ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۳ میگم یه زمانی چروکی کیف ایکس وان بود این آبجکت هارو داشتش ازش استفاده کردم 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۳ بچه ها کسی آبجکت صندلی سینما نداره؟ نمی تونم پیدا کنم کارم لنگ مونده 3 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۳ بچه ها کسی آبجکت صندلی سینما نداره؟ نمی تونم پیدا کنم کارم لنگ مونده اینا مناسب هستن؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۳ اینا مناسب هستن؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خیلی ممنون از لطفت اینا تو نت بود ولی لینک دانلود سالم ازشون پیدا نمی کردم اینا دانلود شدن مرسی 4 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۳ شرمنده آبچکت صندلی مدرسه هم دارین؟ از اون تک صندلیا! 3 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۳ شرمنده آبچکت صندلی مدرسه هم دارین؟ از اون تک صندلیا! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۳ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مرسییییییییییییییییییییییییییییی :icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
ali7848 85 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۳ سلام من دنبال آبجکت های آماده درب های فرفورژه میگردم . تو سایت های خارجی چند نمونه بود اما مدلینگ ضعیفی داشتن . دیدم خیلیا از این درب ها استفاده میکنن که تنوع زیادی هم داره . این درب ها مجموعه خاصی داره ؟ از کجا میتونم دانلود کنم ؟ 4 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۳ از برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام میتونید دانلود کنید ولی محدودیت دانلود داره روزانه حدودا 45 مگ 6 لینک به دیدگاه
mahsaaa arch 27 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۳ سلااام بجه هااا کسی ابجکت آلاچیق داره آیاااا؟؟؟؟خیلیییی لازم دارم ممننننووووون خواهش میکنم کمکم کنییییدددد 2 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۳ سلااام بجه هااا کسی ابجکت آلاچیق داره آیاااا؟؟؟؟خیلیییی لازم دارم ممننننووووون خواهش میکنم کمکم کنییییدددد از برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دانلود کنید. 6 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۳ درود دوستان من آبجکت ماکروفر/ سینک رومیزی / لباس شویی / چند تا دونه شمع تزئینی و روشنایی سقفی شبیه شماره 9 یا 12 و یا 13 احتیاج دارم cd هامو دوستام بردن نیاوردن ناقص شده آبجکت هام 4 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۳ درود دوستان من آبجکت ماکروفر/ سینک رومیزی / لباس شویی / چند تا دونه شمع تزئینی و روشنایی سقفی شبیه شماره 9 یا 12 و یا 13 احتیاج دارم cd هامو دوستام بردن نیاوردن ناقص شده آبجکت هام خانوم یوسفی یه سر به برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بزنید. آرک مدل های 1 تا 100 رو هم گذاشتم برا دانلود پک سومش 74 مگ بیشتر نیست اگه پیدا نکردید همونو دانلود کنین Cdهارم همینطوری قرض ندید چون دیگه هیچ وقت برنمیگردن 5 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۳ خانوم یوسفی یه سر به برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بزنید. آرک مدل های 1 تا 100 رو هم گذاشتم برا دانلود پک سومش 74 مگ بیشتر نیست اگه پیدا نکردید همونو دانلود کنین Cdهارم همینطوری قرض ندید چون دیگه هیچ وقت برنمیگردن ممنونم دوست گرامی واقعا هیچوقت نباید کتاب و cd به کسی امانت داد:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
elnaz.s 101 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۳ سلام کسی ابجکت صندلی یا تخت هایی که کنار استخر میزارن داره؟ لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۳ سلام کسی ابجکت صندلی یا تخت هایی که کنار استخر میزارن داره؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
elnaz.s 101 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستان آبجکت در سینما که روکش چرمی دارن،و آبجکت درهای دولنگه برای ساختمون اداری کسی داره ؟ 1 لینک به دیدگاه
سارا بهمنی 1126 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستانآبجکت در سینما که روکش چرمی دارن،و آبجکت درهای دولنگه برای ساختمون اداری کسی داره ؟ سلام عزیزم....انواع مدل های در رو میتونی اینجا پیدا کنی... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
elnaz.s 101 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۴ سلام عزیزم....انواع مدل های در رو میتونی اینجا پیدا کنی... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مرسی این سایتو نگاه کردم قبلا ولی پیدا نکردم.دارم تری دی کار میکنم واسه فرهنگسرا که در دولنگه مناسب پیدا نمی کنم اکثرا واسه مسکونی مناسبه درهاش. لینک به دیدگاه
mohamadreza699 20 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۴ سلام دوستان-چندتا سوال دارم امیدوارم بهم نخندید:ws28:میدونم اینجا جای این سوالام نیس.چون من آبجکت ها رو دیدم این سوالا به ذهنم رسید:ws52: من به رشته ی معماری خیلی علاقه دارم هرجا میرم یه ساختمان یه یه منظره ای رو میبنم حداقل 15 دقیقه بهش فکر میکنم که مثلا میتونستن اینجور بسازن خلاصه چندتا کتاب 3dmax گرفتم به طور خود آموز دارم یادمیگیرم--میدونم خیلی مونده به شما برسم حالا با توجه به این آبجکت ها اگه میشه جواب سوالامو بدید 1-این آبجکت ها رو بعد از دانلود باید چه کار کنم یعنی چطور به برنامه اضافه کنم آیا مثل استیکرهای تلگرام میمونه بعد از اضافه کردن انواع دیگه از یه شی ظاهر میشه؟ 2-از یک عکس یا نقاشی چطور میشه توی 3dmax استفاده کرد؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده