bateni 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۱ سلام من آشنايي چنداني با نحوه كرك نرم افزارها ندارم و به دنبال كرك كامل يكي از نرم افزارهايPassword Door 8.4 يا Program Protector 3.1 يا Folder Protect بخصوص Password Door هستم بطوريكه حالت trial يا Bypass Protection ديگه نياد آيا كسي قادر به اينكار هست؟ هزينه مناسب آن را هم ميپردازم با تشكر 1 لینک به دیدگاه
mahsa.mahdavi 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۲ سلام یه برنامه اتوران آنلاین هست که میتونی نرم افزارایی که میخوای رو از اون دانلود کنی، من دیم که نرم افزار Program Protector و Folder Protect داخلش هست و حجماشون هم 7 مگابایت و 2 مگابایت هست که میتونی رایگان دانلودشون کنی اینم لینک دانلود اتوران آنلاین برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
The Developer 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۲ درود این سریال برنامه password door Serial: 118S4A-PQACLE-JHL9TD-VMVUY222MDMY3WHK1XLD يا Serial: 86M03-5NURB-RUXPI يا Serial: 9AV1F0-OZ155H-TV1ITS-VMVUY22 يا Serial: FIWOR-J8YL3-S51QN-LNESWYY يا Serial: 2Y2IE-K60VA-MMLHJ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده