............................55 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پسورد : http://www.noandishaan.com 6 لینک به دیدگاه
danial00 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ merc نجاتم دادی:a030::gnugghender::gnugghender::ws3: لینک به دیدگاه
satinik 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ salam.age mishe dar rabete ba noshabe zamzam ham bezarid manoon mishammmmmmmmm 1 لینک به دیدگاه
ماماما 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ پسوردو نمتونم پیدا کنم خواهشا واضح بنویسین لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ پسوردو نمتونم پیدا کنم خواهشا واضح بنویسین پسورد که واضحه www.noandishaan.com لینک به دیدگاه
hyun 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۲ دانلود گزارش کاراموزی صنایع غذاییگزارش کاراموزی انجام شده درصنایع غذایی رضوی را در 64 صفحه از طریق لینک زیر میتوانید دانلود نمایید: فهرست مطالب را درزیر مشاهده میفرمایید: معرفی و تاريخچه شرکت.....................5 مقدمه............................6 تعریف شیر.........................6 آزمایشات شیمیایی و میکروبی ...........................10 روش نمونه برداری از شیر های خام ورودی به کارخانه....................11 شرح آزمایشات شیمیایی.........................12 تعیین اسیدیته.......................12 تست الکل.......................12 تعیین درصد چربی شیر و ماست تازه با روش ژربر..............13 تعیین درصد چربی کره.........................14 تعیین درصد چربی پنیر.............................14 تست فسفاتاز قليايي.......................14 تست آنتي بيوتيك..........................15 تست جوش..........................16 انداز گيري ميزان نمك..................16 آزمون های آب (لاک شیت) .................17 تعیین سختی کل...............................17 تعیین سختی کلسیم و منیزیم......................18 قلیائیت فنل و متیل..........................18 pH و دما..................................18 SI (ضریب اشباعیت) .......................................18 شرح آزمایشات ميكروبي.......................19 كلي فرم (Coliform) ...........19 انتروباكترياسه............................20 اشرشيا كلي...............................20 كپك و مخمر............................20 توتال كانت.......................21 آزمون استاف..........................21 فرایند تحویل شیر.......................22 سیستم CIP (Cleaning In Page ) ..........23 دستگاه پاستوریزه و ارسال خط پنیر..................24 خط ماست............................26 ماست چكيده....................27 طريقه بسته بندي ماست چکیده.................28 ماست معمولي.........................29 تهيه كالچر........................29 خط بستني.......................33 حوضچه شکلات....................34 تانک پاستوریزه خامه.....................37 خامه ساده.......................37 خامه قنادی..........................38 پنیر خامه ای........................38 کره........................................39 شیر پاستوریزه.....................41 شیر استریل..................42 بسته بندی شیر استریل....................42 شیر کاکائو.........................44 دوغ.................................46 پنیر صبحانه..................47 پنیر اولیه پنیر پیتزا........................49 تولید پنیر پیتزا.............................49 پنیر خامه ای..........................50 پنیر UF.........51 واحد فنی................51 تاسیسات..........................53 آب مصرفی کارخانه...................55 تصفیه خانه............................55 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پسورد : www.noandishaan.com خیلی خیلی عالی بود دست شما درد نکنه خیلی عالی و جامع بود:dancegirl2::flowerysmile::happy::4uboxsmiley::rose::w330::heartshape2::wubpink: 1 لینک به دیدگاه
maryamsalamati 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۵ گزارش کار کاراموزی پگاه استان اذربایجان شرقی 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۵ گزارش کار کاراموزی پگاه استان اذربایجان شرقی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده