shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ بسی عالی!!!:icon_gol: فردا انجام میدم میزارم!! ولی چرا فیلمش اجرا نشد پرتویییی فیلمشو بهتره که دانلود کنی چون این فایل فلش حجمش بالاست خیلی طول میکشه تا بخواد کامل باز شه 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ اینا کین موش ازمایشگاهی شدن؟ من فوتوشاپ ندارم (چون اعصاب ندارم) البته سعی می کنم داشته باشم 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ ایوووول پروتو کارت بیسته :hapydancsmil: اینم تمرین من ...البته فرناندو تورس اصن یه قسمت تمیز تو صورتش نداشت بخوام واسه healing brush بردارم !! دیگه آخرش این درومد :icon_pf (34): بسیار خوب ... اینا کین موش ازمایشگاهی شدن؟من فوتوشاپ ندارم (چون اعصاب ندارم) البته سعی می کنم داشته باشم کیا؟ نمیدونم کی هستن! 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ بسیار خوب ... کیا؟ نمیدونم کی هستن! عکسا 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ عکسا نمیدونم کین ... فیلم کار خودته؟ بله ... آخرش اسم سایت رو نوشتم ... 3 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ بسیار خوب ... آموزش بعدی کِــیه پرتو ؟ :shad: 3 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ ما نیز منتظریم :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ اینم طرح من نظرات فراموش نشه 4 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ اینم طرح من نظرات فراموش نشه خیلی خوب شده داوود جان اما هنوز هم جا داشت که بهتر از این بشه و لکه ها رو به طور کامل محو کنی 4 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ خیلی خوب شده داوود جان اما هنوز هم جا داشت که بهتر از این بشه و لکه ها رو به طور کامل محو کنی هر کاری میکردم مصنوعی میشد 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۱ زهرا دیگه تمرین نمیذاری ؟ اممممم .... خیلی دوست دارم بزارم ... ولی دیگه حوصله ی اون موقع ها رو ندارم ... مگر اینکه تصویری به صورت ویدئو درست کنم که دوباره باید صدامو تحمل کنید... 3 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۱ اممممم .... خیلی دوست دارم بزارم ... ولی دیگه حوصله ی اون موقع ها رو ندارم ... مگر اینکه تصویری به صورت ویدئو درست کنم که دوباره باید صدامو تحمل کنید... اتفاقا تصویری بهتره و بچه ها بهتر متوجه میشن این چه حرفیه که میزنی صدات خیلی هم خوبه پس منتظریم 3 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۱ اخ جووونن تصویریش خوشمزه ترهههههه 2 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ این هم تمرین من...استاد چطوره؟ 6 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ این هم تمرین من...استاد چطوره؟ خوبه . آفرین :hapydancsmil: یکم به نظرم Blur زیاد شده ، یعنی صورتش یه حالت پلاستیکی شده . مخصوصاً دوره بینی و موهای بالا ، سمت چپ رو دقت کن . یکم غیر طبیعی شده . نباید روش تغییری اعمال بشه 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ تمرین من استاد! : خوب شده . لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده