gingulak مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۲ نمیخوام خودمو گول بزنم که! عکس سمت راستی رو برداشتم ولی خودم رتوشش کردم لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۲ آقا من ی چی بگم؟ شاید باورتون نشه ولی فتوشاپِ من اَ این سطلِ رنگا(paint bucket tool) نداره حالا باس چی کا کنم؟ لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۲ نمیخوام خودمو گول بزنم که! عکس سمت راستی رو برداشتم ولی خودم رتوشش کردم من به شما چیکار دارم ! این عکس رو روتوش کردم و گذاشتم اینجا ! 1 لینک به دیدگاه
gingulak مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۲ من به شما چیکار دارم ! این عکس رو روتوش کردم و گذاشتم اینجا ! این عکس روتوش شدش دقیقا تو نت هست. شرمنده لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۲ این عکس روتوش شدش دقیقا تو نت هست. شرمنده نمیدونستم ! Np 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۲ آقا من ی چی بگم؟شاید باورتون نشه ولی فتوشاپِ من اَ این سطلِ رنگا(paint bucket tool) نداره حالا باس چی کا کنم؟ سطل رنگ توی ابزار فتوشاپ دیگه؟؟؟؟ نمیشه که نباشه خانمی.شایدحالت ابزار گرادیانت فعال باشه. شما در حالتی که صفحه کلید انگلیسیه shift+g رابگیرید تا حالت گرادیانت به سطل رنگ عوض بشه.یا اینکه رو مثلث کوچولو کنارش کلیک کنید و از کشویی که باز میشه سطل رنگ را انتخاب کنید. نکته:ابزارهایی که 1 مثلث کوچولو کنارشون دارن یعنی شامل چند تا گزینه هستن. 2 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۲ سطل رنگ توی ابزار فتوشاپ دیگه؟؟؟؟ نمیشه که نباشه خانمی.شایدحالت ابزار گرادیانت فعال باشه. شما در حالتی که صفحه کلید انگلیسیه shift+g رابگیرید تا حالت گرادیانت به سطل رنگ عوض بشه.یا اینکه رو مثلث کوچولو کنارش کلیک کنید و از کشویی که باز میشه سطل رنگ را انتخاب کنید. نکته:ابزارهایی که 1 مثلث کوچولو کنارشون دارن یعنی شامل چند تا گزینه هستن. hih:ws3: یافتمش خدا اَ خانومی کمت نکنه...خیر اَ دنیا و آخرتت ببینی ی سوالِ دیگه هم میشه بپرسم فقظ باسه اینکه اطلاعات عمومیِ بقیه بچه ها بره بالا و شاید براشون سوال باشه و اینا؟ نگا تو این فیلمِ ک پرتو گذاشته بعد ک سطل و میگیره رو عکس میزنه اون ماسکِ ک ایجاد کرده خو سیاه میشه باسه من تغییری نمیکنه سفید میمونه همینجوری...چه مرگشه یعنی؟ 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۲ hih:ws3:یافتمش خدا اَ خانومی کمت نکنه...خیر اَ دنیا و آخرتت ببینی ی سوالِ دیگه هم میشه بپرسم فقظ باسه اینکه اطلاعات عمومیِ بقیه بچه ها بره بالا و شاید براشون سوال باشه و اینا؟ نگا تو این فیلمِ ک پرتو گذاشته بعد ک سطل و میگیره رو عکس میزنه اون ماسکِ ک ایجاد کرده خو سیاه میشه باسه من تغییری نمیکنه سفید میمونه همینجوری...چه مرگشه یعنی؟ خواهش میکنم ببین باید رنگ فرگراندتو مشکی کنی.ما دوتا رنگ داریم دیگه.فرگراند و بک گراند ببین درست میشه؟ 1 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۲ خواهش میکنم ببین باید رنگ فرگراندتو مشکی کنی.ما دوتا رنگ داریم دیگه.فرگراند و بک گراند ببین درست میشه؟ اینو تغییر داده بودم نیشد اصن ولی الان نیدونم اون بالاییرو هی عوض بدل کردم شد بسی متشکرمندم اَ شما خوشم اومت اَ سوال پرسیدن اَ این به بعد هی میام سوال میپرسم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده