spow 44198 ارسال شده در 2 آذر، 2012 دانلود گزارش کاراموزی صنایع غذایی گزارش کاراموزی انجام شده درصنایع غذایی رضوی را در 64 صفحه از طریق لینک زیر میتوانید دانلود نمایید: فهرست مطالب را درزیر مشاهده میفرمایید: معرفی و تاريخچه شرکت.....................5 مقدمه............................6 تعریف شیر.........................6 آزمایشات شیمیایی و میکروبی ...........................10 روش نمونه برداری از شیر های خام ورودی به کارخانه....................11 شرح آزمایشات شیمیایی.........................12 تعیین اسیدیته.......................12 تست الکل.......................12 تعیین درصد چربی شیر و ماست تازه با روش ژربر..............13 تعیین درصد چربی کره.........................14 تعیین درصد چربی پنیر.............................14 تست فسفاتاز قليايي.......................14 تست آنتي بيوتيك..........................15 تست جوش..........................16 انداز گيري ميزان نمك..................16 آزمون های آب (لاک شیت) .................17 تعیین سختی کل...............................17 تعیین سختی کلسیم و منیزیم......................18 قلیائیت فنل و متیل..........................18 pH و دما..................................18 SI (ضریب اشباعیت) .......................................18 شرح آزمایشات ميكروبي.......................19 كلي فرم (Coliform) ...........19 انتروباكترياسه............................20 اشرشيا كلي...............................20 كپك و مخمر............................20 توتال كانت.......................21 آزمون استاف..........................21 فرایند تحویل شیر.......................22 سیستم CIP (Cleaning In Page ) ..........23 دستگاه پاستوریزه و ارسال خط پنیر..................24 خط ماست............................26 ماست چكيده....................27 طريقه بسته بندي ماست چکیده.................28 ماست معمولي.........................29 تهيه كالچر........................29 خط بستني.......................33 حوضچه شکلات....................34 تانک پاستوریزه خامه.....................37 خامه ساده.......................37 خامه قنادی..........................38 پنیر خامه ای........................38 کره........................................39 شیر پاستوریزه.....................41 شیر استریل..................42 بسته بندی شیر استریل....................42 شیر کاکائو.........................44 دوغ.................................46 پنیر صبحانه..................47 پنیر اولیه پنیر پیتزا........................49 تولید پنیر پیتزا.............................49 پنیر خامه ای..........................50 پنیر UF.........51 واحد فنی................51 تاسیسات..........................53 آب مصرفی کارخانه...................55 تصفیه خانه............................55 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پسورد : http://www.noandishaan.com 6
satinik 11 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2013 salam.age mishe dar rabete ba noshabe zamzam ham bezarid manoon mishammmmmmmmm 1
soil eng 17164 ارسال شده در 19 تیر، 2013 پسوردو نمتونم پیدا کنم خواهشا واضح بنویسین پسورد که واضحه www.noandishaan.com
hyun 11 ارسال شده در 8 خرداد، 2014 دانلود گزارش کاراموزی صنایع غذاییگزارش کاراموزی انجام شده درصنایع غذایی رضوی را در 64 صفحه از طریق لینک زیر میتوانید دانلود نمایید: فهرست مطالب را درزیر مشاهده میفرمایید: معرفی و تاريخچه شرکت.....................5 مقدمه............................6 تعریف شیر.........................6 آزمایشات شیمیایی و میکروبی ...........................10 روش نمونه برداری از شیر های خام ورودی به کارخانه....................11 شرح آزمایشات شیمیایی.........................12 تعیین اسیدیته.......................12 تست الکل.......................12 تعیین درصد چربی شیر و ماست تازه با روش ژربر..............13 تعیین درصد چربی کره.........................14 تعیین درصد چربی پنیر.............................14 تست فسفاتاز قليايي.......................14 تست آنتي بيوتيك..........................15 تست جوش..........................16 انداز گيري ميزان نمك..................16 آزمون های آب (لاک شیت) .................17 تعیین سختی کل...............................17 تعیین سختی کلسیم و منیزیم......................18 قلیائیت فنل و متیل..........................18 pH و دما..................................18 SI (ضریب اشباعیت) .......................................18 شرح آزمایشات ميكروبي.......................19 كلي فرم (Coliform) ...........19 انتروباكترياسه............................20 اشرشيا كلي...............................20 كپك و مخمر............................20 توتال كانت.......................21 آزمون استاف..........................21 فرایند تحویل شیر.......................22 سیستم CIP (Cleaning In Page ) ..........23 دستگاه پاستوریزه و ارسال خط پنیر..................24 خط ماست............................26 ماست چكيده....................27 طريقه بسته بندي ماست چکیده.................28 ماست معمولي.........................29 تهيه كالچر........................29 خط بستني.......................33 حوضچه شکلات....................34 تانک پاستوریزه خامه.....................37 خامه ساده.......................37 خامه قنادی..........................38 پنیر خامه ای........................38 کره........................................39 شیر پاستوریزه.....................41 شیر استریل..................42 بسته بندی شیر استریل....................42 شیر کاکائو.........................44 دوغ.................................46 پنیر صبحانه..................47 پنیر اولیه پنیر پیتزا........................49 تولید پنیر پیتزا.............................49 پنیر خامه ای..........................50 پنیر UF.........51 واحد فنی................51 تاسیسات..........................53 آب مصرفی کارخانه...................55 تصفیه خانه............................55 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پسورد : www.noandishaan.com خیلی خیلی عالی بود دست شما درد نکنه خیلی عالی و جامع بود:dancegirl2::flowerysmile::happy::4uboxsmiley::rose::w330::heartshape2::wubpink: 1
masi eng 47044 ارسال شده در 24 شهریور، 2016 گزارش کار کاراموزی پگاه استان اذربایجان شرقی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام
ارسال های توصیه شده