ماتینا 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در ۹ شهریور، ۱۳۹۱ عکس های مورد نظرمون رو در محیط فتوشاپ باز می کنیم که یکی جاده و دیگری ماشین هستش. با استفاده از ابزارهای انتخاب مثل ابزار لسو ماشین رو انتخاب می کنیم با زدن کلیدهای ترکیبی Ctrl+C از قسمت انتخابی کپی گرفته و درعکس مربوط به جاده با زدن کلیدهای ترکیبی Ctrl+V قسمت کپی شده را می چسبانیم و یا به اصطلاح Paste می کنیم از لایه ماشین با استفاده از کلیدهای ترکیبی Ctrl+J یک کپی ایجاد می کنیم وآن را زیر لایه اصلی قرار می دهیم در حالی که لایه کپی شده فعال است مسیر زیر را دنبال می کنیم : Filter > Blur > Radial Blur در پنجره باز شده مقدار را روی عدد 40 تنظیم می کنیم و Blur Method را روی Zoom و Quality را روی Best قرار می دهیم حالا در حالی که لایه اصلی ماشین فعال است یک بار دیگه مسیر بالا را دنبال می کنیم و اینبار مقدار را روی 5 تنظیم می کنیم یک لایه جدید زیر همه لایه ایجاد میکنیم و با استفاده از ابزار Brush و رنگ مشکی حالت سایه را زیر ماشین به وجود می اوریم برای طبیعی تر شدن سایه مسیر زیر را دنبال میکنیم : Filter > Blur > Gaussian Blur و مقدار Radius را روی 13 تنظیم می کنیم و این هم نتیجه کار 6 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ شهریور، ۱۳۹۱ مرسی ولی من تصاویر رو نمیبینم ... شما میبینید؟ 4 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ شهریور، ۱۳۹۱ partow گفته است: مرسی ولی من تصاویر رو نمیبینم ... شما میبینید؟ نمی بینم 3 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ شهریور، ۱۳۹۱ من تصویر رو میبینم ماتینا سعی کن عکسارو تو اپلودسنتر انجمن اپلود کنی این عکسا تو پرشین گیگه 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ شهریور، ۱۳۹۱ می بینییییییییییممممممممممم 1 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ شهریور، ۱۳۹۱ من میرم امتحان میکنم اگه تونستم دستت درد نکنه اگه نتونستممبازم دستت درد نکنه! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده